Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@H.Okyay

haşimcim benimki öylesine bir fikirdi,zaten kuru istemeyen için
çay kahve demiştim,bana her şey uyar
balık ekmek yapalım ümitin dediği gibi :) :D

Scudo
veya başka fikri olan söylesin bu arada cuma akşamınıda organize edelim.

gunaydın gençlik...

bir fikir : bu cuma kendi güzergahımıza gidelim... Yada çekmece gölünün oraya...

Gunaydinlar,

Bu cuma olan varmidir ?

OZan bey balikci biliyor bu hafta balikmi yapalim

@Özgür Dilaver

Çekmece tarafındaki sahili yenilemişlerdi tarihin birinde, test etmeye gitmiştik diye hatırlıyorum :D Güzel yerler, hava da güzel. Güzel bir deniz havası alırız. Bilenler vardır, sahilde deri koltuklu çay bahçeleri de mevcut :D
Çayımızı içer muhabbetimizi yaparız. Benim fikrim de Çekmece yönünde ;)

• Beğen
Tepkiler: Özgür Dilaver
"avrupa yakası"
selam dostlarım,ne güzel herkesçikler burada keyif içinde :)
evet yaw kendi güzergahımıza gidelim,sahil yolu bende korku yarattı malum geçen akşamki kazadan sonra canım pek istemiyor orada pedallamak. :(

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@H.Okyay

evet güzel bende gittim çok kere oraya güzelce yayılırız...

beyler o halde eski turu yapalim derim

malum bai hadiseler oldu

yani gelecek hafta bi plan dahilinde diger gorevi gerceklestirelim derim :)

@KoraY1459

Ben gelemem, bu gün bazı işlerim var, hem akşam final maçı var :04: İşlerimi halledip ona yetişmem lazım.

@msd_57

O halde, fikir beyan ettiğimiz gibi çekmece sahiline mi? yoksa her zaman ikamet ettiğimiz Florya kampımıza mı?

Benim için hiç fark etmez floryada olur, çekmecede olur, maksat muhabbet olsun havada güzel zaten hatta ve hatta floryaya gitmişken ormana mı dalsak ne yapsak :D:D

Ee,hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor :)

Giden yok mu akşamki Ortaköy gezisine ? Varsa giden buluşma yeri belirleyelim ? ;)

ben ortaköy gezisinde sizlere eşlik edemiyeceğim koray,benim yerimede bolbol lahmacun yersin artık ;)
aman sahil yolunda dikkat et giderken yol bayağı bir işlek zaten biliyorsundur ama benimkisi sadece bir tembih :)

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri