Alpay abi olsun, inşallah birdahakine.. ben işleri accık aksattığım için bugünden salı gününe kadar aralıksız çalışmam gerekiyor

çok sıkıcı ama ne yapalım..
Dün Bostanlı-İkea arası gidip geri döndük ancak sıcak gerçekten büyük problem... deli gibi su kaybediyor insan.. biraz zorlanmadım desem yalan olur..
Salı günü ben ve iki arkadaş ( Gary, İrfan ) Çeşmeye pedallıyacağız, bir akşam kalıp geri dönmeyi planlıyoruz. Gelmek isteyen olursa bize katılabilir.
Gece turu bihayli kopuk oldu, umarım birdahakine katılım daha çok olur. Kutlu ve Deniz'e teşekkür ederim

Kutlu'nun dediği gibi şehir içi bisiklet bihaylı sıkıcı olabiliyor.. İzmir içi herkesin evine dönüşü kolay olan ortak ve turlaması zevkli bir rota planlamak gerekir diye düşünüyorum..
Birde Hakan abi, benim nabız saatim düzgün çalışıyormu emin değilim.. daha pedallamaya başlar başlamaz 130 üstüne çıkıyor.. ve genelde 170 ile 180 arası seyrediyor normalmi? nefes alışım normalken, yorulmamışken bukadar yüksek olması normal mi? yoksa benim cihazda bir problemmi var anlayamadım