Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Merhabalar;
Bugün ben ne Şener abi Karşıyaka ve Bostanlı arasında küçük bir gezi yaptık.Katılım sadece ben ne Şener abi ile sınırlı kaldı maalesef çok üzüldük buna...
Benim bu turdan sonra eve gideceimden dolayı çok fazla kalamadım.Çünkü Konak'tan sonra 1 saat sürüyor evime gelmem.saat 20:00 civarı Şener abi ile vedalaşıp ayrıldık.
Kısa bir turdu,katılımda olmadı ama beni tek teselli eden olay Şener abinin muhabbetiydi.

selam arkadaşlar...deniz saat 9 a doğru şenere katıldım daha erken gelmem mümkün değildi.ufak bir karşıyaka turu yaptık.saygısız şöförler ve kalabalık ne yazık ki büyük problem.o yüzden ben aslında şehir içi turlarını pek sevmiyorum.bilinçsiz ve saygısız insanlarımız ne yazık ki çok fazla.turdan sonra sahilde oturup bir şeyler içtik epey de muhabbet ettik.şenerin yeni bisikleti şahane.allah nazardan saklasın.
bu arada hakan abi;şenerin performansı SPD ayakkabılar ve yeni bisikleti ile epey bir artmış.artık uzun soluklu bir tura hazır gibi.haberin olsun:)

Alpay abi olsun, inşallah birdahakine.. ben işleri accık aksattığım için bugünden salı gününe kadar aralıksız çalışmam gerekiyor :( çok sıkıcı ama ne yapalım..

Dün Bostanlı-İkea arası gidip geri döndük ancak sıcak gerçekten büyük problem... deli gibi su kaybediyor insan.. biraz zorlanmadım desem yalan olur..

Salı günü ben ve iki arkadaş ( Gary, İrfan ) Çeşmeye pedallıyacağız, bir akşam kalıp geri dönmeyi planlıyoruz. Gelmek isteyen olursa bize katılabilir. :)

Gece turu bihayli kopuk oldu, umarım birdahakine katılım daha çok olur. Kutlu ve Deniz'e teşekkür ederim :) Kutlu'nun dediği gibi şehir içi bisiklet bihaylı sıkıcı olabiliyor.. İzmir içi herkesin evine dönüşü kolay olan ortak ve turlaması zevkli bir rota planlamak gerekir diye düşünüyorum..

Birde Hakan abi, benim nabız saatim düzgün çalışıyormu emin değilim.. daha pedallamaya başlar başlamaz 130 üstüne çıkıyor.. ve genelde 170 ile 180 arası seyrediyor normalmi? nefes alışım normalken, yorulmamışken bukadar yüksek olması normal mi? yoksa benim cihazda bir problemmi var anlayamadım :)

@gokturkgunal

göktürkcüm sen burada yoktun :(

haftaya birşeyler yapalım hazır sende varken süper olur...

birde şenerin sorusunu sen cevapla ..nabız saati normalmi gök sence.. neyapsın şener nasıl kontrol etsin ..

ben saati önce günlük hayatta kolunda bir denesin diyorum :)
@lacordelio

yapalım kutlucum havalar normalleşiyor

• Beğen
Tepkiler: Alpay ipekgil
Herkese selamlar,

Hakan abi, saat kola takılmıyor malesef oyüzden o şekilde deneme imkanım yok sanırım. çünkü saati yuvasından çıkarınca zaten devre dışı oluyor.. Normalde sizin ortalama nabız kaç? Şimdi baktımda averaj ve max şöyle;
Avg Pulse :139
Max Pulse : 191
Yol boyunca çokta zorlamadım kendimi.. ancak zorlasam heralde 200 ü geçerdi bu verilere göre.. ya saatte yada bende bi aksilik var ama anlayamadım :)

Göktürk abi, nerelerdeydin hiç göremedik seni de forumda..

@rochas191 çok fazla şenercim eğer böyle ise sende yada saatte problem var demektir .. hiç bisklete binmeden yabındayaken nabzını ölç yani ev de ikine al yanına tel falan seyret bu arda nabzını ölç şenercim ..

139 normal olabilir ama hiç zorlamadan bir 191 porblem var demektir ..
ayarlarına bir daha bak istersen ama nabızın senin ve saatin fabrikasyon ayarı dışında bir ayarı olduğunu sanmıyorum:)

• Beğen
@rochas

Avg nin 139 olması gayet normal 191 de biar anlık olmuş olabilir. Ama zorlamadım kısmından emin misin? Ben emin değilim, 191 e vurmuşsan ya zorlamışsın kendini ya da bir problemle karşıkarşıyayız demektir. Dediğim gibi anlık 191 olmuş olabilir. Ortalama 139 da antreman için çok yüksek değil hatta nispeten düşük bile syılabilir.
Sabah uyanır uyanmaz yatarken nabzına bak ve dinlenik nabzını da öğren.

• Beğen
Merhabalar...
Şener abi bugün Çeşme'ye pedallayacaktı.Kesin birşey yazılmamış buraya da merak ettim,sonuç ne yönde oldu.Havada müsait tam bisiklet sürülecek hava var İzmir'de.

• Beğen
Herkese merahaba, :)

Göktürk abi, selam busefer çeşme yolunda fırsat buldukça kontrol ettim.. dediğin gibi.. yol boyunca nabız 135 ile zorladığım anlarda 160 oldu maksimum.. nasıl olduysa normal giderken bi baktım maximum 190 olmuş.. Demekki dediğin gibi bir anlık oluyor, tabi maximumda değişmiş oluyor..

Denizcim Çeşme turunu dün yaptık, biraz önce detaylarıda foruma post ettim. :) çok eğlenceli bir turdu.. dediğin gibi havada mükemmeldi.. Çok uzun bir rampa vardı yolda.. rüzgar arkadan esiyordu bütün rampayı 30-35 km. hız ile çıktık.. buda enteresan ve eğlenceli bir durumdu :D yokuş aşağı iner gibi rahat rahat ilk defa böyle rampa çıktım doğrusu..

Çeşme turu : https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=172436#post172436

• Beğen
Gelmeyi gerçekten çok isterdim ama bugün doğumgünüm olmasına rağmen evde çalışıyorum :( .. eğer işleri erken bitirebilir ve son dakikada bir değişiklik olursa cumartesi akşamı yazarım buraya ancak pek umutlu değilim doğrusu...

• Beğen
Merhabalar.bu hafta sanırım tur olmadı buradan takip etmeme rağmen program yazan olmadı.Bu hafta bir akşam turu yapalım.Peşembe veya cuma günü olursa iyi olur.Sİzlerden gelen cevapları bekliyorum.
Sağlıcakla kalın.Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: rochas
Dediğin gibi bu hafta tur yapmadık.Ama akşam turuna müsait olursam katılmak isterim.Hoçakal

• Beğen
Tepkiler: rochas
selamlar,bir aksilik çıkmazsa gece turuna katılmak, sizlerle tanışmak istiyorum.
görüşmek üzere

Çalışan kişiler hangi gün müsait olabilecekleri yazarsa çok iyi olur.Herkese uygun bir zaman bulabiliriz.Bu hafta perşembe veya cuma günü olabilir sizler ne dersiniz?
Forumda başka bir başlığada mesaj yazmıştım.İzmirdeki arkadaşlar buluşalım diyerekten o konuyada sizden gelen cevaplar doğrultusunda cevap yazacağım.

Yorumlarınızı bekliyorum;)

benim için perşembe veya cuma farketmez, ancak 19:30 da evde olduğum için benim için önemli olan buluşma saati. :rolleyes:

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri