Bu sıcaklarda çok iyi olur yoksa şeker gibi eriyip gidicez

.. Geçen gün eşimin bisikleti ile bostanlı-karşıyaka arası gidip geldim öğlen, yarım saatte duş almış gibi oldum eve döndüğümde.. Şöle 80-90 km. yapsak ne olacak bilmek istemiyorum

..
Bu arada Alpay abi, senle whistle kardeşi olduk artık aynı marka bisikletlerimiz var

..
psychedlic68 : İzmir'in neresinde oturuyorsunuz?
Birde gece turları nerede olacak büyük merak konusu.. :rolleyes: hepimiz İzmir'in dört bir yanına dağılmış durumdayız, ortak bir yer bulmak lazım.. Herkes önerilerini yazar ve burada ortak bir yer kararlaştırırsak çok iyi olur.
Ayrı bir konu, elimde 3 kutu sarı boya, tiner ve kocaman bir şablon ile kala kaldım.. inşallah fırsat olursa belediyeye dilekçe ile teslim edecez Deniz kardeşimle, umarım bir problem olmazda yaparlar.. Öteki türli kendimizi çok açık ettiğimiz için, yakalanmasak bile sonradan bulacaklardır bizi
Kutluhan'dan da hiç ses çıkmıyor uzun zamandır, dün kulaklarını çınlattım

.. Kardeşim bana bir restoran tavsiye etti çok ucuz falan, burasını devlet işletiyor diye.. 700 gr. balığa 80 ytl hesap ödedim.. (Balık XTR ayarındaydı sanırım..

) birde pahalı yer tavsiye etsen ne olacaktı kimbilir Kutlu, kesin bana bulaşıkhane yolu gözükürdü

hihihih ( Latife şeyediyorum alınma sakin

)
Uzun süre giremeyince bende döktüreyim dedim.. herkese iyi forumlar, görüşmek üzere