Scudo Sports

Zwift

trainer 2 farklı bluetooth bağlantısını desteklemez. telefonda farklı bir uygulamaya ya da direkt telefona bağlanmış olabilir.
Yok hocam herşeye dikkat ediyorum. Herhangi bir bağlantı yok.

Scudo
Pazar gününe az kaldı. Kim kimi koparacak göreceğiz.

Screenshot_20211202_220136.jpg

(link)

Son düzenleme:
Burada tam tersi. Pazar 19 derece. Fakat ben trainer tercih ediyorum. O yüzden problem değil.
İşe gidip gelme haricinde dışarıda bende sürmüyorum. Mart sonlarında anca yavaş yavaş. O zamana kadar trainerı kullanıyorum mecburen 😀

Pazar günkü planım daha kesinleşmedi ama uygun olursa bende katılmak isterim. Nasıl katılım sağlayabilirim?

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Pazar günkü planım daha kesinleşmedi ama uygun olursa bende katılmak isterim. Nasıl katılım sağlayabilirim?
Cumartesiye aldık programı Zwift Companion uygulamasından Mustafa Çetin AKAY beni ekleyin ben meetup a davet edeceğim sizi. Siz ona onay verin sürüşün başlayacağı saate yakın hazırlıkları tamamlayın Join çıkacak yan tarafta kısa bir süre bekleyin sizi sürüşün olacağı parkura alacak. Sonra hepberaber pedal çevirmece.

Bende onu düşünüyordum şimdi. Gerçi o rotada kimsede konuşacak takat kalmaz ama neye.

Daha gençsin bu yaşta gözün bu rotadan korkuyorsa bizim gibi 40+ ne yapsın :koptum:
Bu sene süremedim maalesef, yeni yeni sürüyorum. 1 hafta da istemsiz ara vermiştim. :( Önümüzdeki maçlara diyelim. :) Deneyip keyif almaya bakacağım artık. :)

Geri