Scudo Sports

Zwift

Aynen. Ben ilk tacx blue matic ile başladım baktım olmuyor, interaktif sanarak EliteTurbo Muin Smart B+ aldım ve 1 kış sezonu kullandıktan sonra oda kesmedi değiştirdim zira eğimlere tepki göstermiyordu, şuan Tacx NEO 2T Smart kullanıyorum ve her şeyi karşılıyor. Sanırım bozulana kadar da değiştirmem :)
Bana da uygun fiyatlı bulun bir tane. Özetle

Scudo
Bisiklet kolum bozuldu. Yeni geldi şimdi yavaş yavaş başladım. Meetup modunu açıyorum yakında bekleyiniz.

Çetin aç şöyle Ven top, Alpe du zwift vs. dağ bayır ne varsa tırmanalım bi hava alalım :) yukarıda sucuk ekmek yiyelim :p

İneraktif trainer'ın verdiği keyif hiç birinde yok.

Kesinlikle :harika: ne yapıp edin interaktif trainer edinmeye bakın gençler ;)

Inride 100 almıştım geçen hafta , 2 interval 1 normal sürüşten sonra zwifte damladım, laptopa kurulum 10dk da herşeyiyle tamamladım. Hız-kadans-nabız sensörlerini ve inride 100 trainer seçtikten sonra sürüş yaptım . Trainer üstündeyken film-dizi ya da youtube vb izlemektense bu daha keyifli. Bir de eventlere bakacağım nasıl oluyormuş diyerek. İlk acemiği attık ;)

Hadi hayırlı olsun. Bizim metaverse evrenimiz de zwift işte, demosunu yapıyoruz şimdiden :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Çetin aç şöyle Ven top, Alpe du zwift vs. dağ bayır ne varsa tırmanalım bi hava alalım :) yukarıda sucuk ekmek yiyelim :p

Kesinlikle :harika: ne yapıp edin interaktif trainer edinmeye bakın gençler ;)

Hadi hayırlı olsun. Bizim metaverse evrenimiz de zwift işte, demosunu yapıyoruz şimdiden :hhhhhh:
Onları haftasonuna koyacağım. Haftaiçi işten gelir gelmez 10-15 k çevirmeye gayret ediyorum. İşten dönüş 17:30 gibi olduğundan pek kimseye uymuyor akşam da hanımla televizyon-çay vakti olduğundan haftasonuna 15:00 gibi açacağım bir meetup.
Birde şu var. Semih okuduğunu ve olabileceğini söylemiş. Ben denedim ve yaptığımı söyledim. Arada fark var. 🙃
Okumamışım demiyor da hala artistlik peşinde.
Tabii ki seve seve 👍👍 Çok keyifli olacak 🙂👍
Companion üzerinden ekleyin beni Mustafa Çetin AKAY sizi de tırmanışa davet ederiz. Youtube videosu çekersiniz Alp lerde.

Apple cihazda zwift aylık abone kısmını nasıl yapabiliriz? Ben arkadaşımdan yapacağım ama uygulamaya girip üyeliği upgrade kısmına tıkladığında connection error gibi bir hata aldığını söyledi. Kendisi yanımda olmadığı için bir şey diyemedim. Bilgisi olan bir kişi bana adım adım nasıl yapılacağı ile ilgili mesaj atabilir mi rica etsem? Ben sorunun ödeme şeklinden (Cihaz ödeme ayarları, app store kısmı sanırım) kaynaklı olduğunu düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Apple cihazda zwift aylık abone kısmını nasıl yapabiliriz? Ben arkadaşımdan yapacağım ama uygulamaya girip üyeliği upgrade kısmına tıkladığında connection error gibi bir hata aldığını söyledi. Kendisi yanımda olmadığı için bir şey diyemedim. Bilgisi olan bir kişi bana adım adım nasıl yapılacağı ile ilgili mesaj atabilir mi rica etsem? Ben sorunun ödeme şeklinden (Cihaz ödeme ayarları, app store kısmı sanırım) kaynaklı olduğunu düşündüm.
Ödeme ayarlarında sizin kartınızdan ödeme yapılacaksa o tanımlı olmalı.

@trainspotting35 Normalde kendisi ödeme yöntemi olarak faturasına yansıtıyormuş, örnek olarak youtube aboneliği. Zwiftde ise satın alma kısmında bağlanırken hata verdiğini söylüyor. :(

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Siz o sırada Zwift te olmayın telefona uygulamayı indirsin ve sizin hesaptan giriş yapsın solda Join Now olması lazım oraya tıkladığında galiba ödemeye yönlendiriyordu.
Tanımlı bir kart isteyebilir Zwift o konuda birşey diyemiyorum bende sanal kart tanımlı kullanmak istediğimde hep 50 Tl lik kullandığımdan 50 TL limit tanımlayıp ödeme işlemini yapıyorum kış boyunca bu şekilde takılıyorum yaz gelince elveda zwift.

Kimse dillendirmiyor ama :D bakalım fiyata revize gelecek mi. Her şey deli zamlanırken bu hala 50 lira :hımm:

Kimse dillendirmiyor ama :D bakalım fiyata revize gelecek mi. Her şey deli zamlanırken bu hala 50 lira :hımm:
Bizim oraların meşhur sözü vardır ağzını hayıra aç ........................................ devamını yazmayayım. :ssrtcbya: :ssrtcbya:

Siz o sırada Zwift te olmayın telefona uygulamayı indirsin ve sizin hesaptan giriş yapsın solda Join Now olması lazım oraya tıkladığında galiba ödemeye yönlendiriyordu.
Tanımlı bir kart isteyebilir Zwift o konuda birşey diyemiyorum bende sanal kart tanımlı kullanmak istediğimde hep 50 Tl lik kullandığımdan 50 TL limit tanımlayıp ödeme işlemini yapıyorum kış boyunca bu şekilde takılıyorum yaz gelince elveda zwift.

Teşekkür ederim cevap için, biz kaç gündür join now demediğimiz için yapamamışız. :kötü:

Hayırlı olsun ama dikkat hoşuna giderse Inride 100 kurtarmaz seni daha yüksek modellere zorlar :koptum: :komik:

İlk heyecan mı bilemiyorum bir kalp atışı bir pırpır hali çok sevdim.. Bunu aldık başladık, kanaldan 3-5 gelirse bir gün onlarla taksitine gireriz artık :)

Zwift profilim

(link)

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Merhabalar
Telefonumdan zwift companion uygulamasından bluetooth üzerinden sensörleri göremiyorum tahminim telefon sürümü uygulama sürümünün önünde olması yedekteki iphone ile şimdilik çözdüm geçici olarak onu kullanıyorum. Böyle bir sorun yaşayıp çözebilen var mı varsa yardımcı olabilir mi?
miuı sürümü 12.5.6.0
android sürümü 11 RKQ1.200826.002

Zwift companion değil de zwift'ten sensörleri görmeniz gerekmez mi? Zwift ile bağlanıp sonrasında companion açınca oradan da değerleri görüyorsunuz. Sizinle süren kişileri.

Zwift companion değil de zwift'ten sensörleri görmeniz gerekmez mi? Zwift ile bağlanıp sonrasında companion açınca oradan da değerleri görüyorsunuz. Sizinle süren kişileri.
Companion uygulaması ant sensörleri olmayıp bluetooth bağlantılı laptop u olmayanlar için direkt sensörleri tanıyıp zwift e aktarıyor.
Ant özelliği çoğu laptop ta yok bildiğim kadarıyla onun için dongle almak gerekiyor.

trainer 2 farklı bluetooth bağlantısını desteklemez. telefonda farklı bir uygulamaya ya da direkt telefona bağlanmış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri