Scudo Sports

Zwift

@Muratb1 Bende Elite Rampa trainer bulunuyor. iphone ve macbook zwift uygulamaları ile ant+ olmadan kullanıyordum bir sorun yaşamadım interaktivite konusunda.

Scudo
@Muratb1 Hayır. Bunu kullanmanız için de o sensörlere ihtiyacınız var. Bu telefon ile bağlantı kurabilen bir cihaz. Zwift için ya smart Trainer ya da sensörler artı klasik Trainer. Sensörler bluetooth da olabilir, ant + da..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bu arada zwift yapacağım diye kasmayın Televizyon karşısında gayet hr odaklı çalışabilirsiniz. Müzik ile vs.. İlk başlarda sıkılıyordum ama alıştım. 1 saat yeterli. Trainerların kendi programları da oluyor. Zwift ayda 10 dolar. Smart Trainer olmadan da verileri yaklaşık veriyor ve hatta hata payı yüksek veriyor. Bas bas geçemiyorsun rakipleri.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Doğru Emrah Bey güzel noktaya değinmiş. Bende Garmin Edge'e ait hız ve kadans sensörlerinin ant+ olduğunu atlayarak yanıt verdim. Sensörleriniz ant+ değil ise olmuyor ne yazıkki.

Selam arkadaslar!

Sizlere youtube sayfamda bir ZWIFT videosu hazirladim, umarim beyenirsiniz! Sorunuz olursa cekinmeyin sorun ve cevaplamaya calisiyim.
Saygilar

Dosyalar

• Skärmavbild 2017-11-04 kl. 14.52.jpg
    Skärmavbild 2017-11-04 kl. 14.52.jpg
    119,8 KB · Okunma: 52
Ben 2 gündür update yapamıyorum sildim yükledim sildim başka hard diske yükledim yine olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Saikou
@MrtAkd

Geçen ay abone olduktan sonra benim de başıma geldi. Bir türlü Update yapamadım. Update yapamayınca da sürüş yapmaya izin vermiyor.

Üç bilgisayardan test ettim, olmadı. Sonunda Superonline Fiber hat yerine, Vodafone 4G'den bağlantı yapınca sorun çözüldü. Bir kaç yerde de rastladım; operatör kaynaklı görünüyor.

Merhaba, bende zwift kullanmak istiyorum ancak smart trainerim yok, bu konuya da çok yabancıyım. Elimde bulunan ekipmanları yazsam bunlar haricinde ne gerekiyor ve nereden temin ederim bana cevaplarsanız çok sevinirim.
Ekipmanlar :
merida scultura 300 yol bisikleti (sanırım bunun bir önemi yok herhangi bir bisiklet olabilir)
garmin fenix1 saat (işe yarar mı bilmiyorum)
macbook pro bilgisayar
elite supercrono mag force

@Sydkrmn

(link)

ant+ destekli hız sensörü ve pc bağlantısı için usb ant stick almanız gerekiyor. Yurt dışı sitelerde uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Örnek olarak wiggle.co.uk, merlincycles, usb stick için aliexpress gibi.

Kendinizi ANT+ ile sınırlandırmanız şart değil, hem ANT+ hem Bluetooth'a bağlanabilen sensörler de (marka: Wahoo) mevcut. Yurtdışından alacaksanız tabi.

@Erdal Yılmaz ürün doğrumu anlamında sordum yani bluetoothlu yada ant+ lı kadans sensörü alırsam yeterli gibi anlıyorum ant+ lı olan tercihim olmayacak çünkü bisiklet yol bilgisayarım yok, bu durumda iphone telefonumu yada laptopumu kullanacağım bunun içinde bluetooth lu kadans sensörü alacağım Doğrumudur?, yurt dışından @trainspotting35 beyin verdiği liklere baktım 13 dolar civarı, yurt dışından direkt adrese sipariş verebileceğim bir site varmı acaba?
Konuya uzak olduğumdan acemice sorular soruyorum kusura bakmayın lütfen.
Teşekkürler.

@Sydkrmn Tomtop sitesinden direkt olarak adresinize sipariş verebilirsiniz. Belli bir ücret karşılığı takipli kargo gönderiyorlar. Bazı ürünlerde bedelsiz takip numarası veriyorlar. Direkt adres derken bunu mu anlatmak istediniz tam olarak anlayamadım.

@trainspotting35 evet kastım yurt dışından Türkiye ye gönderim içindi. (link) şu ürün benim için yeterli midir? yani yalnızca bunu alırsam macbook yada iphone yardımı ile zwift kullanabiliyor muyum?

Geri