Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.372
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu rotayı bende daha yapmadım. 2 senedir öteleyip duruyorum. Watopia'da yapmadığım bir bir rota kaldı aslında.
Bu rotayı bende daha yapmadım. 2 senedir öteleyip duruyorum. Watopia'da yapmadığım bir bir rota kaldı aslında.
Düzeltiyorum.Bunun bir de abisi Uber Pretzel var, onu yaptınız mı? Onun segmentleri arasında Alpe Du Zwift tırmanışı da var. Önümüzdeki hafta koşuya ağırlık vereceğim ( bunu yapınca bu pazar koşmak içimden gelmedi), sonraki hafta onu denemeyi düşünüyorum.

Bu benim en sevdiğim rota. Hedefin bir saat altı olmalı.
Bu benim en sevdiğim rota. Hedefin bir saat altı olmalı.
Ben 1 saatlik antremanlarda sıkılıyorum 5 saat nasıl dayandınız..)
Bende bu yorumu yazmak için en son yazılanları bulmaya çalışıyordum. Max 75 dk durabiliyorum. 5 saat Zwift vallahi bravo. Bu ay rouvy denedim, 2 hafta da hediye verdi, o da fena gitmiyor. Zwift kalabalığı dışında gayet iyi çalışıyor. 109 tl aylık apple store da.Ben 1 saatlik antremanlarda sıkılıyorum 5 saat nasıl dayandınız..)
Çocuk aklı işte, Zwift'i Call of Duty Story Mode zannediyor. Halbuki zorluk seviyesi size sadece extradan vites imkanı tanıyor. Alpe Du'Zwift'i 1 saat altında bitirmek için sanırım minimum 260 watt ortalama ile çıkmanız gerekiyor. Aşağıda kendi Alpe Du'Zwift PR süremi bırakıyorum. 290 ortalama watt'a ile trainer'ı en zora alsan ne yazar, en kolaya alsan ne yazar.Teşekkürler, evet.

Ben 1 saatlik antremanlarda sıkılıyorum 5 saat nasıl dayandınız..)

Sen 13 yaşındasın, ben 43. Sen giderken ben çoktaaan dönmüştüm. O yüzden müsterih ol. Ben senin neyi neden yazdığını, neyi ima ettiğini çok çok iyi biliyorum. En büyük mü bilmem ama, boş konuşanların bir tarafını dolduracak kadar büyük olduğundan eminim.Abicim sen gerizekalı mısın? Benim hangi amaçla sorduğumu nerden biliyorsun? Tamam en büyük seninki inandık.
Çocuk aklı işte, Zwift'i Call of Duty Story Mode zannediyor. Halbuki zorluk seviyesi size sadece extradan vites imkanı tanıyor. Alpe Du'Zwift'i 1 saat altında bitirmek için sanırım minimum 260 watt ortalama ile çıkmanız gerekiyor. Aşağıda kendi Alpe Du'Zwift PR süremi bırakıyorum. 290 ortalama watt'a ile trainer'ı en zora alsan ne yazar, en kolaya alsan ne yazar.
313654 dosyayı görüntüle