Scudo Sports

Zwift Günlüğünüz

Scudo
(link)

Türkiye Zfwift diye böyle bir sayfa kurulsa güzel olur aslında..

Bu rotayı bende daha yapmadım. 2 senedir öteleyip duruyorum. Watopia'da yapmadığım bir bir rota kaldı aslında.

Bunun bir de abisi Uber Pretzel var, onu yaptınız mı? Onun segmentleri arasında Alpe Du Zwift tırmanışı da var. Önümüzdeki hafta koşuya ağırlık vereceğim ( bunu yapınca bu pazar koşmak içimden gelmedi), sonraki hafta onu denemeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Bunun bir de abisi Uber Pretzel var, onu yaptınız mı? Onun segmentleri arasında Alpe Du Zwift tırmanışı da var. Önümüzdeki hafta koşuya ağırlık vereceğim ( bunu yapınca bu pazar koşmak içimden gelmedi), sonraki hafta onu denemeyi düşünüyorum.
Düzeltiyorum.

Bu rotayı yapmışım. Bende kalan Four Horsemen. 107.3 km 2.111 Elev.

Bunun dışında watopia bölgesinde osuruktan iki rota var. Onları saymaya gerek yok.

IMG_20240107_232135.jpg

Ben 1 saatlik antremanlarda sıkılıyorum 5 saat nasıl dayandınız..:))
Bende bu yorumu yazmak için en son yazılanları bulmaya çalışıyordum. Max 75 dk durabiliyorum. 5 saat Zwift vallahi bravo. Bu ay rouvy denedim, 2 hafta da hediye verdi, o da fena gitmiyor. Zwift kalabalığı dışında gayet iyi çalışıyor. 109 tl aylık apple store da.

Teşekkürler, evet.
Çocuk aklı işte, Zwift'i Call of Duty Story Mode zannediyor. Halbuki zorluk seviyesi size sadece extradan vites imkanı tanıyor. Alpe Du'Zwift'i 1 saat altında bitirmek için sanırım minimum 260 watt ortalama ile çıkmanız gerekiyor. Aşağıda kendi Alpe Du'Zwift PR süremi bırakıyorum. 290 ortalama watt'a ile trainer'ı en zora alsan ne yazar, en kolaya alsan ne yazar.

1705170560326.png
Ben 1 saatlik antremanlarda sıkılıyorum 5 saat nasıl dayandınız..:))
1705170953245.png

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Abicim sen gerizekalı mısın? Benim hangi amaçla sorduğumu nerden biliyorsun? Tamam en büyük seninki inandık.
Sen 13 yaşındasın, ben 43. Sen giderken ben çoktaaan dönmüştüm. O yüzden müsterih ol. Ben senin neyi neden yazdığını, neyi ima ettiğini çok çok iyi biliyorum. En büyük mü bilmem ama, boş konuşanların bir tarafını dolduracak kadar büyük olduğundan eminim.

• Muhteşem
Tepkiler: Murat Cömez
Çocuk aklı işte, Zwift'i Call of Duty Story Mode zannediyor. Halbuki zorluk seviyesi size sadece extradan vites imkanı tanıyor. Alpe Du'Zwift'i 1 saat altında bitirmek için sanırım minimum 260 watt ortalama ile çıkmanız gerekiyor. Aşağıda kendi Alpe Du'Zwift PR süremi bırakıyorum. 290 ortalama watt'a ile trainer'ı en zora alsan ne yazar, en kolaya alsan ne yazar.

313654 dosyayı görüntüle

Climb portallarda normal easy heroic gibi kademeler var, parkurun eğimini arttırıp azaltıyor. Orada 125% 100% 75% gibi dereceler seçiliyor ama normal rotalarda yok bu . Belki portal gibi düşünmüş olabilir.

Geri