Aydınlatması iyi ve flaşörlü ama ön far çok ağır oluyor bende de var çok elzem olmadıkça takmıyorum bisiklete, bir de ön farın aparatı kırılmaya çok müsait, arka far çok başarılı, sadece arka far için bile alınabilir
karanlıktada bitenekadar.com da satılan ürün testimizi gerçekleştirdik. zifiri karanlıkta aydınlatma amaçlı kullanıcaklar için yavaş sürüş yapılacaksa iş görür, flaşör olarak zaten canavar gibi parlıyor.
apartman içi zifiri karanlık ortam fotoları
(link)
(link)
videoda sağdaki far İlumenox SS-L122W 1W High Power Head karşılaştırma yaptık.
şu ürün yani kaçkardan aldık
(link)
Bim deki satışa bende gec kaldım fakat şans eseri aynı feneri cekmekoy shell de 10 liradan buldum . Yinede iyi bir fiyat olduğunu duşunerek 10 liradan 2 tane aldım . Gidona tutturmak içinde karakoy alt geçite gittim . Orda onume gelen ilk fener satan dukkana girdim ve bu tur fenerleri bisiklete tutturmak için yapılmış aparattan 2 tane aldım . ( tanesi 12.5 lira ama pazarlık ile 10 liradan alınabilir ). Feneri 10 liradan almayı duşunurseniz cekmekoy shell den alabilirsiniz . Aynı goruntude ama led i daha kaliteli olanları karakoy altgeçit te 25 liradan satıyorlar ki indirim yapıcaklarına eminim .
arkadaşlar kalorifer borularını duvara mondalayan parçlara varya onların iki tanesini alım vida kısımlarını birbirine kuvvetli yapıştırıcı ile yapıştırırsanız sorun çözülür foto bulmaya çalışım