Scudo Sports

Zoom yapabilen LED Fener 4,95 kaçırmayın!!

Scudo
Merak ettim neden bulabildiğiniz kadar alacaksınız :D. Bu arada başlık için teşekkürler okuduktan sonra gittim aldım. Çok çok başarılı bir ürün. Beşinci katta oturuyorum. Denemek için biraz önce aşağıya tutayım dedim. Gayet başarılı :)...

Ben vakti zamanında bimeksten 9a almıştım. Cidden kaliteli ve ledin renk sıcaklığı oldukça başarılı. Dandik ledliler gibi maviye kaçan bir rengi yok.

Arkadaşlar bu arada bu fenerde mercek kafalı led ampül değil direk power led var ;)

ben aldım yakında fotolar gelir uyku tulumu çadır matara falanda vardı

@A.Taha TERCAN

fırsattan sizlerin de faydalandığını görmek güzel. ben bitmiştir diye umuyordum :) ondan bulabildiğim kadar(bir tane bile zor bulunur diye ) alcam diye yazdım.

benim bunun biraz gelişmişi ve içindeki power led i ne idüğü belli(Cree P4 WC) bir versiyonunu bisiklete bağlama aparatı ile beraber 12 $ a almıştım çinden. ama bunu 5 tl ye görünce şaşırmıştım nası yaa diye??. ama gördüm ki çoğunun içindeki power ledinin çizikleri mevcut. bkarak alsanız iyi olurdu. ben 1 tane aldım. dün eskişehir musaözü göletine gece 10 kişilik bir grup ile beraber gittik. ben ve bu ışığa sahip olan bi arkadaş ile beraber yolu aydınlatma görevini üstlendik. 2 tanesi ile yol pürüzsüz aydınlık :D

yakın zamanda aydınlığın şiddetini belirtecek örnek fotolar da yüklemeye çalışıcam

Aparatını nereden temin edecez? :) gidona nasıl bağlancak bilen varmı

@dalyan öner

Burada ne alırsan 1Tl mağazalara toptan satış yapan biri vermişti bu modelden. Gidonun orta tarafları geniş ise aparatı uymuyor. Daha geniş bir aparat bulmak lazım.

Bu fenerleri bağlamak için aparat bulmak imkansız. Ben zamanında tahtakaleyi alt üst ettim ama nafile. Bulabilen varsa paylaşsın çok makbule geçer :)

bunları bağlamak için aparat türkiyede de vardır ama benim alışveriş yaptiğim Deal Extreme de 2.79$. eğer 3+ alınırsa 2.23$, 5+ alınırsa 2.13$ ....
kaç kişi alacaksa anlaşılıp fiyat düşürülebilir. kargo zaten bedava ;)
bu ürünün aynısını kullanıyorum. gidon bağlantısı çapı ayarlanabilir. ekstradan lastikler de var kaymasını önlemek ve dar gidonlarda arada kalan çap farkını kapatmak için.

Ben bugün aldım, 3 tane bim dolaştım sadece birinde buldum, ondada az kalmıştı. Zoom özelliği, flaşör özelliği ve kısa far özelliği hoşuma gitti.

@abdullah gökduru

Aparat için liste yapılırsa bende dahil olurum. Böylece iki adet ön farım oldu :) Gecelerin hakimi olacağım :D...

Lastik olayı iyiymiş. Ben bugün BİM'den bir tane daha aldım. İsteyip de bulamayan varsa aynı fiyata elden teslim edebilirim İstanbul ve Sakarya için ya da kargolayabilirim...

Dün 1 tane aldım, akşam denedim ormanda gerçekten çok güzel, bugün 1 tane daha alcam :)

ben dort tane aldım on numara degılsede 8 alır benden
tavsıye ederım kalıte fıyat olarak uygun 5 tl :in:
cunku daha kuvvetlı aynı zamanda da aynı buyuklukte olanı var bende fakat 17 tl olması lazım deal de

2 tanede ben aldım son olanları ben kaptım :D ama gidona nasıl bağlıyacaz hala kara kara düşünüyorum.. iple miple bağlamaya çalıştım ama nafile

@bençizdim

Süper olmuş ,eline sağlık kardeş.Ben siyah lastiklerle daha şık bir görüntü oluşturulabilir diye düşünüyorum.Bu biraz kötü duruyor.İlk önce Bim'den şu fenerden alayım da...

:)

Geri