Scudo Sports

Zoom denen dandik maşanın amortisör bacaklarindan sallanıp ileri geri boşluk yapması

Artık ne olursa olsun Hayır duanızı bekliyorum [emoji846]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Burak B.
500'lük bisiklete 2500'lük maşa... Abes olmaz mı?

@ultrAhmetHocam aslinda olur ilerde daha kaliteli bir makine alınca ona takariz [emoji23]

Hocam zoom gerçekten kötü bir maşa, ben de kullanıyordum. Kaldırımdan iniyorum maşa iyice iniyor, bir daha da geri sekmiyor. Üstünden inip salladığım zaman düzeliyor. O mantıkla ben de epixon maşa aldım, yarın (Allah nasip ederse) Cube Analog alıp ona takacağım. Epixon 10 numara maşa, çok memnunum. Rockshox falan daha pahalı ama bu maşa ile aynı performanslı çalışıyor.

@haktanguitar

@ultrAhmetHayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın bende ikinci el arayışına girdim 27.5 jant olduğu icin sıfırları cok pahali ikinci elde 27.5 bulursam şöyle 120 liralık idareten kullanacağım

• Beğen
Tepkiler: Fireblade
hocam 27.5 , en son pisleti Ya 26 yada 29 yapcaz ikisinin arasinda kalmak ne kadar kötüymüş, yada bana öyle geldi.

@enriqueHocam bunların başıma geleceğini bilsem 26 alırdım tamamen tecrübesiz sekilde aldım bu dandik aleti pişmanım ama beni baya idare etti 330 kilometre sürdüm

26 lar kullanan kalmadığı için ucuz artık. Büyük üreticiler 26 hardtrail üretmiyor. Lastik, jant maşalarda 26lar hep ucuz olur.

• Beğen
Tepkiler: haktanguitar
Herkese hayırlı akşamlar uzun uzun test ettim maşa kopmadı hâlâ bugün herşeyi göze alarak bir metre civarı bir yerden atladım yine bişey olmadı çalışma mesafesi kısa olduğu için sadece amortisör tak diye dibe vurdu 66kmh hızla giderken (yokuş aşağı) fren sıktım yine bişey olmadı şehir içinde merdivenden inmek atlamak arazi sürüşü falan da yaptım yine bişey olmadı jantın akordu kaçtı ama maşaya bişey olmadı

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
yüksek kadro 26 bt win rockrider 750 tl alinirmi ? bu maşalardami ayni ?

Evet evvelsi gün maşayı bu hale getirdim beklediğim yerden kırılmadı alakası olmayan bir yerden kırıldı :)
22c07290bcffe2422644140e9b9e9778.jpg

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@haktanguitar
Ben de az önce kaldırımdan atladım, kilit kapağı uçtu :booo: suntour xct maşa. Fakire bisiklet haram valla DSC_1229.JPG

bir kere zoo mmaşadan çektim çekeceğimi sertleşme sorunu oldu bende artık maşa görevi görmüyordu şimdi bütçem iyi değildi gittim düş maşalı v frenli bisiklet aldım rahat kafam en azından zoom gibi dandik maşa yerine düz maşa kullanmak demek daha az sorun demek ama yolda ne varsa hissediyor 8-9 saatlik turda ellerimi çok ağrıtıyorbu da kötü tarafı ama kadı kızında da vardır bir kusur seviyorum bu haliyle

@Mustafa Zeybek bende de düz maşa var ama toprak yol,asfalt,taşlı köy yolu gidiyoruz ( pek kaldırımdan atlama zıplama yapmıyorum) bir yeri elimde kalır diye korkuyorum ama bakalım.
o parçanın gitmesi demek o maşanın bence kullanılmaz hale gelmesi en önemli özelliği gidiyor geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Desert Fox
Açıkçası pek kullandığım bir özellik değil. Kapağı taktım, kilitleme mekanizması çalışmıyor ama zaten maşayı sökecektim, sonra tamir edeceğim. Xct aslında kötü değil. Arazide rahat ettiriyor ama kapağın fırlaması huzursuz etti açıkçası. Önceden dümdüz sürüyordum bazı parçalar düşük seviye olduğu için. Yavaş yavaş bazı teknikleri öğrenmek istiyorum ama önce yükseltme yapayım en iyisi.

Geri