Scudo Sports

Zonguldak

Arkadaşlar ben 31 temmuzda zonguldak ta olacam arzu ederseniz herkez kasklarını eldivenlerini ve aydınlatmalarını hazırlasın bir tur organize edebiliriz. akşam 17:00 gibi başlarız. Erhan arkadaşımın dediği gibi ankara yolu tarafı veya Ereğli yolu tarafına bir organizasyon yapabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Süalp
Scudo
@sacit bahcevli

Merhaba;

Geçen bende devrekten geçtim, ereğli kadar bindim çok güzeldi walla. zolnguldak ılıksudada denize girdim ama denizden sonra bisiklet gitmedi.

Devreğe geçtiğimde mutlaka size haber veririm.

Emre bey sizde takımı devreğe getirseniz süper olur yollar çok güzel.

@emektar

hasan naber

ağustos 10 a kadar gelirsen dağ bayır ereğlide gezilmedik yer bırakmayız. sen ona göre haver ver.

ereğlimiz için hayırlı olsun emre abi merhaba nasılsın. ben cenk.

gayet güzel düşünmüşün ben zonguldaklıyım görevim gereği vandayım tur organize ederseniz resimlerinizi sabırsızlıkla beklerim :)

organizasyonu gerçekleştirdinizmi bilmiyorum fotğraflar yoktu eğer yaparsanız size kaltılmayı çok isterim fakat zor biraz gözüküyor ama organizsyonu yaparsanız resimlerinizi kesinlikle görmek isterim. çünkü oraları çok özledim.

@Melih Şentürk

çok güzel düşünümüşün kadeşim tam olarak demek istediğim buydu zaten inşallah gerçekleştirebilirsin organizasyonunu :)

• Beğen
Tepkiler: Melih Şentürk
@sacit bahcevli

Sacit merhaba; ilgin için çok teşekkürederim geç cevap verdiğimde içinde özür dilerim ben bir program yaptım ve biraz zor gibi gözüküyor geziye katılacak arkadaşlar arasında oruç tutanlar var ve ramazandan sonra hep beraber gidelim diyorlar. hem dedeğin tarihler çok sıcak katılacak arkadaşlar arasında amatör ve yeni başlayanlarda var onun için eylül ortaları daha güzel olacağını düşünüyorum. o tarihe kadar irtibatı koparmayalım. bu arada biz kdz.ereğli gurubuyuz.

Tüm bisiklet severlerin Ramazanını ve oruçlarını tebrik ediyorum Allah kazasız belasız oruç tutmak nasip etsin.

Hayırlı Ramazanlar.

Arkadaşlar eylül sonu istanbul dan zonguldak' a biskletle geliyorum. Yaklaşık 18 saat sürecek bir yolculuk olacak. Arzu eden katılabilir 350 km pedal çevirmek isteyen varsa süper bir organizasyon olacak beklerim.

bisikletle uğraşan bütün zonguldaklılar şehirdışında anlaşılan :).. zonguldak'a gelirsem haber veririm

şunu kesin söyleyebilirim zonguldağa gelirsem ilk önce buradan haber vereceğim ve bisikletimi ptt kargoya verip öyle geleceğim yıllık iznimin bir kısmını zonguldağın o güzel doğasını yeniden keşferderek geçirmeyi çok istiyorum ve çok özledim :)

@Melih Şentürk

melih kardeşim aslında çok güzel tarikhte çıkıyorsun yola tam serinliğin başladığı bir tarih ben bugün itibariyle yıllık iznime ayrıldım tamamını eşimin memleketinde geçireceğim. inşallah yolculuğun sorunsuz ve çok güzel olur zonguldakta olsaydım sana seve seve eşlik eder hatta istanbula otobüsle gelir oradan seninle yola çıkar zonguldağa kadar eşlik edebilirdim inşallah hiç yalnız kalmazsın çünkü yalnız pedal çevirmek çok sıkıcı oluyor. allah yolunu açık etsin rüzgar daima arkandan essin :)

Geri