ArkadaşLar demiyim çünkü bu sitede çoğu kişi benden büyük 2 gündür misafir olarak dolaşıodum ama siteyi beğendim üye oldum yaşım 14 ama bisikLetlere iLqim büyük... zonguldakdayım ama oturduğum yerde pek bisiklet seçenekLeri yok zonguldakda oturanLar bir el atsa xD forumu qezdim trek marka bisikletlerden yana herkez ama bu zonguldakda yok ve bisikletimLe qezdiğimde wuwww çoçuğa bak değilde bisiklete bak denmesini istiorum yardım edecekLer yzabilirmi?? sorunLu bi üye değilim yanLış anlaşıLmasın özelden ben yardım ederim diyecek varsa msn verebilirim
arkadaşlar bende eksi zongudalklı ereğlili olarak katılım...
bizim zamanımızda erdemir spor var halada var sanıyorsam.
83 senesinde çok pepal bastık oaralarda murat suyabatmaz zamanında mobil hala gözümde tütüyor geçenlerde ereğlideydim ama yollar ne kötü olmuş bide ne trafik var valla o trafaikte bisiklete binmek akıl karı değil.. ereğliden herkese selamlar...
güzelim merhaba ben eski zonguldak ereğliliyim 2 yıldır istnabuldayım bisiklet sporu ile 1980 den beri uğraşıyorum bir çok sprocular yetiştirdim ve yetiştirmeye devam ediyorum. sana msn adresimi vereyim ekle sana yardımcı olmaya çalışayım... bisikletcim@hotmail.com
Arkadaşlar,
18 Ekim 2009 Pz günü "Yenice Ormanları Doğa Yürüyüş ve Bisiklet Parkurlarının Açılış Programı"var.( Belki tanırsınız, Ersin Demirel arkadaşımızın çalışmasıdır)
Protokol,basın filan gelecek.Ufak bir bisiklet gezisi de yapılacak. Hepinizi bekliyorum.Ancak bu günkü programdaki bisiklet gezisine katılım sınırlı tutuldu.Bu nedenle gelmek isteyen bana adını bildirsin.
Bu kısa gezi aslında beni kesmez!
Bu bahaneyle biz,önceki gün ayrı grup yapıp gezeceğiz.Çadırlı konaklamanın ertesi günü gezimizin bir noktasında bu programa dahil olarak turu tamamlayacağız.Mükemmel bir gezi olacak. :winkenlux Bu şekilde katılmak da isteyen olursa yine bana söylesin.Ona göre isimleri Kaymakamlığa vereceğiz
Tuncer Bayık
BİSKAR Bisiklet Karabük Ekip Başkanı (Ayrıyetten Karabük Bis.Fedr. İl Temsilcisi)
merhaba arkadaşlar ben burak zonguldak ereğliden forumu netde dolaşırken gördümm çok güzel forum bisikletlere çok meraklıyımdır.
Eski bir bisikletim var yeni bisiklet almayı düşünüyorum sizlerde yardımcı olursanız sevinirim..