Zonguldak

Scudo
Kayıt
28 Mart 2013
Mesaj
99
Tepki
54
Şehir
zonguldak
İsim
Abdullah Keleş
Bisiklet
Scott
zonguldak / merkez den merhaba. şuanda kozlu-ihsaniye-102-istasyon-şehir merkezi-kozlu 15 km lik turlar yapıyorum. bölgemizde hafta sonlarında yapılacak turlara katılmak isterim. havalar güzel olur ise 2-3 hafta içinde bir ereğli turu yapacağım.(dönüşte deli hakkı rampasını araçla çıkmak planlıyorum.)
 
Kayıt
5 Mayıs 2011
Mesaj
53
Tepki
40
Şehir
Zonguldak
Merhabalar
Zonguldak Bisiklet Grubu adına açılmış bir çok sayfa var ama çoğu gördüğüm kadarıyla güncellenmiyor.

Zonguldak Bisiklet Grubu adına Facebook'da açılmış güncel bir sayfamız vardır.

Turlarımız, Etkinliklerimiz ve bunun gibi şeyler Grubumuzun sayfasında güncel olarak yayınlanmaktadır.

(link) >> Facebook Sayfamızdır.

NOT: Turlarımıza herkes katılabilir.Bisikleti olmayanlar için bisiklet ayarlanabilmektedir.Turlarda yanımızda olan ve turları düzenleyen çok iyi abilerimiz var. Bizde kimse geride kalmaz.. :)
 

merteren

Üye
Kayıt
9 Eylül 2006
Mesaj
37
Tepki
12
Şehir
zonguldak
Bisiklet
Geotech
Facebook ta artık sayfamız var konuyu açalı 3 sene oldu vay be :) askere gittim geldim. okudum yazdıklarımı duygulandım. Melih abimi artık tanıyorum ama forum aracılığı ile tanışmadık :) parkurumuzda var. grubumuzda. :)
 
Kayıt
18 Haziran 2013
Mesaj
81
Tepki
11
Şehir
Kocaeli
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Merida
Selamlar
Doğduğum memleket Zonguldak'a, ve pedalcılarına :)
 
Kayıt
27 Temmuz 2013
Mesaj
13
Tepki
4
Yaş
44
Şehir
zonguldak
Bisiklet
Cannondale
Vay be koray biz bisikletleri ilk aldığımızda siteye yazmis.ben daha yeni goruyorum.tourer i satti simdi xc 4000 aldi arkadas :) bende hala xc 500 var ama gecen sali yada carsamba gunu delta merkez subeden bi cannondale bad boy aldim kargoyu bekliyorum bakalim :)bayram sonrasi bi bartin yapicaz merkezden yeni bisikletimle gitmeyi planliyorum iyi bi eglence cikicana eminim simdiden .yeterli kondisyona ulastik gibi :)gezi donusu yeniden yazicam buraya.90+90 180 km gidis gelis...
 
  • Beğen
Tepkiler: Remzi YOL

Remzi YOL

Üye
Kayıt
11 Temmuz 2013
Mesaj
56
Tepki
31
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Kron
s.a arkadaşlar. bayrama Zonguldak Çaycuma'dayız nasipse.
görüşmek dileğiyle
 
Kayıt
15 Ağustos 2013
Mesaj
4
Tepki
1
Şehir
Zonguldak/Ereğli
Bisiklet
Bianchi
Merhabalar adım Mert YAĞCI.Aranıza yeni katıldım ve bundan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.25 yaşındayım ve 10 sene sonra tekrar bir bisiklet sevdası ne yazıkki başladı.Ne yazıkki diyorum çünkü inanın gerçekten hastalık yapıyor bu spor ve spordanda öte doğa aktivitesi benim için.Resimlerde gördüğünüz alet 2000 model ve orjinal shimano parçalarla özel olarak toplattığım ve gene orjinal Bianchi kadrosu bulunan benim harikulade bir alettir.Aynı zamanda çocukluğumdan kalan güzel bir hatıradır.Bisikletimi anlatmaya devam edeyim,bisikletimi yaklaşık 1 ay önce depodan çıkarttım ve malum kadrosunda çocukluktan kalan düşmeler sonrası çizikler bulunuyordu ve piyasaya tekrar çıkarmak için boyaya ihtiyaç duyuyordu.Bende bu işe girişmeye karar verdim ve bisikletin tüm aklınıza gelebilecek parçalarını kadrodan ayırdım.Daha sonra üstündeki orjinal boyasını boya sökücü kullanarak spatula yardımıyla kazıdım.Peşinden önce 200lük su zımparası ile 2 saat akabinde 400 lük su zımparası kullanarak gene 2 saat zımparaladım ve astar aşamasına getirdim.Kadroyu 1 gün dinlendikten sonra astar sürmek için tanıdığımızın atölyesine götürdüm ve 2 kat astarı makine ile püskürterek metale iyice yedirdik.1 gün daha bekledikten sonra sanayide araba boyası satan dükkana girerek resimlerde gördüğünüz oto boyasını hazırlatarak hem çatala hemde kadroya gene 2 kat uyguladık.İnce bir not:yeni boya çıkmış içinde verniğide mevcut yani vernik atmaya gerek kalmadı.Devamında boya kuruduktan 1 gün sonra parçaları toplatmak için arkadaşımın çalıştığı bisiklet tamircisine giderek montaj işlemine başladık.Değiştirdiğim malzemeler:2 adet swallow marka iç ve dış lastik,tüm bisiklet telleri,2 adet pedal.Böylece montaj işlemimiz sona erdi ve ince ayarlarınıda yaptıktan sonra bu güzel aleti tekrar yollara kazandırmayı başardık ve bundan mutluluk duymamak elde değil.

http://o1308.hizliresim.com/1d/p/rs2pv.jpg

http://n1308.hizliresim.com/1d/p/rs2rx.jpg

http://k1308.hizliresim.com/1d/p/rs2sy.jpg

http://n1308.hizliresim.com/1d/p/rs2u3.jpg

http://o1308.hizliresim.com/1d/p/rs2ug.jpg

http://n1308.hizliresim.com/1d/p/rs2uw.jpg

http://n1308.hizliresim.com/1d/p/rs2vb.jpg
 

sinanunal

Üye
Kayıt
7 Kasım 2014
Mesaj
6
Tepki
0
Yaş
42
Şehir
zonguldak
emin merhaba, ben antalyadan tayin geldim, buradaki bisikletdaşlarla tanışmak istiyorum.
 
Kayıt
14 Mart 2015
Mesaj
39
Tepki
39
Yaş
41
Şehir
Zonguldak
İsim
Cengiz Özyurt
Bisiklet
Lapierre
Merhaba arkadaşlar. Yok mu haftasonu Çatalağzı-Filyos-Çaycuma-Kayıkçılar-Merkez turlayacağımız arkadaşlar? Veya dahil olabileceğim?
 

utku06

Üye
Kayıt
27 Mart 2015
Mesaj
6
Tepki
1
Yaş
43
Şehir
zonguldak
İsim
utku doğan
Bisiklet
Carraro
Zonguldaktan başlayacak ve çok uzun olmayacak turlara katılabilirim
 
Kayıt
14 Mart 2015
Mesaj
39
Tepki
39
Yaş
41
Şehir
Zonguldak
İsim
Cengiz Özyurt
Bisiklet
Lapierre
@SerkanH Merkezi kastetmiştim aslında:).. Teşekkürler davetiniz için. Bana uzak ilçeler (Çatalağzında oturuyorum) ama olabilir. Trenler tam çalışmaya başlasa Çaycuma mükemmel olurdu hemde. 2 gün öncesinden haber ederseniz bir hal çaresine bakabilirim sanki..
 

Kazuya

Forum Bağımlısı
Kayıt
21 Ocak 2015
Mesaj
969
Tepki
1.480
Yaş
40
Şehir
Ankara
İsim
Emrah
Bisiklet
Specialized
ben de Çaycumalıyım, ankarada yasıyorum ama hepinize selam olsun:)
 
  • Beğen
Tepkiler: SerkanH