Aseuz
Üye
- Tepki
- 12
- İsim
- Rüstem
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Merhaba arkadaşlar ikinci el Trek 4300 aldım ve ilk taşlı ve kayalı sürüşümde deve dikenleri lastiğimi patlattı. Sürdüğüm yol gerçekten zorluydu kayalar değilde deve dikeninin lastiği patlatması şaşırttı.
Bir bisikletçi de Çin malı zırhlı lastik var Chaoyang veya buna benzer bir markaya bunlar çok kaliteli diyerek tanesi 300 TL fiyat verdi, haliyle emin olamadığım için almadım.
Bisikletçiden geçici çözüm olarak iç lastik için sıvı aldım ancak o da lastiğin inmesine engel olamıyor ve mecburen zırhlı lastik alacağım.
Sizden ricam aşağıda ki lastik nasıldır ? Önerileriniz lütfen sadece arazi kullanımı için alacağım.
Orjinal lastik ölçüm 26x2.0
26x2.10 cst camber eps zirhli lastik katlanir, fiyatı 120 TL alınır mı ?
Bisikletime uygun lastik varsa adres ile paylaşabilirseniz memnun olurum.
Bir bisikletçi de Çin malı zırhlı lastik var Chaoyang veya buna benzer bir markaya bunlar çok kaliteli diyerek tanesi 300 TL fiyat verdi, haliyle emin olamadığım için almadım.
Bisikletçiden geçici çözüm olarak iç lastik için sıvı aldım ancak o da lastiğin inmesine engel olamıyor ve mecburen zırhlı lastik alacağım.
Sizden ricam aşağıda ki lastik nasıldır ? Önerileriniz lütfen sadece arazi kullanımı için alacağım.
Orjinal lastik ölçüm 26x2.0
26x2.10 cst camber eps zirhli lastik katlanir, fiyatı 120 TL alınır mı ?
Bisikletime uygun lastik varsa adres ile paylaşabilirseniz memnun olurum.
Son düzenleme: