Scudo Sports

Zincirin kadroya vurması..

Güzel fikir,beğendim ve arttırıyorum 😀
(link) kullanırsanız daha da iyi olabilir. Hem kauçuk ,hem de yapışkanı olmadığı için tozu ve pisliği elektrik bandı kadar tutmaz. Bu bandı ,iç lastik olmadan da sarabilirsiniz çünkü yumuşak bir yapısı var. İki kat sarınca gidon bandı gibi de durur.

Scudo
242484 dosyayı görüntüle

İyi forumlar. Ben bu satılan kadro koruyuculardan bulamadım aslında çok da aramadım :D eski bir iç lastiği kestim ve buraya sardım daha sonra siyah elektirk bandıyla sabitledim. Alternatif olsun diye sizlere de göstermek istedim. Sürtme yaşanmıyor zincirle bence güzel oldu. :)

Elektrik bandı yerine ic lastigi gergin ve duzgun sararak bir kaç noktadan plastik kelepce ile sabitlemekte bir alternatif. Bant uzun vadede iklim koşullari, zincir darbeleri ile acilmaya baslayacaki cok toz tutacaktir. Plastik kelepçeler daha avantajlı olabilir. Ben yapmadim ancak bu şekilde kullananlar gördüm. Siyah plastik kelepçe kullanırsanız göze fazla batmaz :)

Elektrik bandı yerine ic lastigi gergin ve duzgun sararak bir kaç noktadan plastik kelepce ile sabitlemekte bir alternatif. Bant uzun vadede iklim koşullari, zincir darbeleri ile acilmaya baslayacaki cok toz tutacaktir. Plastik kelepçeler daha avantajlı olabilir. Ben yapmadim ancak bu şekilde kullananlar gördüm. Siyah plastik kelepçe kullanırsanız göze fazla batmaz :)
İç lastik + plastik kelepçe ile yaptım ben. Hatta iç lastiğin bir ucu gidon bandı gibi kendi üstüne sarılı, tek tarafta kelepçe tutuyor. Oldukça dayanıklı oluyor yıllar geçmeli sanırım aşınması için.

Pis zincirli bir fotoğraf koyayım şuraya :)

20200923_165054 (1).jpg

Eriyen bant kullanabilirsiniz. Son derecede kullanışlı. İstediğiniz kalınlıkta sarıp çakmakla ısıtıp yapıştırıyorsunuz.
(link)
Ben bisiklet çantamı astığım kısımda kullanıyorum
20201002_102546.jpg

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Teşekkürler

Geri