Çok beyendim fikri çalıyorum.Çalabilirim herhalde değil mi? AHAHAHA.242483 dosyayı görüntüle242484 dosyayı görüntüle
İyi forumlar. Ben bu satılan kadro koruyuculardan bulamadım aslında çok da aramadımeski bir iç lastiği kestim ve buraya sardım daha sonra siyah elektirk bandıyla sabitledim. Alternatif olsun diye sizlere de göstermek istedim. Sürtme yaşanmıyor zincirle bence güzel oldu.
![]()
İşçiliğini beğenmedim sadece özensiz alel acele yapmışsınız.Onun dışında fikir çok güzel.@İsmetCanpolat ben de bir yerde okudum ama hatırlamıyorum fikir anonim oldu![]()
İşe yarıyor, güzel de oluyor ancak biraz dayanıksız bir yöntem bilginiz olsun.😕 Lastik bir kaç düşmede dağılmaya başlıyor. Dağ bisikletine sarıyorsanız arazide çalı, taş vurması ya da yine düşmeye bağlı dağılıyor.242483 dosyayı görüntüle242484 dosyayı görüntüle
İyi forumlar. Ben bu satılan kadro koruyuculardan bulamadım aslında çok da aramadımeski bir iç lastiği kestim ve buraya sardım daha sonra siyah elektirk bandıyla sabitledim. Alternatif olsun diye sizlere de göstermek istedim. Sürtme yaşanmıyor zincirle bence güzel oldu.
![]()