Scudo Sports

Zinciri zeytinyağıyla yağlamak

tavsiyem eskimiş kızartma yağlarını değerlendirmek üzerine, bence patatesin özünüde alan kızartma yağı zincirde iyi performans verebilir.

Scudo
yok orjinal tereyağı bence daha iyi olur :)Trabzondan gelcek köy tereyağı :) ağzım sulandı iyimi oruçlu oruçlu :D

ya arkadaşım şaka maka "çiçek yağı" desen anlayacağım ucuza kaçmış diyeceğim de zeytinyağının kilosu nereden baksan 7 tl.standart makine yağları bile 1 tl.allahaşkına forumda akııllı uslu konular açalım lütfen:)

adam kingdir para babasıdır bizene zeytinyagı makine yağı... :)

biraz zeytin yağı ve nar ekşisi ile yokuşları fren sıkarak çıkabilirsiniz isteğe göre limonda hafifletir.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
@erdomsuper

kesin annesinin zuladan araklıycak zeytın yağını.Zincir yağı stokta yok heralde=)

biraz zeytin yağı ve nar ekşisi ile yokuşları fren sıkarak çıkabilirsiniz isteğe göre limonda hafifletir.
Ben salata bittiğinde kalan sirkeli-yağlı suyu bir döktüm varya döküş o döküş bir daha yağ mağ unuttum çok iyi yağlıyor hem sirkenin pas sökücü özelliği var zincirde mis gibi oldu
nar ekşiside iyiymiş. gelecek senede onu deneriz

@emir arıca
Konuyu başlatan arkadaştaTürkçe bozuk,soru ekleri birleşik. Hele hele,sonunda soru işareti olan ikinci cümle, bir soru cümlesi bile değil.Konu bu haliyle,stres atmaya oldukça müsait gibi.

@Ali Serdar GÖK

ben vites attırıcılarını limolayıp, telleri nar ekşisi ile güzlece silip yerine takıyorum. Ayna kollarada sirke ile zeytin yağı döküyorum o zaman hiç pedal çeviememe gerek bile kalmıyor. Pedal çevirmeden ortalam 30 km hız yapıyo bisiklet. Niye (?), zeytik yağı hafifletir sirke de her derde devadır :D
Haa bu arada izncirlerede ayanen senin gibi salatadan kalan su ile haşlamadan kalan yağları döküyorum. Sonuç : Kuvvet bile uygulamaya gerek kalmadan üstün performans (Fransa yarışlarında birincilik garanti) ve eler sürekli frende olacak aman dikkat :D

• Beğen
Tepkiler: Ali Serdar GÖK
Tabi bisikletin kolestrolü düşünce rahatladı kendi kendine 30 km/h basıyor. Nar ekşisine gelince yapışkan yapısı ile mükemmel sürüş için bire bir. Önerilerini değerlendireceğim Bahadır Abi ;-)

Tereyagını nasıl surebiliriz ki:D
surulmez o ya zeytinyagı iyidir:D (en azından surulmesi kolay:D

@Derya Keçeci

acaba sizin yaptığınız birşeyi sizinle bu derecede samimi olmayan biri stres atma aracı olarak kullansa ne düşünürsünüz çok merak ettim.

• Beğen
Tepkiler: emir arıca
Belli ki soruyu soran arkadaşın yaşı küçük ve bu soruyu komikte olsa sormuş bulunmuş. Bu şekilde alay ederek bu kardeşimizi forumdan soğutmak ne kadar mantıklı acaba? Hadi 1-2 espiri tamam ama 4 sayfa boyunca benim açtığım bi konuda bu şekilde mesajlar olsa ben bir daha bu foruma girmek istemezdim. Konu çok yanlış yerlere gitmiş..

Sorunun cevabı bana göre "Zeytinyağıyla yağlanmaz."

Bu arada yorumları okudumda gece gece gülmekten terledim :)

Abarttığımı şimdi tekrar okuyunca bariz bir şekilde anladım kalp kırdıysak affola ama gerçekten komik bir konu oluşmuş oldu. Hani moral bozulunca, üzgün iken falan 2 doz alınması tavsiye edilir ;-)

• Beğen
Tepkiler: Deneme yanılma
@kanaat bektas

Kendi adıma forumun ve forum kullanıcılarının, bisikleti sevdirmek, bu konuda tecrübesi olmayan kişilere yardım etmek ve tecrübeleri paylaşmak gibi bir işlevi de olması gerektiğine inanıyorum.

İşte tam da bu nedenle, her ne kadar içinde gerçekten güzel ve ince espriler bulunsa da, konunun dört sayfa boyunca alaya alınmış olması pek de bisikletçilere yakışan bir tavır olmamış ve konuyu başlatan arkadaşımız da tam bir cevap alamamış.

Kanaat,

Açtığınız diğer konulara da göz gezdirince bisiklet bakımı konusunda biraz daha detaylı bilgiye ihtiyacınız olduğu anlaşılıyor. Ben de İzmir' de yaşıyorum. Mesaj sayım yetersiz olduğu için '' Özel Mesaj '' atamıyorum, siz bana ulaşırsanız haftasonu bir gün bildiğim kadarını sizinle paylaşmaktan keyif duyarım.

Davetim İzmir' de yaşayan tüm bisikletçiler için geçerlidir.

• Beğen
Tepkiler: emir arıca
olmaz abi sakın ha o hatayı bir kez yaptım hemde tüm kadroyu zeytinyağıyla yağladım kışın pas yapmasın diye kendisi balkondaydı da aslında işe yaradı da sıfır pas kadroda :D zincirde kullanılacak en iyi yağ silah yağıdır bence :D kaymak gibi oluyor aktarıcılarda :D

Geri