Scudo Sports

Zincir yağlama

@sadana

Nereden edindiniz? İsim verebilrmisin?(özelden) Fiyatına baktımda,sizin söylediğinizle pek alakasız geldi. :)

Scudo
@fecredall

Ulusda yiba çarsında bulursun yada bunun emsali praktikerlerde satılıyordur büyük bir ihtimal Furch marka olur o da Alman malıdır anlıyacağın würt şart değil.Sıradışı bisiklette 6tl biraz küçük ama bisiklet için üretilmiş teflon yağlar var kullanımına bağlı olarak bir veya ikikere kullanırsın biraz küçük.

• Beğen
Tepkiler: ErdincAydin78
ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum amma ben şu şekilde kulanmaktayım. zinciri,rubleyi ve aynakolu bisiklete binmeden önce fırça ve mazotla temizliyorum ve yağlamadan kulanıyorum pek bir problem yaşamadım yanlış bir şey yapıyorsam uyarırsanız sevinirim .

Mazot kısa sürüşlerde iyi oluyor ama uzun sürüşlerde bir noktadan sonra çekiş sisteminde sese neden oluyor. Ha bir de daha akıcı olduğu için biraz fazla gelse hemen janta sıçramaya başlıyor.

@fecredall

Özele gerek yok.Tşk ler ama ben satın almadayım ondan dolayı olabilir.
Würt adana bayi sürekli gelir hatta tanıtım ürünü olarakda alabilirim.
ondan dolayı verilen fiyat bu olduğu için bunu yazdım.Ama ürün olarak bu İyi bir üründür.İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: fecredall
@kaan çelik

Kazasız belasız kullanman dileğiyle..İyi forumlar..

@kcuk_

Mazot yağlamaz, yağı çözer.Kirlenmiş zinciri mazotla temizleyip kuruttuktan sonra yağlarsanız daha sağlıklı olur :)

Würth'ü de oto sanayi'den daha ucuza temin edersiniz ama yine de bisiklet yağı kullanmanız daha iyi olur.

arkadaşlar benim elimde motorsikletimde kullandığım motul marka zincir yağı var. o-ring x-ring z-ring hepsiyle uyumlu olduğu yazıyor. bisiklet zincirinde kullanabilirmiyim? yoksa bisiklet zincir yağlarında farklı bir özellik var mı?

merhaba. ben likit gres yağ bullanıyorum. özellikle pahalı bir marka almanıza gerek yok. hepsi aynı görevi görüyor zaten. sarf mağzemesi satan, ev için tadilat işleri için malzeme satan yerlerden edinebilirsin.. tekzen vb..

Ben de buna benzer bir ürün kullandım (3M) ve memnun kaldım... Koctas dan 7.90 a almıstım...

bi yerde okumuştum wd 40 yağlama için uygun değilmiş çünkü bi süre sonra uçuoyrmuş

• Beğen
Tepkiler: S26
WD-40 yağlı bir yapıdadır ancak yağlayıcı değildir. Uçucudur ve uçup gittiği zaman yağlama bakımından etkisi kalmaz.
Forumda da önceden tartışılmıştı bu konu zaten.

Ürünün üzerindeki açıklamaları okuyun arkadaşlar...;)

Merhaba;
İstanbul Würth satış temsilcisiyim.Ürünlerimiz hakkında her türlü soruyu telefon ya da e-mail yoluyla bana sorabilir ve sipariş verebilirsiniz.

Syg
Volkan
542 301 36 46
vserceoglu@hotmail.com

Arkadaşlar zinciri yağlamak için, teflonlu yağ kullanmak istiyorum. Akıcılığının mükemmel olduğunu duydum! Nereden bulabilirim biliyormusunuz? Ben ilçede yaşadığım için, burada bulmak çok büyük problem. İnternetten getirtirim artık.

@mkaptanbasi@hotmail.com

bikeandoutdoorda olması lazım..Küçük tüplerde.Bir göz gezdir.

Size eeeeennnn iyi ama en iyi çözüm söylüyorum..

Zincir i hiç yağlamadan, silah spreyi kullanın süper olacaktır.Silah spreyini av bayii lerde vs . lerde bulabilirsiniz.

@Ayhan_Işık
Nasıl bir etki yapıyor? Kirleri ve pislikleri eritip temizliyor mu? Yoksa zinciri acayip kolay dönecek bir şekilde kayganlaştırıyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Ayhan_Işık
Geri