Yldrm07
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 494
- İsim
- Yıldırım
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hem dağ hem yol bisikleti kullanan biri olarak yazıyorum, burada bilmeden atmışsınız.😏Toprak arazide bu mesafe yarıya kadar iner muhtemelen.
Hocam Squirt yağ sayılmaz. Daha çok wax. Hiç kir çekmediğini ama zamanla zincire tekrar uygulanması gerektiğini söylüyorlar. 100-150 km sonra ses yapmaya başlıyormuş. Kullanici yorumları bu şekilde. Deneyip göreceğiz.@Mustaac eski yağı temizlemeden üstüne yağlama yapmak pek mantıklı değil çünkü eski yağ ile birlikte zımpara etkisi yapan kir de var.
Hocam Squirt yağ sayılmaz. Daha çok wax. Hiç kir çekmediğini ama zamanla zincire tekrar uygulanması gerektiğini söylüyorlar. 100-150 km sonra ses yapmaya başlıyormuş. Kullanici yorumları bu şekilde. Deneyip göreceğiz.
Evet XCP siparişi elime ulaştı, 100ml temizleyici ve 100ml yağ istemiştim sağolsunlar 10ml de çok amaçlı sıvı yanında hediye göndermişler. En kısa sürede deneyip görüşlerimi yazarım.
233643 dosyayı görüntüle233644 dosyayı görüntüle
XCP one bildiğim kadarıyla wd40 gibi iş yapıyor yani aşırı ince yağ olması lazım. Kadronuzda yağ hissi oluştu mu? Veya kadro toz ve kir çekiyor mu onu uygulayıncaSagolsun Mehmet bana dao sıvıdan yollamış ve o gerçekten çok hoşuma gitti. Kadroyu çok güzel temizliyor pırıl pırıl yapıyor .
XCP one bildiğim kadarıyla wd40 gibi iş yapıyor yani aşırı ince yağ olması lazım. Kadronuzda yağ hissi oluştu mu? Veya kadro toz ve kir çekiyor mu onu uygulayınca
Anladım hocam teşekkür ederim. Kadro koruyucu olarak Mehmet bey xcpnin body guard mı öyle Bi ürününü önerdi. Kadro için koruyucu özelliği var demişti. Ama çizilmeler için mi bilmiyorum, toz ve kirden koruyordu.Evet wd40 gibi bir şey diye düşünüyor insan özelliklerini okuyunca. Fakat üstünde yazdığı gibi kadroya ve vites üstündeki plastik tutma yerlerine uyguladım.. pırıl pırıl yapıyor bir kere. Yağ hissi oluşmadı, toz ya da kir de tutmuyor. Hatta bugün yol kenarında kilit pedalın azizliğine uğradım ve dururken düştüm. Açıkçası o düşüşle kadronun bir kaç yerinde çizik olur demiştim. Genel temizlik sonrası ilk turumdu. Kadroda xpc one uygulamıştım. Hiç çizik olmadığını görünce acaba koruma gibi bir etkisi de var mı dedim açıkçası.. en doğru bilgiyi Mehmet Bey verecektir. Ben fren içlerine, vitesin oynayan kısımlarına yine wd40 sıkıyorum. Xpc one ı kadro temizliği için kullanıyorum.
Merak ettim onu da şimdi. Bir dahaki siparişte denerim.Anladım hocam teşekkür ederim. Kadro koruyucu olarak Mehmet bey xcpnin body guard mı öyle Bi ürününü önerdi. Kadro için koruyucu özelliği var demişti. Ama çizilmeler için mi bilmiyorum, toz ve kirden koruyordu.
Uygulaması yazdıkları gibi mi hocam? 150 km de bir zinciri temizlemeden baklalara damlatip beklettikten sonra fazlasını siliyorlarmış.@Mustaac ben 1 yıldır squirt kullanıyorum oldukça memnunum ne zincirde ne rublede karartma olmuyor,yeniden sipariş vereceğim yada xcp kullanacağım,