Çok fazla gergin bence tehlikeli.Eşimin zincirinin boyutuna getirince sorun çözüldü. Yarın birde uzun tur yapıp kontrol edeceğim.
301309 dosyayı görüntüle
Çaprazda biraz gergin gözüküyor inşallah sorun çıkmaz..
Sorununuz videodaki değil. Sorununuzu anlatırken, yanlış bilgi vermeden, detaylıca tarif ederseniz forum üyelerini başka bir sorunun çözümünü anlatmakla uğraştırmamış olursunuz.
Banada tehlikeli geldi son çıkardığım baklayı ekledim.Çok fazla gergin bence tehlikeli.
Banada tehlikeli geldi son çıkardığım baklayı ekledim.
301376 dosyayı görüntüle
70 km tur yaptım sorunsuz tamamladım.
Zincir uzun olduğu için bu sorunu yaşadığım doğrulanmış oldu.
Bir sorunla karşılaşıldığında en basitten en zora doğru gidilmez ise çok gereksiz masraflar yapabilirsiniz.
Özellikle tamirci tayfası sana önce fırça atıyor
--ooo ne yapmıştı sen buna yaa ?
Diyerek Seni suç altına alıyor
- arka artırıcı değişecek
- Ruble kaset değişecek
- zincir değişecek v.s diyerek oğlunun düğünü sana yaptırırlar.
10 TL lik bir Elektirik sigortası arızası için aracına yarım rektefe yapılmış biri olarak gaza gelmemeyi öğrendim.
3 gün önce değiştirdiğim arka göbeğe" bakım zamanı gelmiş" diyor
Sıfır zincire " bitik görünüyor" diyor cevap verdiğinde bozuluyor. Gideremediği arıza için utanmadan ücret talep ediyor.
Merhaba, bu zinciri hala kullanıyor musunuz? Olumsuz bir yanı var mı? 11'li 105'e takmayı düşünüyorum.Hanımın bisikleti aynı sistem, onun zincirini takıyorumsorun olmuyor. Yarın tekrar
Deneyeceğim olmazsa shimano zincir alacağım
301260 dosyayı görüntüle
Taktığım zincir TEC marka
Kullanıyorum bir sıkıntı yok.Merhaba, bu zinciri hala kullanıyor musunuz? Olumsuz bir yanı var mı? 11'li 105'e takmayı düşünüyorum.