Scudo Sports

Zincir koptu.

Scudo
@SerkanH abi niye unutmuyorsun ya valla :D zincir koptuğunda direk sen geldin aklıma da bişe de diyemedim tabi :D

@chnkrmz

Sorun değil yeni alacağın zinciri de 2 haftada bir sökersin olur biter. :) Sen ve senin gibiler olmasa bisikletçiler nasıl para kazanacak? :D :D :D Şaka bir yana çok geçmiş olsun. Kopan yeri bir bakla kısalt ve yerine power link tak olsun bitsin.. :)

@SerkanH abi valla zinciri doladım kadroya yürümeye başladım sonra bi baktım zincir yok :D
gerçi evde yeni sıfır xt var onu takıcam artık.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@SerkanH
Ben üçgen kadro çantasında tek kullanımlık eldiven, cırt bant, boş poşet falan gibi yükte hafif, çözümde ağır şeyler taşıyorum. Herkese de öneririm.

• Beğen
Bende bugün izmir karşıyaka - sasalı turu yaptım. Yanıma ekipman almadan çıktım lastiğim patladı. Yanına almazsan bisiklet aldırır oldu. Direk Kess bike a gittim saolsunlar çok yardımcı oldular bu saatten sonra bi daha yanımda iç lastik yama olmadan ekmek almaya gitmem.

Dosyalar

• sasalı.JPG
    sasalı.JPG
    74,9 KB · Okunma: 32
  • yama.JPG
    yama.JPG
    128,4 KB · Okunma: 31
  • Beğen
bu @chnkrmz bağcılardan beşiktaşa 20 dk'da gelen adam, zincirin kopmasına şaşmamak lazım :D bu arkadaşa şu arabalarda kullanılan kayışlardan takmak lazım.
ikinci çayları söylediğimizde ufukta görünmüştü :)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Anonim ben 12 gibi çıktım 14 gibi falan çakabey kolejinin önünde kaldım. ikinci kanalı geçtikten sonra sasalı ağaçlı yola gelmeden bir ekip vardı belki onlar sizdiniz. Çakabey koleji'nin karşısında otobüs durağında kaldım.

Biz 13 gibi çıktık sasalıya kadar gittik köy kahvesinde 1 saat falan oturduk...Yok bende gruplara çok takılmıyorum iki arkadaştık...

@volkan Öz abi valla aklıma gelmedi :ssrtcbya:

tahmini ortalama 162 w güçte zincir mi kopar ya. :agla:

avg.jpg

@Anonim denk gelmişken sorıyım. Dönerken rüzgar çok var mıydı zorladı mı? Sasalı'ya giderken çok rahatsız etmedi ama dönerken çok olacak gibi gelmişti bana.

İzmirde bisiklete binen arkadaşlar nasıl giyior acaba? Bugün hava güzel gibi tişörtle çıkmayı düşündüm sonra baktım biraz esiyo üşürüm dedim. Sonra eşofmanın üstünü giyeyim dedim üşümekle terlemek arasında kalırmıyım derken karar veremedim ne giyeceğime. Hiç sevmem böyle arada kalmış havaları.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Geri