Scudo Sports

Zincir govdenin obur tarafina gecti

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Tuguj

Daimi Üye
Tepki
93
İsim
Aykut Baykurt
Bisiklet
Merida
Evet komik bi durum gercekten bisikleti temizlerken oldu bi caresi varmi yoksa zincir acma aparati siparis vermelimiyimIMG_20160123_110100.jpg

Scudo
Zincir o halindeyken nasıl o tarafa geçtiyse, yine aynı şekilde diğer tarafa da geçebilir diye düşünüyorum.

Wd-40 ne alaka zincir obur tarafa gecti dostum nasil dondurcem bilmiyorum bilen varsa guzel olur yoksa 1hafta siparis beklicem

Ben bi şey anlamadım:)
Karşıya nasıl geçer?
Peki karşıya geçti ise aynı yoldan geri döner.
Aklını arka artırıcı karıştırdıysa iki ufak çarkı sök, düzellir ve geri tak, topla.

Yok hocam orta tarafindan gecmedi bisiklet govdeyle lastigi bagladigi o aradan gecti nasil oldu anlamadim aman tanrim didim gorunce acemilik olunca (ilk defa tamir yapiyom)

Sen bu güzel kardeşimizi dikkate alma, bir dönemdir kendini WD-40 MÜMESSİLİ zannediyor. Biri uyandırsın mümessil değil:)

@Tuguj123

@Tuguj123 Dikkatli bakarsan oraya nasıl girdiğini anlarsın.Nasıl girdiyse öyle geri çıkar.Olmadı arka jantı çıkar milinden.Mecbur zincirden kurtulacak

Zombi zincir vakası. Kafasını zincir sökme aparatı ile kesip etkisiz hale getirin, sonra olması gereken yere yerleştirin :)

@Tuguj123

tek çare zincir çözme anahtarı,,ayrıca gerekli, çünki zincirin bir halkasını bu anahtar ile çözerek mazot dolu kaba batırıp zincir temizlenir ,sonrada yıkanır kurulanır ,zincir yağı sürülür ,bakım uzun sürer ,ama zincirin ömrü uzar,ayrıca zincir cetveli ile zincir kontrol edilir,eğer cetvel zincire tam oturuyor ise zincir değiştirilecek,değiştirilmez ise zamanla ayna kolun dişleri sivrileşir.

zincir cetveli

(link)

Jant zatten cikik makarada yerinden cikik dostum bisikleti temizlerken bi ters cevirdim karisti geri cevirdim duzelmedi

Şu fotoğrafa bakıpta nasıl zincirin döndüğünü düşünürsünüz pes.. Zincir aynakoldan çıkmış. Önce zinciri kendi etrafında dolaşan kısımlarından ayırın ve aynakola tekrar takın. Arka aktarıcınız dan söktünüz büyük ihtimalle. Söktüğünüz şekilde yerine takın. Arka lastiğinizde yerinde değil zinciri lastiğin oraya gerdirin ve rubleye dolayın. Bu kadar basit.

Giantdefy oyle olustu onu duzelttim zaten bide bu olustu

Hocam dediginizi yapsamda oyerden nasil kurtulcak isterseniz 1 saat sonra denerim suan misafir var

@Tuguj123 Dostum kurtulacağı biryer yokki. Zincirin zaten doğru yerde, arka sağ üçgen içinden geçerek bağlanıyor. Zincirin şuanda etrafında dönmüş. Kırmadan yamultmadan elle onu düzelt. Yerine oturtmakta problem yaşamayacaksın.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Tmm deneyi hemen fotografini atcamg

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri