Scudo Sports

Zincir govdenin obur tarafina gecti

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Tuguj123
Bisikleti ters çevir. Ters çevirdiğinde zincir aşağı doğru sarkacak. Lastiği yerine takarken rubleni zincirin arasına al. Rublenden çıkıp artırıcına geçerken "S" şekline gelecek zincir. S halindeyken rublenden sonra artırcının alt bacagı arasındaki dişlinin dışından dola alt bacakta zaten tersten dolandığı için montaj tamamlanacak.

Scudo
Böyle çözmen zor,kafan karışır. Tak rubleni janta jantı da tak kadroya sonra zinciri geçirmeye çalış,daha kolay hallolur diye düşünüyorum.

zincir-2.png

1. noktaya rublen gelecek. Rublen yani lastiği tarken 2 nolu yerden tut zinciri yukarıya çek. Çek derken kopartır gibi asılma sadece rublenin üstüne gelmesi için yukarıda tut. Rublenin üst noktasında 2 nolu yer olacak. 3 nolu yer rublenden çıkan zincirin S şeklini aldığında artırıcının 4. noktasındaki dişliyi saracak. S şekline gelirken artırıcın zinciri gereceği için elini sıkıştırma dikkat et. Son sarmal tamamlandığında zincirin yerine oturmuş olacak.

''Bu ne kron bu ne zincir karmaşası'' tekerleğime çivi batsın ki okurken gözümden kan aktı :suspus:efenim ilk piskeletiniz galiba durum nedir düzeltebildiniz mi?

Aynn ilk bisikletim

Konu kapana bılır zıncır acma aparatı aldım ve sorun bıtmıstır yardımlarınız ıcın tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri