Scudo Sports

Zeytinburnu

Scudo
ağır bakım fabrikası duruyormu hala orada askerliği orada yapmıştımda

bn zburnundanım. acaba zburnundanda bisiklet etkinlikleri yapıyormusunuz.yeni üye oldum bu siteye.amatörce de bisiklet sürüyorum.bilgilerinizi bekliyorum...

@msd_57

bn zeytinburnundayım.öyle amatörce bisiklet sürüyorm.sizlere katılabilirmiyim?

burası nekadar aktif bilmiyorum ama zeytinburnunda kendimi numunelik hissdiyordum kardeşim bakın ben acemiyim ama tam bir bisiklet delisiyim on yıl kadar oldu ilk bisikletimi çaldılar bir aylıkken çok iyibişey değildi ama başlangıç olarak idare ederdi ne tekim bir yıl sonra tekrar aldım arkadaşlartecrübe olmayınca hemen atlıyorsunuz aliminyum kadrolu bir bisikletim var parçaların çoğunu değiştirdim melez bişey oldu genelde aslıdan alıyorumparçaları gören dönüp bidaha bakıyor 28 jant henüz istediğim kıvama gelmedi tekerlekleri komple değiştiricem ondan sonra uzun yol düşünebilirim geçen gün sarayburnunda tekerlek patladı ondansonrası tam bir eziyet tam iki saat yürüdüm zeytinburnuna neyse belki birgün bir araya geliriz tanışırız bindik bir alamete gidiyoz kıyamete maksat spor olsun

zeytinburnunda yaşayan bisikletçi arkadaşlar... toparlanalım kimiz kaç kişiyiz ...

z.burnu ve civarındaki arkadaşlar.
tanışalım plan program yapalım.. etkinlikler için....

merhaba arkadaşlar ben de zeytinburnunda doğdum büyüdüm şimdi atakent'de yaşıyorum. tanıdık tanımadık tüm arkadaşlara selamlar.

Beştelsiz mahallesi.

Abilerim ben 16 yaşındayım Flying Pigeon marka bir yarış bisikletim var. Fazla prof değil ama işimi görüyor. bende aranıza katılmak istiyorum . Turlar olduğu zaman haberim olmasını istiyorum . Sizin aranıza katılmaktan mutluluk duyarım .

İletişim : maqxien@gmail.com [ msn adresimdir ]

Geri