Scudo Sports

Zeytinburnu

SeLam ArkadaşLar ßen Hakan.Nuripaşa'da OturuyOrum. ßisikLet qeziLerinize KatılMayı ßende İSterim görüşmek üzere herkeze iyi günLer.
Msn : Jr.tati@hotmail.com

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
@ToGePi

Selamlar Hakan, hoşgeldiniz öncelikle.

Avrupa Yakası Pedal Grubu olarak hafta içi her Cuma akşamı geleneksel turlarımız düzenlenmekte. Cuma günleri dışında da buradan haberleşip toplanıp bir yerlere akşam gezintisine çıkabiliyoruz.

Konuyu BURADAN takip edebilirsin ;)

Bu arada, bende Telsiz Mah. de oturuyorum ;)

• Beğen
selamun aleyküm herkese arkadaşlar ben de aranıza bugun araştırma yaparken katıldım ve bisiklet hakkındaki muhabbetinize oldukça ısındım.ben zeytinburnu beştelsiz mah. 105/2 sok. ta oturuyorum oralardan olan vardır illaki.bisiklet almaya karar verdim ve salcano ng 650 yada ng 700 almayı düşünüyorum daha çok ng650 de karar kıldım sizce iyi karar vermişmiyim sizinle turlara katılma durumunda beni bu bisiklet tatmin edermi yani yeterli olur mu?şimdiden sağolun

• Beğen
arkadaşlar tüm zeytinburnu team grubunu 15 ağustos cuma akşamı 7,30 da olivum önünde bekliyorum. güzel bir tur atalım arkadaşlar.

ayhan-trek-3:cool:

ayhanmetinyurt@hotmail.com
cep-0532 221 10 75

@ayhan248

Ayhan abi, ben de seni saat 20:00/20:30 arası Tekzen-Burger King önüne bekliyorum ;) Mutlaka gel..

ARKADAŞLAR TANIŞMA TURU MUTLAKA GELMEYE ÇALIŞIN 15 CUMA GÜNÜ
AKŞAM 7,30 GİBİ OLİVİUM ÖNÜ BEKLİYORUM.

SAYGILARIMLA,

AYHAN-TREK-3
ayhanmetinyurt@hotmail.com

@ayhan248

Ayhan abi, bende seni Tekzen-Burger King önüne davet ediyorum. Her Cuma geleneksel gezimiz var. Bu hafta da mangal var ;)

Konuyu BURADAN takip edebilirsin ;)

Sende gelirsen Zeytinburnu`lu 4 kişi olacağız :D

teklifin için teşekkürler ama yarın sarıyer turumuz var onun için cuma günü akşam kısa bir idman turu yapacağım.:cool:

saygılarımla size iyi eğlenceler.

@ayhan248

Anladım Ayhan abi, başka zamana inşallah. Her Cuma vardır turumuz, yaz kış. Söylememize gerek yok, yeri ve saati biliyorsun. Bekleriz yani.

Konuyu takip edersen, hafta içi de farklı taraflara kaçamak yapabiliyoruz akşamları ;)

Kolay gelsin..

Merhaba Ayhan abi Haşim abininde dediği gibi her cuma geleneksel turumuz vardır katılmanızı isteriz hem muhabbet, yeme içme hem de spor açısından çok güzel birlikte vakit geçirme gerçekleşiyor.sağlıcakla kalın...

arkadaşlar oluvıum önünden 19.30 da kısa tur sahilden bakırköy, geri dönülüp oluvıum önünde bitiş olacak ilgilenen arkadaşları bekliyorum.

TREK-3

saygılarımla,

@ayhan248

Ayhan abi, akşama turumuz var yine. Mangal yapacağız :lick3:

Gelirsen eğer 20:00 20:30 arası Tekzen-Burger King önünde hazır bulun ;)

Bekleriz abi..

• Beğen
(link)

arkadaşlar bu benim trek modifiye yapilan bisikletimin görüntülerim

@ayhan248

picassaweb diye yazılmıyor Ayhan abi. Tek ( s ) ile yazılıyor. picasaweb olacak ;)

Bu arada, adrese resim felan eklenmemiş şimdi baktım da. ;)

• Beğen
teşekkurler haşim cim iyi akşamlar

Geri