Herkese selamlar bu hafta sonu Almanya ya gidip bisikleti alıp döndüm resmen rüzgar gibi geçti cuma gidip pazar dönünce

Kısaca deneyimlerimi paylaşayım dedim;
Bisikleti bikediscount.com'un Bonn'daki yerleşik mağazası olan Megastordan aldım. Daha öncesinde niyetim canyon endurance almaktı hatta siparişi de vermiştim Münih'teki mağazasından teslim alacaktım ancak bana verilen teslimat süresi içerisinde alamayacağım için iptal etmek zorunda kaldım. İletişime geçtim ancak teslimat tarihini değiştirmeyi kabul etmediler.
Bende RADON VAİLLAN 8.0 almaya karar verdim diğer alternatifimde buydu zaten. Mağazayla konuştuktan sonra bedeni sipariş geçtim bir hafta olmadan arayıp bisikletin geldiğini ne zaman gelip alacağımı sordular 5 temmuzda da bisikleti gidip teslim aldım. Canyondan daha uygun fiyata geldi hem de karbon jant seti ile.
Tax free ile ilgili işlemleri de tamamladım evrakları yakın zamanda göndereceğim. Bu mağzanın şöle güzel bi yanı daha var bence herhangi bir tax free firmasi ile (global blue yada travelex) çalışmıyorlar, bu da demek oluyorki tax free tutarının tamamını alabilirim diye düşünüyorum. Süreç tamamlanınca onu da yazarım.
Sormak istediğiniz sorular olursa seve seve yanıtlarım.
Bu arada havalimanından mağazaya kadar hep toplu taşımayı kullandım sadece 1 aktarma yaptım.
328502 dosyayı görüntüle328503 dosyayı görüntüle328504 dosyayı görüntüle