Cüneyt TURAN
Üye
- Tepki
- 269
- İsim
- Cüneyt TURAN
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Neden dalga gecemis gibi bordo pasaportlu arkadasim diye yazdiniz, cokmu komik birinin bordo renkli pasaportu olmasi.Bu kadar kafana takmana gerek yok. Yazılan bazı şeyler laf olsun diye de yazılmış olabilir bordo pasaportlu arkadaşım![]()
Bunu Ironi olarak yazdiginizi biliyorum ama ben kesinlikle yesil pasaportu ne kücümsedim nede ise yaramaz dedim.Yeşil pasaporta da güvenmeyin fazla![]()
Cokmu komik yazilanlar, neresi komik söyleyinde bizde gülelim.
Hocam yurtdisina cikmak artik çok kolay reisimiz sayesinde bir cok ulkeye vizesiz gidebiliyoruz.Bu forumda yada face gruplarinda hep duydugum sey yurtdisina gidip bisikleti kendin almak oluyor. Simdi benim sorum, yurtdisina cikmak yada ya ben bugün mesela almanyaya gidegim deyip de gitmek bukadar basitmi. Eger öyleyse bana da sunun yolunu söyleyinde bende arkadaslarimda vs nasil gideceklerini söyleyeyim.

Türkiyeye vize uygulamayan ülkeler şöyle. Uygun bisiklet satarlar mı? Onuda gidip görmek lazım nasılsa vize derdi yok 🤣Yahu konu ne kadar sapmış. Vizesiz gidip de makul fiyatlara alınabilecek bisiklet satan yer var mı biliyor musunuz arkadaşlar?
Kesin bisiklet mağazası vardır ama. Yanlız buranın Kom savaşları da kanlı olur. Baktığım kadarıyla bisiklet yolu yok koca ülkede. Vay arkadaş geri kalmışlığa bak.Tuvalu'da bisiklet fiyatları uygun diye biliyorum. Gidip görmekte fayda var.
Düzenleme: Ülkenin fotoğrafını da koyayım. Yarısını uçak pisti kaplıyor zaten
272770 dosyayı görüntüle
Tuvalu kolluk güçleri.sadece bisiklet almak için değil ama aradaki fiyat farkına üke görmüş yaşamış olurum derseniz asya ülkeleri uygun olur. Başta Tayland. Burada 30 bin tl olan giant orada 18 bin tl ye geliyor. aradaki farka uçak bileti alır güzel de gezersiniz.Yahu konu ne kadar sapmış. Vizesiz gidip de makul fiyatlara alınabilecek bisiklet satan yer var mı biliyor musunuz arkadaşlar?
Onun için Almanya ya da gitse olur Tayland a gerek yok. O fiyatlara Almanya da da alabilir Giant ı .sadece bisiklet almak için değil ama aradaki fiyat farkına üke görmüş yaşamış olurum derseniz asya ülkeleri uygun olur. Başta Tayland. Burada 30 bin tl olan giant orada 18 bin tl ye geliyor. aradaki farka uçak bileti alır güzel de gezersiniz.
Çetin hocam Almanya vize istiyor ama, arkadaş vizesiz ülkelerden bahsediyor 😀Onun için Almanya ya da gitse olur Tayland a gerek yok. O fiyatlara Almanya da da alabilir Giant ı .
Pardon ya ülke gezmek denilince Almanya daha cazip geldi.Çetin hocam Almanya vize istiyor ama, arkadaş vizesiz ülkelerden bahsediyor 😀
En hesaplısı iş için seyahet ettiğinizde oluyor. Vize-pasaport masrafları bedava. Gidiş-dönüş uçak biletleri bedava. İşiniz uzunsa araç kiralamışsanız bisikleti havaalanına götürme işlemi bedava. 😄 😄@trainspotting35 @a.erkan
Balkan ülkeleri ve Ukrayna uçak bileti açısından da uygun. Geçen Bosna Hersek deki bir bisikletçinin fiyatlarına bakayım dedim, benzer hatta bir tık pahalı. Schengen hariç varsa bin lira uçak parası 2-3 gecede turistik olarak konaklayacaksin, toplamda belki aynı fiyata gelecek ama gördüğümüz gezdigimiz yanımıza kalır.
Almanya vizesiz olsa bile Tayland tercih sebebidir. Bir kere gittim. Bir daha giderim. Japonya’da uygun olsa orası daha bir tercih sebebi olur.Onun için Almanya ya da gitse olur Tayland a gerek yok. O fiyatlara Almanya da da alabilir Giant ı .
Ben ikisine de gittim, gezmek için Tayland daha cazip. Özellikle uzakdoğu yemekleri karşısında "ben yemem bunu" diyip McDonalds veya Pizza Hut arayanlardan değilseniz.Pardon ya ülke gezmek denilince Almanya daha cazip geldi.![]()
![]()
Baharat ve uzakdoğu yemekleri hiç bana göre değil eşim büyük ihtimalle Tayland'ı tercih eder.Ben ikisine de gittim, gezmek için Tayland daha cazip. Özellikle uzakdoğu yemekleri karşısında "ben yemem bunu" diyip McDonalds veya Pizza Hut arayanlardan değilseniz.
Hmm, Vatikanda vize yok muymuş. Turistik de bir yer. Sadece bisikletçi ve havaalanı yok sanırım.…
- Vatikan
- …
Vatikanda nasıl bisikletçi yok? Papa varya, geçtiğimiz senelerde Peter sagan bisiklet hediye etmişti 🤣🤣Hmm, Vatikanda vize yok muymuş. Turistik de bir yer. Sadece bisikletçi ve havaalanı yok sanırım.
Giderken paraşütle atlasak, bisikleti de italyadan mail order söylesek diyeceğim ama dönüşü nasıl yaparız bilemedim. Tuvalu daha kolay olur sanırım.![]()
Papa, 30 bin €'ya sattı o bisikleti. Elinde satılık başka bisiklet olduğunu sanmıyorumVatikanda nasıl bisikletçi yok? Papa varya, geçtiğimiz senelerde Peter sagan bisiklet hediye etmişti 🤣🤣
(link)