OldArkhEater
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Mehmet A.
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Downhill-Freeride
Bu teklif hepimiz için geçerli mi ? 😂Keske bizde yurtdisindaki fiyatlara alabilsek de 10 tane bisiklet alsak diyen birine, yurtisindan istedigin bisikleti yurtdisi fiyatina getireyim desem, birakin bana cevap vermeyi türkiyeyi terk eder.
Ve saka bir yana, isteyene yurtdisindan istedigi bisikleti aninda bulup getirme sansim var ama nedense lafda alan cok is ciddiye dönünce almak isteyenler ortadan kayip oluyor.
Mesela @serlinetta, hadi ben sana istedigin Enduroyu getirecem vergi vs de ödemiyeceksin hatta fiyatida sadece kaca aldiysam onu ödeyeceksin. Tek arti ödeme kargosu olacak. Hadi al sana firsat degerlendir bakalim.
Yurtdişindan getirtmek de şart degil reis ben Gios Torino gress gibi enfes bir makinayi yurtdisindan da degil Turkiye'den buldum tabi sayende hahaKeske bizde yurtdisindaki fiyatlara alabilsek de 10 tane bisiklet alsak diyen birine, yurtisindan istedigin bisikleti yurtdisi fiyatina getireyim desem, birakin bana cevap vermeyi türkiyeyi terk eder.
Ve saka bir yana, isteyene yurtdisindan istedigi bisikleti aninda bulup getirme sansim var ama nedense lafda alan cok is ciddiye dönünce almak isteyenler ortadan kayip oluyor.
Mesela @serlinetta, hadi ben sana istedigin Enduroyu getirecem vergi vs de ödemiyeceksin hatta fiyatida sadece kaca aldiysam onu ödeyeceksin. Tek arti ödeme kargosu olacak. Hadi al sana firsat degerlendir bakalim.
Bir ilginç model de yurt dışından herhangi bir karşılık beklemeden getirdiğiniz şeyi, sipariş edenin ayağına kadar gidip teslim etme gerekliliği. 2500 km den getirmiştim kırmayıp, adam 10 km yol yapıp teslim almaya üşeniyor.Keske bizde yurtdisindaki fiyatlara alabilsek de 10 tane bisiklet alsak diyen birine, yurtisindan istedigin bisikleti yurtdisi fiyatina getireyim desem, birakin bana cevap vermeyi türkiyeyi terk eder.
Siz kimlerle arkadaşlık yapıyorsunuz. Bana gelin. Benimle arkadaşlık yapın bu saatten sonra bırakın 10 km 200 km gelirim.Bir ilginç model de yurt dışından herhangi bir karşılık beklemeden getirdiğiniz şeyi, sipariş edenin ayağına kadar gidip teslim etme gerekliliği. 2500 km den getirmiştim kırmayıp, adam 10 km yol yapıp teslim almaya üşeniyor.
Bize de nasıl yapıyorsunuz, nereden alıyorsunuz gibi şeyler soranlar oluyor. Bir şey çıkmayacağını bilsek de kırmamak adına anlatıyoruz ancak bu zamana kadar anlattıklarımızı kullanarak bisiklet alan görmedim.Keske bizde yurtdisindaki fiyatlara alabilsek de 10 tane bisiklet alsak diyen birine, yurtisindan istedigin bisikleti yurtdisi fiyatina getireyim desem, birakin bana cevap vermeyi türkiyeyi terk eder.
Alani görsen de , yani araciliik etsen de bu sefer herifle papaz olurdun emin olBize de nasıl yapıyorsunuz, nereden alıyorsunuz gibi şeyler soranlar oluyor. Bir şey çıkmayacağını bilsek de kırmamak adına anlatıyoruz ancak bu zamana kadar anlattıklarımızı kullanarak bisiklet alan görmedim.
Yurtiçi en çok mesafe kat edende mi kalıyor ihale? 😁Siz kimlerle arkadaşlık yapıyorsunuz. Bana gelin. Benimle arkadaşlık yapın bu saatten sonra bırakın 10 km 200 km gelirim.
Bu forumda yada face gruplarinda hep duydugum sey yurtdisina gidip bisikleti kendin almak oluyor. Simdi benim sorum, yurtdisina cikmak yada ya ben bugün mesela almanyaya gidegim deyip de gitmek bukadar basitmi. Eger öyleyse bana da sunun yolunu söyleyinde bende arkadaslarimda vs nasil gideceklerini söyleyeyim.Aslında Avrupa ülkelerinden birisine gidip alacaksın bisikleti, üzerine binip Edirnekapı dan yurda gireceksin. Oh mis
Kendi adıma söyleyeyim bkz:(link)Bu forumda yada face gruplarinda hep duydugum sey yurtdisina gidip bisikleti kendin almak oluyor. Simdi benim sorum, yurtdisina cikmak yada ya ben bugün mesela almanyaya gidegim deyip de gitmek bukadar basitmi. Eger öyleyse bana da sunun yolunu söyleyinde bende arkadaslarimda vs nasil gideceklerini söyleyeyim.
Ben yesil pasaportu sormadim onu soracak olsam bende de yesili solda sifir birakacak bordo pasaport var, ben daha isi bile olmayan ama hemen gidip yurtdisindan bir bisiklet alayim diyenleri gördüm. Ve böyleleri tek bisiklet konusunda degil nerdeyse türkiyenin yarisi lafla cok basit hemen yurtdisina cikiyor, bunlar nasil yapiyor onu merak ediyorum.Kendi adıma söyleyeyim bkz:(link)
Bu kadar kafana takmana gerek yok. Yazılan bazı şeyler laf olsun diye de yazılmış olabilir bordo pasaportlu arkadaşımBen yesil pasaportu sormadim onu soracak olsam bende de yesili solda sifir birakacak bordo pasaport var, ben daha isi bile olmayan ama hemen gidip yurtdisindan bir bisiklet alayim diyenleri gördüm. Ve böyleleri tek bisiklet konusunda degil nerdeyse türkiyenin yarisi lafla cok basit hemen yurtdisina cikiyor, bunlar nasil yapiyor onu merak ediyorum.