Scudo Sports

Yurtdışından bisiklet getirmek

Scudo
Almanyadan begendigin bir model varsa tanidik arcaligiyla otobus firmasina verdirebilirsin. Hem daha ucuz hem daha saglam olur. Ben turkiyeden getirttim buraya :)

bende bir bisiklet almak isityorm yurt dışından siz aldınzmı acaba gelir evime kadar gümrükte takılırmı yol bisikleti almak istıyormda

hayırlı olsun

Rodos veya yunanistandan bisiklet getiren oldu mu? Tax Free uygulaması orada da var mı? Yakın zamanda rodosa gitmeyi düşünüyorum orada bir bianchi bayisi var. Oradan aldığım fiyata göre eğer tax free alabilirsem uygun olacak.

• Beğen
Tepkiler: comfortablynumb
Kasım ayında Avrupa'ya gideceğim . Almanya,Fransa,Belçika o bölgelerde 1 ay vaktim olacak. 1500 euro gibi bir bütçeyle karbon yol bisikleti almak istiyorum. Hangi ülkeler daha avantajlı oluyor indirim yönünden. 1700euro'luk bir bisikleti taxfree ile 1500 euro'ya alabilme şansımız oluyor. Bütçemi buna göre ayarladım. Tavsiyelere açığım.

• Beğen
Tepkiler: Groims
almanyadan yaklaşık 4-5 ay önce bisiklet aldım, 2 gün sonra da türkiye'ye dönüyorum, tax free,bisiklet,alışveriş vs. gibi konularda sorusu olan, aklına takılan birşey olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.
@Ferhat Aksakal hocam şuna dikkat et, 1700 euro fiyatı görünen bisiklete hangi siteden baktın? sitenin ülke ve dil seçilen menüde Türkiye olarak mı ayarlı yoksa başka avrupa ülkesi olarak mı ayarlı?eğer TR olarak ayarlı ise o gördüğün fiyat muhtemelen vergi eklenmemiş fiyat yani iade alamazsın, eğer konum avrupa ülkesi olarak seçili ise seçili olan ülkenin KDV oranı kadar iade alırsın

Henüz web sitelerine veya lokal mağazalara bakmadım ama hangi durumda daha avantajlı olur bilmiyorum. Tavsiyeniz nedir. Nasıl daha karlı olur benim için.

@Ferhat Aksakal Merhaba,
İmkanınız olursa size Andorra'yı öneririm. Vergisiz olduğu için her konuda çok avantajlı. Fransa ya da İspanya'dan erişebilirsiniz.

@Ferhat Aksakal Canyon Rose hepsi uygun fiyatlı bisikletler ayrıca yerel mağazalardan da %20 vb vergi indirimleri de alırsanız başka markaları da alabilirsiniz Canyon vb markalar haricinde.

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
@Ceyhun Pekuz

bayramda trabzona götürdüm bisikletimi. güzelce söküp paketledim. uçakla gittim 45 tl ek ücret aldılar ayrı olarak taşıdılar ama geri alırken aynı özen olmadı sağlam bir sekilde geri aldım. sıkıntı olmadı dönüşte de otobüsle getirdim. Bişey gelmedi başına.

3 temmuzda Üsküp e katlanir bisikletimi götürdüm. Bisiklet ücreti olarak ekstradan 40 Euro aldılar. Ayrı götürdüler fakat bisikleti diğer bagajlarla beraber aldım. Yani herhangi ekstra bir özen yok maalesef.

• Beğen
Tepkiler: tarkan61
Havaş, havabüs vs. kutulanmış bisiklet alıyor mu bagaja?

Bu andorra iyi biseye benziyor.. yolu dusen yakin olan icin iyi gibi:)
Orada canyon da var mi ki, ornek fiyatlar nedir acaba, bi kac modelde bilsek iyi olur.

@cihan cambaz canyon mağazası sadece almanyada var, yakın bir zamanda amerikaya da şube açacaklar, diğer ülkeler için sadece kargo ile alışveriş yapabilisiniz

Andorrada bisiklet bakan alan var mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bisiklet paketleri ve fiyatları fazla ve büyük olduğu için gümrükle sorun yaşamıyor musunuz? Bizim modeller bile takılıyor devlet gözünde oyuncak oldukları halde

Geri