Scudo Sports

Yurtdışından bisiklet getirmek

Dediğiniz doğru ama fethiyede yaşıyorum. Dalamandan direk uçuş yok. antalyaya gidip oradan uçmam lazım. Pasaport ve vize yenilemem lazım. Yani baya bi iş :)
Teşekkürler...

Scudo
Zaten 150 TL ye Pegasus'ta bilet artık yok. Olsa bile belki 1 sene önceden alınan bilet fiyatı olabilir. Ayrıca uçakla gidip gidip gelmenin maliyeti sadece bilet parası değil.

Bildiğim kadarı ile bu getir götür işini yurt dışına gidip gelen tır şöförleri ile anlaşıp yaptırabilirsiniz. Bisiklet monte edilmiş halde tır'a yüklendikten sonra gümrükte şöförün kendime aldım demesi yeterli. Tır şöfürü bir yakınınız varsa hiçbir ücret ödemeden getirtme imkanı var. Yine yurt dışına seferleri olan otobüs firmaları var, şöför ya da muavinle anlaşıp bu şekilde de getirtebilirsiniz. Biraz zahmetli bir yol. Hem şöför ayarlanacak hemde bisikleti şöföre teslim edecek kişiler. Yalnız her iki yöntemlede bisikleti en uygun şekilde getirtme şansınız var.

geçmiş olsun THY zedelere.. :( videoyu dehşet ile izledim! belki de arkadaşa kadro getirtmek yerine direkt satıcıdan yollatmak daha mantıklı bunu gördükten sonra! hele bir de 30 euro alıyorlarsa zaten kafa kafaya gelecek bir de ev-havaalanı, havaalanı-ev taşıma sıkıntısı olmaz...

umarım zararınızı tazmin edebilirsiniz.. peşini bırakmayın derim...

buradaki yazıları okuduktan sonra bisikletimi goturmekten vazgectim. az kalsın yarın thy ile osloya goturuyordum bisikletimi kutusuz yalnızca havalı posetlere ve strec filme sarılı bir halde. aslında havalanında iyice sardırıp on arka tekeri sokup kadroya baglayıp el bagajı olarak alıp kabine sıgdırmayı dusundum ama :D

bu arada thyde sordugumda bisiklet için 30€ vermeniz yeterli dedi daha onceden aramaya gerek yok havalanına geldiginizde hallederiz işlemleri dediler.

sizdeki bu biiskleti cantası dayanıklılk için nasıl iyimi. atmaya dusmeye vs dayanıklı mı . cunku thy personeli ne yapaacagı belli olmaz. ustunde kırılacak yazsa bile fırlatıp atıyor. @Gökhan Toros

@Gökhan Toros
çantada 300€ yahu dah ucuzu yok mu bunun ?

Yurtdışına gidip gelme ihtimali olmayanlar için kdv li fiyatı 1500 euro yu geçmeyen ürünleri sadece %20 vergi ödeyerekte sipariş edebilirsiniz. Bu şekilde ebaydan ürün getirmiş olanlar var ama belirtilen rakkama siz shipping masrafınıda ekleyin. Malum memurlar kafaya takarlarsa gümrüklü fiyatı 2 katına gelebilir.

bu cantayi satin alsak katlanmis bir halde ufak bir kutuda mi gelir yoksa kendi boyutlarinda mi gelir. o zaman goze batip gumruge takilabilir ama epicon masa getirmistim masrafsiz :D bu da oyle olur mi ki

bu arada bisiklet cantasinda bisiklet olmazsa yinede o canta icin para aliyorlar mi peki ? thy

Web sitesinde şu bilgi var:

"Collapsible to size 135 cm x 38 cm x 30 cm ve 8,6 kg". Yani katlandığındaki ebatları ve ağırlığı. Böyle bir paketi valizine koyarsan ve biletinde yazan limitleri aşarsan check-in yapan kişinin insafına kalırsın. Bazısı ektra alır bazısı almaz.

@muratcolakoglu

evoc marka canta icin bu dedikleriniz-

peki hardcase olursa icinde bisiklet olmayacak ama agirligi da 20kg gecmezse . cunku thy aradigimizda tam bilgi vermiyorlar. check in sirasindaki memura bagli bir bilgi diyorlar.

@Burak Açıl

Merhabalar, verdiginiz bilgiler icin tesekkurler. Ben de bisiklet getirtmek istiyorum posta yoluyla. Katlanir olacak ve kutu ebati sanirim normal bisikletten daha ufak olacak. 20" ve katlaninca L 77 x W 39 x H 62cm boyutlarda ve yaklasik 10kg.

Acaba getirteyim mi, bir sorun cikmasindan korkuyorum. Yardimci olursaniz, yol gosterirseniz sevinirim:) Daha once hic siparis vermedim bu sekilde.
Bir de hangi siteyi onerirsiniz? Dhgate sitesini yazmissiniz. Gittigidiyor tarzi bi site oldugunu belirtmissiniz. Guvenilir olur mu? Yani neticede farkli bir satici olacak, sifir diye aliriz, 2. el falan cikarsa ve ya eksik parca ile yollanirsa, suprizle karsilasirmiyiz? (Not: Bu bisiklet her yerde 1599-1799$ arasinda. Burada 705$ oldugunu gorunce sasirdim, ondan dolayi soruyorum) :)

Tesekkurler.

@Gökhan Selçuk

Hocam ABD de 1500 küsür $ 'a satılan mal çinde 705 $ sa orjinal olduğunu yada hasarsız sıfır ürün olduğunu düşünmek, kazıklanmaya davetiyedir. Üstelik satıcı daha önce ürün satıp yorum puan vs almamış. Direk dolandırıcı olduğu belli bence.

@Ömer Dilek

Degil mi, ben de aynen boyle dusundum. Ama, mesela benim baktigim bir bisiklet var Dahon Formula s18. ABD de 1299-1399$ arasinda. Ama Thailand da bu bisiklet 22900 Baht (=790$) ve yine ayni bisiklet HongKong da 5580hkd (=718$) olarak bikac yerde gordum. Dhgate sitesindeki saticinin background'u cok da iyi olmadigi icin tabiki o riske girmem ama guvenilir bi satici bulunursa alinabilir sanirim. Ama iyice arastirmak gerek.

Selam arkadaslar. Almayi dusundugum bisikleti şu çin sitesinde buldum. Linkini yolluyorum. (link)
Acaba nasil bir sitedir burasi. Guvenilir midir? Daha once burdan alisveris yapan varsa bilgi verebilir misiniz? Tesekkurler

arkadaşlar katlanır bisiklet araştırması yapıyordum.ebay ve başka sitelerde dolaşırken şöle bi marka gördüm:(link) sitesi de bu. acaba böyle sitelerden alış veriş yapıp da yurtdışından bisiklet getirten oldumu? fiyatları da gayet uygun.eğer %100 güvenli olduğunu bilsem %20 gümrük vergisi dahi ödeyip almak isterim. bisikletlerin dizaynları gerçekten çok hoş.malum türkiyedeki katlanır bisiklet fiyatları da çok uçuk.sizler ne düşünürsünüz fikirleriniz almak istedim.

• Beğen
Tepkiler: birolb
Turuncu rengi gayet başarılı bir çalışma olmuş :)

Geri