Scudo Sports

Yurtdışı ücretsiz/ucuz kargolu ürün paylaşımı

o bahsettiğiniz lazerli ışığı kullanmadım ama arkadaşlarımda var, lazeri güçsüz zifiri karanlık olması gerekiyor dikkat çekecek kadar yolu aydınlatması için, ama sadece arka uyarı ışığı olarak kullanırsanız iş görür.Ancak hoplayıp zıplayan kişiler için bu tarz ürünler işe yaramaz, bağlantı yerlerinden kırılıyor

Bu arada unutmadan dün yeni kargom geldi:
Uygun fiyatlı Polarize gözlük, polarize özelliği gerçekten var test edip denedim, boyut olarakdaha önce kullandığım gözlükler kadar büyük değil bu yüzden sipariş etmiştim zaten,ucuz gözlük arayanlar için ideal ürün, en son ve sondan ikinci üründen birer adet aldım.Ucuz gözlük almamın sebebi genelde dağa,araziye çıkarken çantamı olabildiği kadar dolduruyorum iniş sırasında da güneş gözlüğünü çıkarınca çantaya kabına koymadan attığım için camı vs. çiziliyor bu nedenle ucuz,kırılıp-bozulunca üzülmeyeceğim ürünler

(link)

• Beğen
Tepkiler: olympos
Scudo
@ommemo
Polarize ne demek en fazla kaç sipariş veriyoruz?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Owlknife polarize güneşten gelen zararlı kızılötesi ışınları süzen,filtreleyen bir kaplama türü hocam, en fazla kaç adet alabilirsin bilmiyorum ama sanırım 6-7 taneye kadar gümrükte sıkıntı olmaz,gümrük olayı birazda şans işi

@ommemo
Eşe dosta verilesi bi hediye olurdu kaliteli mi? birde ben içine numaralı gözlük takılan gözlüklerden alıcam bildiğiniz varmı?

decathlondaki 15 tl olan gözlüklerden daha kaliteli yani bana kalırsa hediye olarak verilebilir.Numaralı gözlük takılabilen modeller hakkında bilgim yok hocam

@ommemo
Peki teşekkürler [emoji6]

@Owlknife yol bisikleti hakkında pek bilgim yok hocam ama bu konuyu açma amacım sadece ürün paylaşımı ve aldığımız ürünler hakkında yorum yapmak içindi, bisiklet öneri-tavsiyelerinizi uygun konulara yazarsanız hem konu bütünlüğü bozulmamış olur hemde daha sağlıklı cevaplar alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
@ommemo Merhaba hocam, acaba paylaştığınız kafa lambasının ışığı nasıl sarj edilebiliyor mu kaskla kullanılır mı? Katlanır bisikletim var onun için ışık bakmaktayım da, kaska takılabilen bir ışık olsa sarj edebileceğim şahane olur diye düşünüyorum.
Decathlondan 15 liraya aldığım gözlük buffla sürdüğümde çok buğulanıyor, akşamları kullanmak için sarı olanını aldım o da karartıyor ama araba farları gene çok rahatsız ediyor siz denediniz mi akşam için acaba?
Bu arada paylaştığınız tamir setini alayım ben, elimde ne allen var ne bir şey.

@dethagorf ışığı tavsiye etmem hocam,çok güçsüz, kesinlikle kaska takılan bir lamba olsun derseniz aliexpresste 15 dolar civarına kampçı-dağcı kafa lambaları var ufak boyutlu ama güçlü led lambalar barındırıyor, onları tavsiye ederim.Özellikle 18650 kod adlı pil ile çalışan modeller çok güçlüdür.Özel pil ile çalışır bu pilleri de aliexpresste bulabilirsiniz

@Owlknife
Cok igrenc bi isik lazerleri 2 hafta sonra bozuldu (zaten hic gozukmuyordu) bisikletle kaza yapinca kirildi direk attim cope

@Emre Asilar
5 lira zaten ne kadar kaliteli olabilir ki?
Lazerler akşam görünmüyor mu?

@Owlknife Aydinlatmanin olmadigi yerlerde gozukuyor yani zifiri karanlikta 3-4 $ daha verip daha iyi performansi olan bir isik alabilirsiniz

@Emre Asilar
Lazerini merak etmiştim iyi ki almamışım

Yeni bir paketim daha geldi arkadaşar, m665 slx model frenlerim için balata almıştım, dün gelmiş bugünde deneme fırsatım oldu, ıslak ve kuru fren performansı olarak orijinal Shimano balatadan farkı yok, fiyatıda çok uygun 4 çift 6.5 dolar.İhtiyacı olanlara tavsiye ederim

(link)

• Beğen
Tepkiler: okuyanadam
Bende bu ürünü aldim. Ismail Yk cosplay yapmak isteyen arkadaslar kacirmasin :koptum::kedicik::koptum:
Profesyonel 6 Renk Polarize Gözlükler Bisiklet Bisiklet Casual Gözlükler Doğa Sporları Bisiklet Güneş UV400 #85635
(link)
(from AliExpress Android)

2016 gökyüzü Nefes Bisiklet Forması Seti/Hızlı Kuru MTB Bisiklet Bisiklet/Sürme Giyim Adam
(link)
Bende bunu alıcam alan varmı beden tablosunu göremedim

@Auron Sanchez
Ben 172 55kg yim spor yapınca baya iyileşmiştim ama şuan 55 olduğumdan bile emin değilim s mi alsam?

@Auron Sanchez
Xs falan da var s olur mu yoksa xa alıyımmı alt dar olsun sorun değilde üst çok dar olursa zaten zayıfım kötü olur :)

Geri