Scudo Sports

Yurtdışı satışlarda gümrük muafiyetinin 30 Euro'ya düşmesi

Scudo
dolar olarak kaç dolar ediyor o günkü kur üzerindenmi hesaplıyoruz yoksa 30 € 30 dolar gibimi kanun detaylarını pek bilmiyorumda ?

yürürlüğe girdi mi acaba sipariş veren var mı

Biz dünyadaki herşeyi pahalı alıyoruz zaten bunu mu düşüneceğiz

• Beğen
Tepkiler: iogee
@BadBadWhiskey

1 Ocak'tan itibaren başlar.

@herdagli

Bari 150 Euro istenseymiş.

@hashus1099

Bence de su anda kargolari bekletiyorlar.24 Kasimda verdigim siparis hala gelmedi.Karsilastirmak gerekirse gecen sene 27 Kasim'da siparis vermisim.Elime 17 Aralik'da gecmis.Bunun haricindeki tum kargolarim 3 hafta icinde gelmis.

Bu başlık altında yaptığım bir paylaşım forum kurallarına aykırı bulunup silinmiş. Ne cahil kafalar yönetiyormuş forumu anlamış olduk. Neyse bu iyi oldu, Delta bisikleti alışveriş yapılmayacak yerler listesine ekledim. Bu kafayla devam edin. Bu mekan da sizinse zaten artık benim şapkamı alıp gitme vaktim gelmiştir. Fazla bile oturduk. Hasta ziyareti kısa olurmuş. Hadi size geçmiş olsun. Beni anlayan arkadaşlara da selam olsun.

• Beğen
Tepkiler: ataberkdönmez
malum kişinin keyfi harcamalarını finanse etmeye çalışıyoruz ülke olarak.. ailecek çöktüler ülke ekonomisinin üzerine, kimsenin de umrunda değil.. en azından %50'nin umrunda değil.. diğer taraftan duruma itiraz edeni ayağa kalkanı paketleyip götürüyorlar yada gaz kapsüllerini yüzüne gözüne sıkıyorlar.. en ufak bir itiraz hakkın yok artık.. paketlenme ihtimalin daha yüksek.. tam bir korku cumhuriyetine doğru gidiyoruz.. güzelim ülke nereden nereye geldi yazık..

ha bir de, "bu dünya bi sınav" diye diye bu dünyayı zehir ettiler hepimize!!!

70 euro luk bir sipariş için 5 ürünüm var hepsinin fiyatı 14 euro olsun farklı tarihlerde ayrı ayrı kargolandılar genede gümrüğe girermi

2 haftadır gümrükte bekleyen ama gümrüğe girdi diye herhangi bir bildiri alamadığım kargolarım var birisi bike discount diğeri chainreaction.
bunların akıbeti ne olur gümrük depo masrafı falan demesinler bana. Birde ikiside takipli kargo.

Ptt kargo dün (pazar günü) kargomu getirdi. Umudu kesmişken üstelik pazar günü olması çok şaşırttı.Görevli arkadaşa sorduğumda -yoğunluktan ancak yetiştiriyoruz- dedi.
Resmi gazetede yayınlanmamış bir değişiklik için kaygılanmayın.Satın alınan tarih önemli,yani er geç kargonuz size teslim edilir ve ek bir vergi de çıkarılmaz...
2017 de ne olacağını da yaşayıp göreceğiz.
Kendi adıma kemer sıkmaya karar verdim.Fuzuli masrafa gerek yok..Öpülmeye de..

• Beğen
Tepkiler: hüseyingürgah
Bu arada kampanyaya katılan var mı bilmiyorum ama, dolar euro dövizlerinizi TL ye çevirmenizi isteyen devlet büyükleri, yöneticiler; köprü otoyol geçiş ücretlerini hala dövizle hesaplıyor :)

(link)

Ayrıca kim dolar bozdurmuş kim dolar almış aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Olan yine saf vatandaşa oluyor :)

(link)

@herdagli Ben de imzaladım. Sonucun değişeceğine inancım yok amma velakin... :mad:

@cazci İstediğimiz kadar öpülmek istemeyelim, bunlar bizi öpmeye ve ... devam edecekler. Başımızda kaldıkları sürece.
Benim bu millete ve halka ve insanlara ve bu topraklarda yaşayanlara inancım, güvenim kalmadı. Eskiden öyle çok inanır ve güvenirdim ki...

Saf ki ne saf, Yozgat'ta gidip dolar alıp ardından bozduranları da gördük duyduk. Bir zamanlar İsrail'i protesto etmek için bakkaldan aldıkları kolaları yere döken (ulan zaten parasını vermişin, İsrail'in umrunda mı parasını verdiğin şeyi içip dökmen? ) kolaları döktükten sonra protesto amaçlı "artıh fanta içcez" diye naralar atan (Fanta neydi? Fanta emekti, Fanta da bir Coca Cola içeceğiydi) halkın çocukları bunlar. Ben değilim ama. Bunlar zeka dolu protestolarını yaparken haşmetli, ulu büyükler de piyasadan dolarları silip süpürdüler. Çünkü ileride batacak ekonomide prim yapacak para birimi dolardı :) Aynen @Orhan Akarkut Bey, benim de hiç inancım ve güvenim kalmadı bu halka. Artık ben mi bu halktan değilim yoksa bizim halk mı değişti başkalaştı karar veremiyorum.

Değerli dostlar, halka bir şey katmak yerine onları ötekileştirdikçe bu halk popülizmi yapanların ekmeğine yağ sürmüş olmuyor mu?
Halkın yüzde ellisi kötü demek yerine herkes için ısrarla doğruyu savunmak daha iyi olur sanki.
Yoksa ben de bazen halka gıcık oluyorum, hatta yüzde elli değil, yüzde 90'a belki ama tek başına gıcık olmak anlam ifade etmiyor.

Saygılar sevgiler güzel halkım :)

Geri