Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

Scudo
biz de eşimle birer tayt ve "tshirt" aldik fiyatlari uygun oldugundan, evanscycles'dan. gecen sali postalandi maili geldi, cumartesi de teslim aldik, royal mail ile.

edit: gecen sali derken, 5 gunde gelmis oldu iste :)

arkadaşlar biraz inceledimde bu ürünlerin hepsi çinden ithal edilen 1 milyoncu diye tabir edilen mağzalarda satılan ürünler kaliteleri tartışılır. bu ürünlerin aynısını satan bildiğim bir çok mağza var. şahsi görüşüm üç kuruş fazlası olsun türk malı olsun!!!!!

Arkadaşlar merhaba
Öncelikle şunu belirteyim ki site ile ilgili uzaktan yakından hiçbir ilgim yok. Sadece belki bazı arkadaşların işi görülür diye böyle bir konu açma isteği duydum. Umarım bu başlık sayesinde sipariş geçen arkadaşlar mağdur olmazlar.
Tekrar edeyim, ben sadece 3,23 TL mi riske attım :D ama siparişim dediğim gibi 15 günde kapıma kadar getirildi.
Tunahan kardeşim açıkçası aynı sorunu ben de yaşadım. Ödeme yaptıktan sonrasını takip eden ilk hafta ödeme bekleniyor yazısı aktif idi. Bir hafta sonrasında ödeme kabul edildi bilgisi geldi. Birkaç gün sonra da sipariş kargoya verildi ibaresi yer aldı ancak kargo takip no kısmı boş bırakılmış.
Sonuç olarak siparişim 15 gün sonra teslim edildi. :) Bence senin siparişinde de bir sorun yoktur. Bugün yarın postacı paketini teslim ederse şaşırma. :)

• Beğen
Tepkiler: Tunahan_06
Tamam o zaman bekleyelim,ben de 15 riske attım zaten ne olur ne olmaz diye :D

Ürün elime ulaştı ama bozuk çıktı arkadaşlar bilginize..

iyi günler Uğur Gerger

biz de iki arkadaş lastik bakıyoruz 1 aydır.

tabiki olması gereken sonuca ulaştık

Schwalbe maraton serisinden biri alınacak.

ilk tercihimiz supreme 26x1.60 folder oldu fakat fiyat biraz fazla gibi geldi,

onun yerine diğer maratonlar da çok güzele benziyor.

mesela plus ve dureme gibi.

sirkeci de aslı bisiklet satıyor, supreme 52 euro diyor tanesine.

açıkcası 200 TL ye kadar zorlamayı düşünüyoruz,

fakat supreme gerçekten çok mu iyi bir tercih hala maratonlar arsında net bir karara varamadık.

sorum şu: Siz araştırmayı nasıl yaparak karara vardınız?

@yerhum

Büyük alışveriş sitelerinde ciddi miktarda yorum(review) oluyor genelde.Orada puanı yüksek olan 2-3 modeli bulup ardından teker teker arattırıyorum yabancı forumlarda kullananların yorumlarına bakıyorum artıları eksileri nedir diye.Yorumlar için wiggle.co.uk chainreaction yada evanscycles ın hepsine bakmakta yarar var

@yerhum

Ben uzun turlarda kullanacağım için Schwalbe maraton plus tercih ettim. Sitede geri dönüşler var, onları okuyarak siz de tercihinizi belirleyebilirsiniz.

@Yavuz Çetin

Yurt dışı sitelerden alışveriş yaparken en çok ihtiyacınız olan şey "sabır"
Düşünün ki Dealextreme dünyanın dört bir köşesine ücretsiz kargo ile ürün gönderen bir kuruluş. Bu çok ciddi bir iş yoğunluğu demek. Bu iş yoğunluğunu düşünürseniz siparişinizin 15 gün orda kalması da çok normal. Siz iptalini istediğinizde hemen iptal etmeleri de bu yüzden. İşin aslı biraz tok satıcı olma yolunda gidiyorlar.

Benim isze tavsiyem. Ürünlerinizin siparişini, hepsini bir paket olarak değil de, ayrı ayrı verin. Nasıl olsa kargo ücretsiz. hazır olan ürününüz önce çıkar. Gümrüğe takılma ihtimali de azalmış olur.

• Beğen
Tepkiler: Ƥinokyo
Arkadaşlar amazon.com'dan alışveriş yapacağım ama tam net anlayamadım ürünlerin kargo vs. bilgisini yardımcı olabilecek var mı ö.m yoluyla?

@Ahmet Turan BABACAN

arkadaşlar şimdi böyle kendinize güvene güvene tavsiyeler veriyosunuz da, eksik kalıyo... yeni mevzuatta sınırlama getirildi.. sayısı yılda 5 mi ne...

siz 10 ürünü ayrı ayrı kargolatırsanız, ha gözden kaçma ihtimali tabi ki var, ama kaçmazsa 4-5'inin gümrüğe takılması demek bu...

ha takılırsa n'Olur kısmına cevap veremiyorum çünkü yeni uygulamanın ayrıntılarını bilmiyorum... ama %20 civarı vergi ödeyip eşyayı teslim almanızın kuvvetle muhtemel olduğunu düşünüyorum... araştırmak lazım yine de...

@Yavuz Çetin

Deal extremden bize gelen bir kargonun elimize ulaşması tam 38 gün sürmüştü.Çok ufak bir parça olduğu için iptal etmemiştik.Çok yavaş gerçekten.

İnternette gezerken nerden denk geldi bilmiyorum bu siteden alışveriş yapan oldu mu=? Arayüzü ve görünüş pek hoşuma gitmedi.
(link)

DealExtreme'den bisiklet alarmı aldım daha yeni, 15 günde elime ulaştı. Tamamen şans işi sanırsam..

Ayakkabı + pedal birlikte almayı düşünüyorum Evans'tan. Herhangi bir sorun olur mu gümrükte vs..

@Cem Özkeser

Gümrüğe takılmaması için 2 ay beklemen gerekiyo yeni mevzuata göre.

Geri