StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.344
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Teşekkür ederim abi.doğru biçmişler.% 18 kdv hesap edersen bu değer çıkıyor.Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim abi.doğru biçmişler.% 18 kdv hesap edersen bu değer çıkıyor.Hayırlı olsun.
Ayrı ayrı sipariş vermelisiniz.Merhabalar, amazon üzerinden almak istediğim iki ürün var; vergiler ve nakliye dahil biri 100€ civarı diğeri 70€ civarında. Bu ürünleri sıkıntısız almak için ayrı ayrı mı sipariş etmeliyim yoksa tek sepette alsam olur mu? Bu arada satıcı amazon Germany.
Sınır paket başına 150 € sadece ürün için nakliye hariç. Diğer sınır ayda 5 paket olarak biliyorum. 2 adet lastik ticariye girmez eğer ticariye sokmaya çalışırlarsa bisikletimde iki teker var dersiniz.Merhaba, geriye doğru biraz araştırma yaptım başlıkta ama tam aradığımı bulamadım. 150 euro sınırı ile alakalı olarak bir aylık 150 euro hakkımız mı var? Yoksa gelen paket başına 150 euro mu?
Amazon üzerinden Almanya'dan 25 euroluk bir innerbarend sipariş geçmiştim. Dış lastiklerim delik deşik oldu. İşe gittiğimde ofiste de patladığını farkedince yeni lastik bakınmaya başladım. Schwalbe marathonlar acayip uçmuş. Yurtdışından alayım diyorum. Almışken eğer sınır paket başına ise ilave olarak başka ihtiyaçlarımı da ekleyeceğim.
2 adet lastik umarım ticari olarak değerlendirilmez. Ek olarak 150 euro vergi hariç rakam değil mi?
İki ülkede EU ülkesi siz Almanya da Hollanda ya geçerken herhangi bir gümrük işlemine tabii olmayacaksınız neticede sonrasında Türkiye ye gelecekseniz Hollanda gümrüğünde kaşeletmeniz gerekli. Eğer Almanya dan alacağınız ürünü online değil yüzyüze alacaksanız alacağınız yerde sizin sorunuza daha net cevap vereceklerdir ama benim mantığım bunu söylüyor.Tax-Free için faturayı stamplatmak konusunda aklıma takılan bir durum var . Almanyadan bir ürün alacağım , fakat tren ile hollandaya gideceğim oradan ucakla döneceğim . Bu durumda belgeleri hollandadan dönerken havalimanın da onaylatma imkanımız oluyor mu ?
Teşekkür ederim. Nakliye hariç demişsiniz. Vergi dahil mi?Sınır paket başına 150 € sadece ürün için nakliye hariç. Diğer sınır ayda 5 paket olarak biliyorum. 2 adet lastik ticariye girmez eğer ticariye sokmaya çalışırlarsa bisikletimde iki teker var dersiniz.
Vergi sonradan çıkan bir kalem onu dahil etme şansları yok. Sizin ödeyeceğiniz para 149,99 € (Garanti olsun diye) (Ürün Bedeli) + Nakliye + Vergiler olacak. (Vergi demek daha doğru gibi ama yok damga pulu zırtı vırtı birsürü ek şeyler yazıyorlar sağolsunlar)Teşekkür ederim. Nakliye hariç demişsiniz. Vergi dahil mi?
Tekrar teşekkür ederim.Vergi sonradan çıkan bir kalem onu dahil etme şansları yok. Sizin ödeyeceğiniz para 149,99 € (Garanti olsun diye) (Ürün Bedeli) + Nakliye + Vergiler olacak. (Vergi demek daha doğru gibi ama yok damga pulu zırtı vırtı birsürü ek şeyler yazıyorlar sağolsunlar)
O kadar geniş bir konu ki sorduğunuz.yurtdışından bisiklet alacağım tavsiyelerinizi
bekliyorum arkadaşlar...
Ülke hangisi.gidip alacağım yol bisikleti düşünüyorum kısa süreli kullanılmış bisiklet de olur bütçe 3000-3500 euro arası
m kadro 52-54 vergisi dahil mks 3500 euroÜlke hangisi.
Vergi iadesi dahil 3000-3500 euro mu kadro boyu ne olacak.
Over size yada spor malzemesi şeklinde taşınacaksa havayoluna göre değişecek şekilde ücretler mevcut.Merhaba arkadasım gelirken jant seti istiyecegım ortalama maliyeti ne olur taşıması ıcin acaba bilgisi olan varmı
(link)m kadro 52-54 vergisi dahil mks 3500 euro
Merhaba arkadaşlar. Romanyaya bir ziyaretim olacak. Bükreşte güzel bir mağaza buldum, dönüşte aynısından birden fazla cihazı valizde getirebilir miyim? Bir üst sınır var mı?
Getireceğim tüm ürünler için vergi iadesi alabilir miyim?
Çok teşekkür ederim Gürkan bey.Vergi iadesini alışveriş yapacağınız mağazaya sormalısınız, bu imkanı tanıyorsa alabilirsiniz.
Evet , şayet gümrükten geçerken durdurulursanız, limitler hem adet hem de tutar olarak var ve işlem yapılır. Çoğu geçişte de kimse birşey sormaz.
Yürürlükte olan uygulamayı aşağıya ekliyorum.
(link)