Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

Adres-telefon vs bilgisi yok. Site pek güvenilir gelmedi bana. Pek bulaşmasanız iyi edersin bence.

Scudo
bu sitedeki indirimler için daha önceden de bir konu açılmıştı ve konu açıldığında bu sitenin kurulalı 2 gün olmuştu :) yani şu an için değerlendirirsek 1 haftalık bir site yeri yurdu da belli değil yani kesinlikle dolandırıcı paranızı kaptırmayın bence

@Productor

Aman hocam uzak durun bu tip yerlerden. Fiyatlardaki gerçek dışı indirim dışında site tasarımına, kullanılan font, görsel malzemelerin çözünürlük kalitesine, site tasarımındaki "hazır şablon web sayfası" havasına da bakarsanız, adamlar 2 günde siteyi hazırlayıp tezgahı kurmuşlar. Karşınıza çıkan ve aklınıza yatmayan oranlarda fırsatlara/fiyatlara aldanmayın sakın.

• Beğen
Tepkiler: Engin80
Site dolandırıcı. kesin bilgi :)

2.JPG 1.JPG

(link)
Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan var mı güvenilir mi acaba u kilit alacağım

@brky1905
Ben alisveris yapmadim ama cok populer bir site. Cok alisveris yapan var, sorun yasacaginizi sanmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: brky1905
@brky1905 Bir kez alışverişim oldu. Forma ve kol ısıtıcısı almıştım. Formada defolar vardı. Mail attım yenisini gönderdiler. Standart uygulamaları o şekilde değilmiş ama formanın bedeli gönderi ücretine yakın olduğu için jest yapmışlardı :)

Arkadaşlar lastik alacaklar için güzel fırsat, şimdi sipariş verdim

(link)

Ödeme esnasında GETTHERE kodunu girerseniz 13$ civarı düşüyor. İlk sipariş demiş ama deneyebilirsiniz

Sonuç olarak bana toplamda 59$ a mal oldu 2 dış 2 iç lastik.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Geçen hafta sonu wiggle dan 50 poundluk alışverişim oldu. Bakalım extra vergi çıkıcakmı? Haziranda kargo alan varsa vergi konusunda bilgi verirse sevinirim.

@Kerim BEŞER keşke pound yapsaydım kuru, dolar yaparak hata ettim gibi

@korayg wiggle pound kullandığı için mantıklı geçen hafta pazar pound 6 tl idi hesap özetini kontrol ettiğimde 310 tl çektiğini gördüm. Şimdi biraz daha arttı sanırım.

Arkadaşlar şu an vergi sınırı kaç dolar ?

@brky1905 0 euro..herşeye vergi koydu aslan hökümetimiz...Vatandaş hayrına iş yaptıkları mı var ? Patronlara çalışıyorlar paso

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve brky1905
@brky1905 20 yada 22€ olması lazım, ama bu limiti geçince Avrupa ülkelerinden gelen ürün için %18 diğer ülkelerden gelenlere %20 vergisi var. Birde KDV'mi ÖTV'mi bir şey daha vergisi geldi diyorlardı ne oldu bilmiyorum. Döviz kuru bu haldeyken bazı şeyler vergisi olmasına rağmen Türkiyedeki ürünlerden ucuza geliyor çok çılgınca.

@korayg Maalesef her şeyde vergi var. Misal poun demişsiniz yukarıda İngiltere AB'den çıktığında Pound (Sterlin) 4.7lere kadar düşmüştü şimdi dolar orada :D

Gümrük vergisi sınırı 22 Euro dur. AB ülkeleri için %18, AB dışı ülkeler için ise %20'dir. Gümrük vergisi haricinde %18 Kdv alınmaya başlandı 1 Hazirandan itibaren.

@ErHan72

Örnek vererek bir şey soracağım (link) ben bu ürünü almak istesem bu ürün bana kaça mal olacak bütün vergileri ile fiyatı yazıyor sitede fiyat olarak tl de seçiliyor 556.95 TL bana tüm vergileriyle kaça mal olur ?

Şimdi ürün gümrüğe girdi % 18 gümrük vergisi ondan ayrı %18 kdv mı alınıyor yahu kimse ürün alamaz sadece gümrük vergisi bile insanı zorluyor bir o kadar daha kdv diye % 18 alınır mı doğruysa vay halimize he bu % 18 vergiyi gümrüğe girince gümrük vergisi ile beraber mi alıyorlar ? % 36 yapar ya

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri