Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

@clubber Peki gönderimi ptt ile mi yapmalıyım? Aldığım ürün için ödediğim bedel 10 pound idi, Ptt ortalama ne kadar alır? Değer mi bilemiyorum.

Scudo
@volkan ismail

PTT bildiğim kadarıyla en uygun fiyatlısı. PTT ne kadar alır onu PTT'ye sormalısın. Ama bu tip iadelerde sen haklı şikayette bulunmuşsan iade bedelini sana iade ediyorlar. İadenin iadesi. :)

Kumaşdaki hatalar kullanımına engel değilse uğraşmana değmez.

@volkan ismail

PTT ile iade edersen takipli gönder.

@clubber Tamamdır. Çok teşekkür ederim.

Evans Cycle'a karşı çok mahcub oldum.
Maillerini tamamen yanlış anlamışım. Bugün ürünün yenisini kargoladılar. Eskisini geri göndermemi de istemiyorlar. Nakliye ücreti falan yok.
Teşekkürler Evans Cycle diyorum.

Aliexpress den ürün sipariş ettim bu ürünün takip numarasını yolladılar bilen arkadaşlar varsa habgi kargo şirketi ile takip etmem lazım bu ürünü ?(şimdiden teşekkürler)

Geçen hafta sağ olsun fırsat reyonu isimli konuda bir arkadaş tam da kışlık tayt ararken aşağıdaki ürünü önermişti. Hemen sipariş geçtim, dört-beş gün geçti aradan hala bir hareket olmayınca belki geç gönderiyorlardır vs. diyordum ki biraz önce Chain Reaction Cycles mail atmış, siparişim iptal olmuş, geri ödemeyi en kısa zamanda yapacağız falan demişler.

Bu adamların sıkça yaptığı bir şey mi bu? Bir neden vs. de belirtmemişler, özür bile dilememişler. Ne bileyim bi hediye çeki falan yollar insan en kötü.

(link)

Bu aralar alışveriş yapan var mı acaba? Spd pedal ve yol ayakkabısı ihtiyacım olacak. Fırsat filan yakaladıysanız paylaşabilirseniz sevinirim..

• Beğen
Tepkiler: ATTy
@omur_ms(link)

hemen hemen her pedal da indirim mevcut.Yirt icininden %50 daha ucuz.
yine ayakkabilarda da indirim var ayni sitede.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
Ubuy diye bir site var. Amerika ve İngiltere üzerinden Türkiyeye gönderimi olmayan ürünleri komisyonu ile alıp gönderim yapıyor. Bir kaç farklı siteden baktım önerenler çok fakat. Bir kaç tanede olumsuz geri bildirim gördüm. Daha önce bu siteyi bilen veya alışveriş yapan var mı ? (link)

Her ürün getirdiğinde önce gümrük vergisini tahsis eden PTT Kargo görevlisi son gelen Kask için vergi almadan gitmiş.
Koca kaskın gümrük işlemlerinde atlanmış olma ihtimali var mı , kargocu arkadaş unutmuştur yarın birgün uğrar mı tekrardan? :)
Ürünü %18 ekstra indirim ile aldım diye sevinmeye başlayabilir miyim?

@Koray Gürel gümrüğe takılmadı ise şanslısın, yok eğer postacı unuttu ise o parayı almak için geri gelir, sonuçta kendi cebinden ödeyecek değil gariban. Bence siz postacıya ulaşmaya çalışın. En yakın PTT'ye gidip sorgulayın size postayı kim getirmiş. Adam yoğunluktan atlamış olabilir, PTT adamın maaşından kesmesin :(

@Koray Gürel
Gonderi takip numarası mevcut ise PTT web üzerinden gümrük masrafı olup olmadığını görebilirsiniz.

@volkan ismail
Takipsiz gönderi

@Furkan TK
Tweekcycles.com

Fiyati geregi gumrukte kdv bindirilen gonderilerden alinan vergi hangi tarihteki doviz kuruna gore aliciya yansitiliyor bileniniz varsa aydinlatirsaniz sevinirim. Daha iyi anlasilmasi icin ornek vermek gerekirse; 13.03.2018 tarihinde 1$=3.82TL iken verdigim siparisin vergilendirilmesi siparisi verdigim tarihteki kurla mi, yoksa siparisin gumruge ulastigi tarihteki kurla mi degerlendirilip aliciya yansitiliyor? Gün basina 1 lira degerleniyor mubarek siparis yoldayken bile. Daha buyuk miktarlarda siparis verenler icin onemli bir ayrintidir mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve dodulan
@fatihalilerdem burada mantıklı olan gümrükte incelendiği tarihteki döviz kurunun baz alınmasıdır. Zirâ belirttiğiniz gibi parite devamlı değişiyor. Hangi banka derseniz de "merkez bankası" baz alınıyor olabilir

Merlin cycles siparişlerinin ortalama gelme süresi nedir acaba?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri