Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

Scudo
@dcmavideniz
takipsiz olduğu için imza almak zorunda değiller. Ya birine/kapıya bırakır giderler ya da ÇİNe geri gönderirler. Ara ara PTTye sormak gerekebilir. Ben genelde işyerimi veriyorum ben almasam başkası alıyor asla ev adresimi vermiyorum..

Bu ürünlerin ardından resmen 1 ay 20 gün geçti ya, ben bunların parasını kurtarabilcekmiyim?

MERHABA

Şu ürünü alsam ne tür giderlerle toplam kaça elimde olur

(link)

Türkiye'de 480 lira yurt dışı ne kadar fark eder?

Daga önce yurtdışı hiç alışveriş yapmadım

@ebayusuff 14.95 kargo alacak 20 euroyu ise düşecek. 123.95 Euro gibi bir meblağa mal olur sana kargo dahil.

çok komik olacak ama aliexpres' i kullanmayan yoktur herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: asdafil
@Antecurs

20 euro neden düşecek?

Bir de bunun vergisi yok mu 75 euro yu geçtiği için alışveriş?

15 euro tutarında kargo ile elime kadar ulaşıyor mu

@Antecurs

Şayet toplam maliyet 125 euro 375 lira ise 100 lira fark var turkiye ile. Değer yani değil mi

Güvenilirlik, fiyat, kargolama, satış sonrası ilgi açısından sırayla en populer yurtdışı siteleri hangileridir?

75 euro üstü 1500 euroya kadar alışverişte vergi veriyoruz değil mi amerika %18 diğer ülkeler %20 ve 30 kg yi geçmeme şartı var. Öyle okudum bir sitede. Bu yüzdelik kargo
hariç site alışveriş meblağı üzerinden hesapanıyordur herhalde?

Bir de 75 euroya kargo hariç demi.

Yani diyelim ki 73 euro luk alışveriş yaptım + 20 euro kargo. Vergi vermem.

Ancak 80 euro luk alışveriş yaptım +20 euro kargo. Şimdi %18 yada kaç %20 80 euro üzerinden mi yoksa 100 euro üzerinden mi ödenecek?

Yok mu cevap verecek. Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum

arkadaşlar şu iki bisikleten hangisi sizce

(link)

(link)

(link)

buda sadece kadro 149 Euro

(link)

105 setli model olabilir ama gümrük vs... sorun çıkabilir :)

Sadece kadro getirtmeyi düşünür oldum,ingilizcemde yok,kadro 149 euro nasıl olur bende bilmiyorum acaba kadro icin ne kadar vergi öderim

Eğer yurt dışında bir tanıdığınız yoksa ( size gönderme şansı olan ) hiç bulaşmayın derim .Tr'den bütcenize uygun bir bisiklet veya kadro almanızı öneririm , gümrük ve ücretleri hakkında pek bilgim yok ama vergisiydi cartuydu curtuydu derken pahalıya gelir size , ikinci el bir kadroda bakabilirsiniz .Yurt dışından sipariş verip gümrüğe takılmadan gelende var , hiç gelmeyende var , gümrüğe takılıp alanda var benim size önerim ikinci el temiz kadrolara bakmanız olur . Yok derseniz de forumda daha önce alışveriş yapmış ve bilgisini paylaşmış arkadaşlar vardı yardım alabilirsiniz.Kolay gelsin şimdiden :)

@Arif Gören yok hocam 468 tl tuutyor kargo ile bu kadro vergi olayını araştrıyorumm yurt içinde kadrolar çok pahalı bunu alabilmek için araştırma yapıyorum,bilgim yok alışveriş konusunda bu yüzden yardım edebilicek birierini arıyorum

Merhaba herkese

Bilmiyorum daha önce soruldu ve cevaplandı mı ben bulamadım
Soru şu: Yurt dışından bir siteden garmin sipariş ettim 250 euro falan, bu vat'lı fiyatı tabi, bu vatı geri alabilme şansımız var mı ? Tax free işlemi gibi birşey ya da ?

(link)
bu sitedeki lastiği almak istiyorum ne kadar kargo veririm tavsiyelerinizi bekliyorum

Aslında yanlış yazmışım kargo delilde gümrük diyecektim :)

13.6 euro vergi ödersin. 75.74 Euro olduğu için belki de ödemezsin.

• Beğen
Tepkiler: Ümit Kocabaş
Geri