Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

Scudo
konuyu okudum bende aliexpres den alışveriş yapacağım daha önce yurtdışı alışverişi yaptım ancak bisiklet malzemesi hiç almadım özellikle kask ve gözlük konusunda nasıl bir şey almalıyım ekonomik fiyatlı. farklı satıcılardan almam bir dezavantaj yaratır mı?

arkadaşlar aliexpres den alışveriş yapmayı planlıyordum ancak paypal ödemesi olmadığını gördüm alternatif nereden alabilirim.

Arkadaşlar Banggood kullanan varmmı aranızda? 4 gün önce sipariş geçtim, aynı gün takip kodlarını verdiler. Fakat siteye girince bulamıyor. Sisteme mi girilmemiş henüz yoksa bir sıkıntı mı var? Kontrol edilen site de bir garip zaten, bilgileri bulamadık siz ekleyin gibisinden bir şeyler diyor :D

Kargo olarak Air Parcel Register'ı seçmiştim ama hangi posta servisi oluyor bulamadım. Sanırım Çin'in resmi posta servisi ama emin değilim. Banggood'da takip koduna tıklayınca 17track.net adresinde yönlendiriyor

@Hüseyinsuna tesekkur ederim ancak birde her urun ayri saticida boyle olunca hepsi ayri bir paket olarak geliyor sanirim daha once alisveris yaptiginiz ve en azindan urunlerin 2-3 tanesini bulabilecegim kisi var mi ali expres yada ebay. bu arada alacaklarim canta suluk eldiven.vs.

@muhyt hocam bir sürü satıcı var bu satıcıların 1 tanesinin dükkanına baksanız bile fazlasıyla bisiklet ekipmanı göreceksiniz.
@can akıncılar Hocam henüz ne kadar gidiyor deneyemedim ama .ok güzel aydınlatıyor.Fazlasıyla memnunum

iyi günler ebay den birkaç ürün siparişi verdim takip no verdiler ancak numaralarda bir sıkıntı var gibi şu şekilde (Tracking number:33062122225) acaba bir yanlışlık mı vardır.

@muhyt Harfler de olması lazım benim bildiğim. RI123456789CN gibi...

@Serden Us evet doğru söylüyorsunuz bende o yüzden şüphe ettim diğer bir kod da şu şekilde : A0001415050115CA takip no girdiğmde sonuç çıkmıyor acaba eksik mi verilmiş kodlar

@muhyt Kargoya yeni verilmişse de gözükmeyebilir. Bazen bir kaç gün sürebiliyor işlenmesi.

• Beğen
Tepkiler: muhyt
@Serden Us 4-5 gün oldu bende acaba yanlış mı diye düşündüm takip no'yu umarım doğrudur.

@muhyt
belirttiğiniz takip numaraları ptt sayfasında gözükmez. satıcının size şurdan takip edebilirsiniz gibi bir site söylemiş olması lazım.

@muhyt
takip numaraları 13 hane olur. ilk 2 harf ve son 2 harf arada 9 tane rakam olur genelde.
Verdikleriniz pek takip noya benzemiyor.

@x-rayted tracking number kısmında bu şekilde yazıyor acaba farklı bir posta mı anlayamadım bir türlü daha önce sanırım kimseyede böyle denk gelmedi

ebaydeki tracking nr kısmını bende de iki kere yanlış girdikleri oldu. Takipli postada Ebay onlara 3 gün süre tanıyor sanırım. 3 gün içine bişey yazmalılar bazan kafadan atıyorlar ki yazmış olsunlar.
Mesajla sorunca pardon yanlış girmişiz gerçeği şu deyip doğrusunu veriyorlar. Ben de 2 kere öyle oldu.

@x-rayted teşekkürler o zaman satıcıyla irtibata geçip sormakda fayda var

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/hphotos-ak-xpa1/v/t35.0-12/11243706_1838892569668687_1576718965_o.jpg?oh=0e7d276c45109b9a9649b213377a66a0&oe=554D6268&__gda__=1431152313_0a4bc8b030b5a0d208da5aa1b131876d
Kargom nerede acaba bakarmısınız?

@dcmavideniz
Kargonuz china post small packet plus ile yollanmis. Bu takip li bir posta değil bekleyin ve öngörülen tarihte gelmezse paranızı geri isteyin.

Geri