konuyu takip edi,yorum hiç yurt dısı sipariş vermedim. kardes aldığın farı denedinmi sen üçlü olandan almıssın galiba toplam kac tl ye mal oldu..ürün su geciriyormu.gercekten verdiğin paraya değermi.bende ikili olanından almayı düşünüyorum şarj durumundan dolayı..Birde yurt dısı için arka stop önerisi alabilirmiyim
@devilmycarlos hocam geleli yarım saat oldu. Işığı gerçekden çok iyi Araçların dikkatini çekecek cinsten . Bana toplam 29 dolara mal oldu ekstra bir ücret ödemedim. Benimde ilk yurt dışı siparişimdi
Ürün bu hocam : (link)
@Edip Dinçer hocam bu şarj aleti biraz farklı geldi bana bunu nasıl uydurucaz bizimkilere
Ben de Ebay'dan, New Sigma 14.12 Wireless ALTI km saati aldım. Prag'dan Çek Postanesine verildi ürün 15.04.2015'te. Bir gün sonrasında ise 16.04.2015'te de yurtdışına ( Turkiye'ye sevkedilmek üzere yola çıkmış) . Şuan beklemedeyim. Prag'dan Diyarbakır 3454.8 km.'ye takabül ediyor. Her 1000 km'yi 24 saatte gelmiş olsa ürünün 4 günde gelmesi gerekir. Ama ben Bunun yolda aktarmalarını hesaba kattıgımda 12 -17 günü bulur bana ulaşması diye düşünüyorum. Bakalım yarın akşam tekrar takip numarası ile takip edeceğim. Ürünü bana ulaştırması gereken birim PTT Allah'tan takip numarası var ve iş yerime ptt aktarım merkezi çok yakın hemen caddenin karşısında . Takipteyim. Bilgileri paylaşırım daha sonra.
@devilmycarlos
Bisiklet üstünde deneyemedim çünkü bisikletim yok Fakat gerçekden süper bir aydınlatması var.Benim tam aradığım ürün gerçekden çok dikkat çekiyor.
@devilmycarlos, yurtdışından far almak istiyorsan öneri yaparız. Far'a ayırdığın bütçe nedir ? Bir de bu başlık yurtdışı alışveriş kargo - site bölümü.
Senin bakman başlık açman veya soru sorman gereken yer şurası : Elektrik - Elektronik - BisikletForum