Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

Selamlar,
Merlin Cycles'da kampanya varmış, M610 Deore vites seti için
2 vites kolu, ön & arka aktarıcı kargo dahil yaklaşık 170 TL.
Fiyat iyi gibi geldi, 75 € altında olduğu için gümrüğe de takılmayacaktır diye düşünüyorum, alınır mı ?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Emre Asilar
Scudo
@D.Mustafa
size takip no yu yanlış vermişler C ile bitmez CN ile bitmesi gerekir.
O şekilde N yi de ekleyip track-chinapost.com dan takip ederseniz, ürününüz 7 nisanda posta ofiseine verilmiş ve aynı gün Wenzhou şehrinde çıkış gümrüğüne girmiş. Ama sevinmeyin benim 11 şubattan beri aynı pozisyonda (yani başka şehir çıkış gümrüğünde) bekleyen pakedim var

@x-rayted
Teşekkür ederim ilginiz için ama bazı bilgileri sildim fiyatı vs gibi. Sanırım o sırada N yi de aradan çıkartmışım. Bir başka ilanımda rusya ya teslim edildi yazıyordu satıcıya mail attım bana yanlış numarayı göndermiş o_O Artık bekleyeceğiz hocam burada 25 tl ye satılan dükkan önünde çay sigara içen gönlü olursa ilgilenen amcalardan almaktansa 1 ay beklerim 5 tl ye free ship kapıma kadar getirtirim.

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
selamlar, bu ürün alınır mı?

(link)

10 pound da kargo falan tutuyor sanırım

planetx te ödeme yapacağım ama express end ve valid from var. birisine valid thru yazacağım ama diğerine ne yazacağımı anlamadım

bilen yok mu?

Bende ilk defa çanta siparişi verdim 15 günde geldi çok büyük şans demek :)

@arayanbulur @Edip Dinçer
Ebaydan aldığım takip kodu bulunmayan ürün henüz elime ulaşmadı fakat süresi dolmak üzere.Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    76,7 KB · Okunma: 23
@Hüseyinsuna
Direk PayPal'dan Dispute açın. Düşünmeyin "Adama ayıp olmasın, belki yarın gelir" diye.
Sorun çözülürse iptal edersiniz.

@Edip Dinçer
Hocam ilk alışveriş olduğundan nasıl dispute açıçağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    56,6 KB · Okunma: 21
@Hüseyinsuna
İşleme tıklayıp en alttan "Sorunu 180 gün içinde Çözüm Merkezi'ne bildirebilirsiniz" bağlantısına tıklamanız yeterli ;)

Geri kalanında PayPal yönlendirir zaten sizi.

(link)

bu siteden ben bisiklet almak istiyorum. ama ne online satın alma var nede iletişim. ama almanyada her hangibir mağazanın mail adresi ile iletişime geçebiliyorum. işe yararsa oda :kötü:

x-verts 0.2 (2011) model bisikleti elden çıkartıp
0.1 (2015) fiyatı uçuk değlse. almak var aklımda.
bisiklet toplama yapacaktım uğraşmaktan vaz geçtim.

@Edip Dinçer
Gönderen: - - Hüseyin Suna
14.04.2015 11:47 EEST
Despite having little to expiration. Product has not arrived
Gönderen: Satıcı - 高 瑜
15.04.2015 13:45 EEST
So sad for this case,friend,would you pls check the address with us now?
Have you checked it in your near post office?
Gönderen: - - Hüseyin Suna
16.04.2015 12:59 EEST
Yes I checked nearby bakeries, but said they were not in his hands.
Gönderen: Satıcı - 高 瑜
16.04.2015 13:25 EEST
Dear friend,we can send a new parcel to you using another delivery way,it can be faster than the previous one,
you can contact us if you can receive the previous delayed parcel,do you agree?
Pls let me know your idea?

Son mesajda ne demek istemiş anlamadım bir el atsan

@Hüseyinsuna

Dostum, sana yeni bir kargo şirketi ile aynı ürünü gönderebiliriz. Bu öncekinden daha hızlı olacaktır. Eğer daha önce gönderdiğimiz kargo da eline ulaşırsa bize haber verebilirsin. Kabul ediyor musun? Lütfen düşünceni benimle paylaş.

demiş ;).

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Arkadaşlar merhaba,

Ben de geçtiğimiz hafta Almanya'dan ürün aldım. Kargo bilgileri aşağıdaki gibi. Gümrüğe sevk edildi ne anlama geliyo ? Ne durumdadır kargom ?
Yurtdışı.JPG

@Edip Dinçer
Sevdim bu adamı şimdi nasıl bir yol izlemeliyim reis . Disputeyi kapatılıyorsa kapatmalı mıyım ve tekrar göndermesini mi rica edeyim ?

@Hüseyinsuna
Dispute süresinin bitmesine ne kadar süre var ?
Eğer çok az süre kaldıysa süreyi uzatıp bu şekilde yapmasını isteyebilirsin.
Yok Dispute süresini uzatamıyorsa o zaman sıkıntı olur. Eyvallah deyip şikayeti kapatırsın, sonra bu ürün de gelmez, hiçbir şey deme hakkın kalmaz..

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
Geri