Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

Scudo
Aliexpressden aldığım çanta:) ptt ile sorun yaşadım ama çanta kalştesinden dolayı haketti. Adres yetersiz diyip iade ediyorlardı az daha

Dosyalar

• IMG-20150317-WA0000.jpg
    IMG-20150317-WA0000.jpg
    55,4 KB · Okunma: 39
  • 20150317_122307.jpg
    20150317_122307.jpg
    59,4 KB · Okunma: 33
@YatsıGöbek anladım hocam benimde ücretsiz kargo sanırım bende de ek bir ücret istemezler.
Sürekli soru soruyorum :D Kargo ücretsiz olduğu halde kargonuzun takip numarası var mıydı ?

@Hüseyinsuna
Henüz kargolamamış.
Kargoladığında "Seller has shipped your order" gibi bir şey yazacaktır muhtemelen..

Satıcıya bağlı bi durum. Chına post registered air mail ile geliyorsa kargo takip oluyor genelde

@Hüseyinsuna

arkadaşda söylemiş gerçi de şuan hazırlama aşamasında diyor.

bazı durumlarda ki var kargoyu verip 1-2 gün sonra statüye shipped yazdıkları oluyor...
yurt dışı alışverişlerde unut git - gelsin olayı vardır. çünkkü süreç 45 güne hatta 60 güne kadar çıktığı olur.

İLk başdaki mesajda da söylediğim gibi sabır :D bunlar sabretmeyi öğretiyor insana :D

satıcı istemediğinden dolayı alışveriş iptal yazmışlar...
geri ödemeyi göndermişler bundan sonrasını paypaldan takip et orayı kullandıysan

@Hüseyinsuna
Göndermiş bile olabilir. Bazen sisteme girme işini hemen yapmıyorlar.
Kullanıcının yorumlarına bakarak (97.5% olumlu yorum) bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ;).

(link)

buradaki kasıkı almayı düşünüyorum 2 gün sonra stoklara girecek
fakat bir kaç daha yedek parça almam lazım iç lastik lastik fren diski gibi 1-2 stok yapmayı düşünüyorum
ebay aliexpress haricinde
(link)
(link)
(link)
(link)
bu siteleri buldum
sizce daha uygun fiyatlı ve orginal ürün satan yer nerisidir

Merlincycles.com da aklınızda bulunsun. Fiyatı, güvenilirliği ve kargolama hızı oldukça tatmin edici seviyede.

Edit: Yazmışsınız zaten dikkatimden kaçmış :)

Türkiye'ye kargo durumları nasıl bu sitelerin? dx.com 'un muadili Türkiye'ye 2 dolarlık bir şey alsan bile ücretsiz kargo ile gonderen siteler arıyorum bunlar böyle mi acaba? @harun tınas

Geri