Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

Scudo
Şu sıralar Çin'den kargo gelmesi işkenci, öncelikle bunu göz önünde bulundur.50 gün oldu hala ürünüm gelmedi :)

@mehmet ulaş

Sadece aynı satıcıdan 75 euro üzeri bir anda alma. Adam aynı kutuya koyar hepsini sonra gümrükle uğraşırsın.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Aktaş
@Recep M.

satıcıya ürün kutusuna düşük yaz dersen birşey olmaz. ben üç tane far almıştım. 80 küsur $ idi fiyat. Söyledim 30-40$ yaz diye tamam dedi. 10$ yazmış :D

Arkadaşlar far aldım siparişlerime bakıyorum finished yazıyor şimdi ürünü mü beklğiyeceğim başka bir ürün daha almıştım yılbaşında sipariş verdim 13. gününde geldi .Far niye gelmedi ?

10-15 günün daha var uzun sürüyor ordan gelmesi

başka ürün aldım aynı anda 13 günde geldi ama :O

evet bazı ürünler nadiren erken geliyor ama genelde 20+ günde geliyor

Ben 6 Aralıkta 8 parça aldım 5'i gelmedi hala 40 gün oldu.

satıcıdan satıcıya değişiyor satıcının oturdugu şehire de bağlı mesela ben bi kulaklık aldım 1 ayda geldi tam bide bardak aldıydım 10 günde geldi belli olmaz

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
peki finished yazısı ülkeden çıktı anlamına geliyo peki confirm goods received çinde bekliyo anlamına mı geliyo

@mehmet ulaş
confirm goods received siparişin onaylandığı anlamına geliyo

Confirm goods received ürünün geldiğini onayla anlamına geliyor eger siparis tamamlandı ve paran satıcıya aktarıldıysa finished yazıyor

gelene kadar bekliyecez o zaman :(

Ben bisiklet ürünü almadım ama yıllarca güvenerek oyun ve CD aldığım İngiltere kaynaklı shopto.net bisiklet ile ilgili satışa başlamış.
shopto üyeliği olanlar değerlendirebilir.

(link)

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür yurt dışından alışveriş planları yapıyorum.
Ben 75€ kadar bisikletim için ekipman ve parçalar almak istiyorum.Ancak hangi siteden nasıl alıcağıma karar veremedim.

Toplu alıcağım için ayrı ayrı kargo parası yerine tek kargo parası ödemek istiyorum.
Dx'de sadece site satıyor ve tek kargo yapmaları olanaklı gibi görünüyor bana.Sizin bana önerebileceğiniz bir site var mı ?

Parçalar hakkında detaylı bilgi verirsen uygunu bulur soyleriz yedek parça ama ne? Lastik mi Zincir mi vs...

@can akıncılar hocam mesela zincir sökme aparatı almayı bunun yanında bisikletim için ışık-kıyafet vb şeyler almak istiyorum

Aliexpressi tavsiye ederim.Kargo ücretsiz zaten ürünlerde listeyi yap yardımcı olurum.

Geri