Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

Scudo
Güvenilir mi acaba? Adam rayban wayferer bile satıyor?
Bildiğim kadarı ile Uğur bisiklet güvenilir bir firma. Şahsen ben alış veriş yapmadım oradan hiç ama forumdan yapan arkadaşlar varsa geri bildirim yazabilirler sorunuza cevap olarak.

• Beğen
Tepkiler: Myali
Sizce bu alınır mı ?

(link)

Güvenilir mi acaba? Adam rayban wayferer bile satıyor?
Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Antalya da 2 mağazası olan güvenilir kişiler, dostlarımız.

arkadaşlar rose bike ı bilen ya da deneyen var mı? bazen acayip saçma şeyler düşüyor, kargo bir tık fazla fiyatlı. gömen çok fazla insan var.

arkadaşlar rose bike ı bilen ya da deneyen var mı? bazen acayip saçma şeyler düşüyor, kargo bir tık fazla fiyatlı. gömen çok fazla insan var.

Iyi bir markadır. Özellikle alüminyum bisikletlerinde kaynak yerleri o kadar düzgündür ki karbon gibi gözükür. Ben kullanan kişilerden hiçbir şikayet duymadım şu ana kadar.

Pro SL 105 modeli bence fiyat performans açısından iyi bir bisiklet.

Bakalım benim ürünler gümrüğe takılacak mı? 171,6$ tuttu toplamda. Ürünlerin kendileri 148$ ve geri kalan kargo vs. Umarım gümrüğe takılmazlar.

Bakalım benim ürünler gümrüğe takılacak mı? 171,6$ tuttu toplamda. Ürünlerin kendileri 148$ ve geri kalan kargo vs. Umarım gümrüğe takılmazlar.
Kargodan dolayı takılmaz. takılacak olursa da siparişin ayrıntılarını gönderdiğinizde düzeltiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Şuraya bak arkadaş,ekonomiyi düzgün yonetemeyen ah...klar yüzünden (gümrük mevzuatı sorunsalı) Merlin bizle alışverişi kesmiş,adam akıllı hesaplı alışveriş yaptığımız bir site vardı oda artık gönderi yapmıyor! fiyat farkına bak aylar önce kışın alırım diye sepete attığım taytı alamıyorum!
Merlin fiyatı,
Screenshot_2023-11-10-14-26-10-36_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Kendi sitesindeki fiyatı
Screenshot_2023-11-10-14-43-27-22_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
ne desem nasıl kufretsemde kinim geçmiyor şu heriflere!

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Şuraya bak arkadaş,ekonomiyi düzgün yonetemeyen ah...klar yüzünden (gümrük mevzuatı sorunsalı) Merlin bizle alışverişi kesmiş,adam akıllı hesaplı alışveriş yaptığımız bir site vardı oda artık gönderi yapmıyor! fiyat farkına bak aylar önce kışın alırım diye sepete attığım taytı alamıyorum!
Merlin fiyatı,
311384 dosyayı görüntüle
Kendi sitesindeki fiyatı
311385 dosyayı görüntüle
ne desem nasıl kufretsemde kinim geçmiyor şu heriflere!

All4cicyling takip edebilirsiniz. Merlinde stok sınırlı olduğu için çok indirime girmiş. All4cicyling de de benzer durumlar oluyor zamanında 295 euro olan ayakkabıyı sadece tek beden kaldığı için 195 euroya almıştım All4cicyling den.

sssss.JPG

Ayrıca Merline turklirası olarak bakarsanız hatalı tutar görürsünüz. Ürünün Türkiye'ye gönderimi 50 euro. 50 euro 1500 tl ediyor

• Beğen
Tepkiler: Özcan
All4cicyling takip edebilirsiniz. Merlinde stok sınırlı olduğu için çok indirime girmiş. All4cicyling de de benzer durumlar oluyor zamanında 295 euro olan ayakkabıyı sadece tek beden kaldığı için 195 euroya almıştım All4cicyling den.

311386 dosyayı görüntüle

Ayrıca Merline turklirası olarak bakarsanız hatalı tutar görürsünüz. Ürünün Türkiye'ye gönderimi 50 euro. 50 euro 1500 tl ediyor
Fakat merlin yinede diğerlerinden hep daha hesaplı oldu,castellilerde stok gözetmeksizin incelediğimde hep daha hesaplı oldu,mesela fizik ayakkabıyı 3te2 fiyatına almıştım en son,özellikle lastiklerde iç lastikle beraber çok iyi rakamlar veriyordu ama maalesef artık alamayacağız,ama dediğiniz siteyide bir inceleyip takip edeceğim belki kasım indirimleri vardır.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve PuncherZ
Hemen hemen her şeyimi BikeINN den satın alırım ve uzun zamandır buradan alışveriş yapıyorum lakin adamlar hala şu siteye ana depoda mevcut veya ana depoda mevcut değil sipariş üzerine bir hafta içerisinde elimizde olur özelliğini getirmediler. Ne zaman sipariş versem ürünün ana depoya ulaşması için beklemek zorunda kalıyorum.
trra.jpg

• Hahaha
Tepkiler: makaram
ne zaman sipariş versem ürünün ana depoya ulaşması için beklemek zorunda kalıyorum.
311394 dosyayı görüntüle
geçenlerde gün bankası sipariş verdim, kargo geciktikçe kargodaki süreyi de kafaya göre değiştiriyorlar. bilmiyorum, iade ücreti de var.

kargo sıkıntısı dışında sorun yaşamadım. kargo gününe kadar istediğim zaman siparişten vazgeçebiliyorum, bir defa siparişten vazgeçtim ve paramı da diğer sitelere göre çok daha hızlı geri ödediler.

Fakat merlin yinede diğerlerinden hep daha hesaplı oldu,castellilerde stok gözetmeksizin incelediğimde hep daha hesaplı oldu,mesela fizik ayakkabıyı 3te2 fiyatına almıştım en son,özellikle lastiklerde iç lastikle beraber çok iyi rakamlar veriyordu ama maalesef artık alamayacağız,ama dediğiniz siteyide bir inceleyip takip edeceğim belki kasım indirimleri vardır.

Orası öyle en çok alışveriş yaptığım siteydi. Grupset, jant seti, powermetre neleri neleri çok iyi fiyatlarla almışlığım vardı merlinden.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve MakRo
Bikeinn sitesinden yaptığım alışverişleri Romanya’ya göndertiyorum. Kargo ücreti dışında ilave bir vergi odemiyorum.

Bikeinn sitesinden yaptığım alışverişleri Romanya’ya göndertiyorum. Kargo ücreti dışında ilave bir vergi odemiyorum.
Fiyatların içinde hali hazırda vergisini alıyor zaten Romanya'ya gönderimde. :)

Geri