Scudo Sports

Yüksek kadans her derde devaymış

aslında videoyu eğlence amaçlı çekmiştik. önceden hiç bukadar hızlı pedal çeviremezdim. linkteki hakan beyin paylaşımın sayesinde yüksek kadans çalışmaları başlattım kendi kendime. ve sonuç. bana göre bence iyi bi hız yapıyorum. sadece bu hızı korumak kalıyor dediğim gibi videonun çekiliş amacı eğlence içindi ama paylaşmak istedim :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Selamlar,

Bu temponun surekliligini ara vermeden ne kadar sure ile koruyabiliyorsunuz?

@Kurtuluş E.

Video'da izlediğin kadar. :)

Hepimiz yüksek kadans antremanı yaparız ama ne salağız ki videoya çekip yayınlamayı akıl edemiyoruz. :)

Yüksek kadanstan ziyade sanki boğulan bir kişinin çırpınışları gibi :)

İlk zamanlar düz yolda 15 kiloluk bisikleti 42 - 11 dişlisi ile bisikleti kullanıp deyim yerindeyse, kendi ağzıma ediyordum. Belli bir süre sonra dizlerde ağrı artıyordu. Zamanla 42-13, derken 42-15 e düştüm ve kadansımı yükselttim. Şu an performansımdan gayet memnunum. Üstüne hızım da arttı.

Onun yokuş aşağı vitesi olduğunu anlamak epey vaktimi aldı :)

Yüksek kadans her derde deva ama bu kadarı da aşırı. :D

Onemli olan boyle oldugun yerde debelenmek degil, 2-3 saatlik surus sonundaki ortalama kadansini arttirabilmek.

Cihan abi sen bu kadansla Uludağa iki sefer inip çıkarsın gibime geliyor :D

Ortalama kadansınız 90-105 arası çıkıyorsa çok iyidir. Seviye 2 de yaptığınız 1 saat üstü antrenmanlarınıza sıkıştırabilirsiniz, ama spesifik kadans antrenmanları 1 saat sürer maks. bu tarz yüksek kadanslar ısınmadan yapılmamalı. Kadansın üst seviyelerinde nabzınızın seviye 4 e gelmemesine dikkat ediniz, Süper görünüyor :D

yüksek kadans anterimanını böyle yapmıyorum tabi. bu başta dediğim gibi eğlence amaçlı çekilen videoydu. bende paylaşmak istedim sadece. bisiklet forumu kurumsal forum mu yapalım yani...

@halil ibrahim duran

halil abi. 500 metre giderim ama çay değilde serum ısmarlarsan :D

Video 2x hızla çekilmiş bence :D

@AykutÇ.

naynnn. bizzat kendi hızım :D

@Melih Muratoğlu

tahmin edemiyorum :D

Geri