Scudo Sports

Yowamushi Pedal Karakter Eşleştirmesi

Barış TURAN

Forum Bağımlısı
Tepki
1.888
Bisiklet
Kron
Kimler hangi YP karakterlerini kendi sürüş stillerine yakın buluyorlar.Bana yakın gözüken Yasutomo Arakita gibi sanki..Arakita ve move forward takıntısı :)

https://i.hizliresim.com/nG0ENM.jpg

• Beğen
Tepkiler: Reahax
Scudo
Böyle bir animeden haberim bile yoktu. Akşamları ne yapacağımız belli oldu desene :p

Hangisine benziyorum bilmiyorum ama Makishima'nın sağa sola yata yata atağa kalkışını bir deneyeyim dedim, yere yapışıyordum resmen :D

Animede boşuna uyarmıyorlar, buradaki karakterler ve hareketler hayal ürünüdür, denemeyiniz diye :D

@AykutÇ.

Vücudunun orantıları değişik,yani kolları oldukça uzun birileri o tarzda tırmanabilir kanaatindeyim.En azından drop bar ile.Rizerla ben de denedim o kadar yatmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Furkan BOZKUR
Tırmanıcıyım fakat kişilik ve sürüş olarak Shunsuke Imaizumi'yi kendime yakın hissediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
ben kendimi tadokoro ya benzetiyorum :D düz yolda gidiyor tırmanma yok :D gerçi inter highın 2.gününde son zamanlarda yokuş yukarı takımın geri kalanını çekmişti :D

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20140717012535/yowamushipedal/images/a/aa/Tadokoro.Jin.full.1565234.jpg

• Beğen
@Mert Ahmet

Ben yemek yerken Tadokorochi'ye benziyorum. :)

Benim sürüşüm Overdrive'dan Fukuzawa'yı andırıyor bana :)
Kesinlikle korkusuz bir inişçi..

http://i.imgur.com/nyFmuUa.jpg

• Beğen
Arakita'nın hayatında büyük bir boşluğu bisiklet ile doldurması ve önünde birisi giderken hiç pes etmemesi,vahşi bir hayvan gibi pedal çevirmesi.İçten içe inceden bi psycho tarzını yakın buluyorum açıkçası.Bu arada sohoku takımındaki Silent Beauty'nin tarzını da çok kıskanıyorum,özellikle tırmanışlarda.Gayet sessiz ve hızlı.Kendi tarzlarına taktıkları isimlere bayılıyorum açıkçası.Örümcek,insan kurşun treni,sessiz güzellik vs.

Konuyu hortlatayım bari :)
Hep forumda ismini gördüğüm bu animeye bir göz atayım dedim geçen hafta, 4-5 gün gibi kısa zamanda ilk sezon + ikinci sezonun 14 bölümünü bitirdim :D
Bu animede vücut yapısı, yeme alışkanlığı, bazen asabiliği ve tırmanışlarda hız kaybetmesi ile Todokoro'ya benziyorum ben :)

• Beğen
Gelmiş geçmiş en iyi kötü karakter olabilir kendisi. De rosa sına ayrıca hayranım:kptmya:

Dosyalar

• latest.jpg
    latest.jpg
    105,6 KB · Okunma: 58
  • Beğen
Daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama ben Ferhat Köse abiyi, takım kaptanı Shingo Kinjou'ya benzetiyorum.
Bu arada daha ilk sezondayız, spoiler vermeyin lütfen :)

• Beğen
@Gökhan G.
Midosuji ve kendisine çok küçük olan kadrosuyla De Rosa'sı, gerçekten çok başarılı işlenmiş bir kötü karakter...

• Beğen
Vücut,sürüş,yemek yeme tarzıyla tam bir Tadokorocchi'yim :D :D

• Beğen
Ben sürüş tarzımı (link) benzetiyorum. Yokuş aşağı ve düz yol basıyorum tüm gücümle ama bayır çıkmak bana göre değil. Kısa mesafe bayırlarda da aynı Naruko gibi bende alt gidonu kullanmayı tercih ediyorum nedense daha kolay ve rahat geliyor bana :D
Ondaki hırs, dans etmesi, kararlılığı ve bayır çıkarken alt gidonu kullanması benim sürüş tarzımı yansıtıyor :cool:

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQaq3HZoqUzLNbX5jl7BIBrIeL9pp9QhpUL7X2lV3fj6YhzUBDK

• Beğen
@Soner Közen

Bunu yazmayı hep düşündüm ama hep erteledim nedense.Hele ki gözlüklü hali :) sadece görünüşü değil karakteri de benziyor.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
@Barış TURAN
Aynen, aynen. Gözlüklü hali ve vucut-kafa yapisi cok benziyor. Konusmalarindan anladigimiz kadariyla, karakteri de benziyor olabilir :)

• Beğen
Beraber çok pedalladık Ferhat Abiyle onu örnek alıp yapmışlar desem yeridir :)

• Beğen
Bol miktarda Tadokoro var :), bir Naruko, bir imaizumi ve bir Kinjou'muz var...
Sohoku takımı kurmamıza az kaldı o zaman, bir Onoda bir de Makishima bulduk mu tamamdır :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan BOZKUR
Geri