Scudo Sports

Yowamushi Pedal 3. Sezon

@ichinichi Haklısın tabii ki kendi adıma 10. Bölüm ile ilgili sandım hatta izleyip sonra butona bastım yine de fail oldu.:)

Scudo
Yeni bölüm Türkçe alt yazılı çıkmış. ^^

Şu Midousuji için ne kadar insanları kıl ederim diye özellikle mi üstünde duruyor merak ediyorum. Şimdi bir de üçlediler tayfayı. Muhtemelen bir sonraki sene tam [ tane kıl yapar. Haftaya bölümün adı 1000 KM. Beklediğim hazırlık kampı geliyor. Acaba bu sefer nasıl handikaplar olacak? :D

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Güzel bölümdü, uzatiyorlar ilk sezona göre sanki.
Umarım gercek yarisi bir sonraki sezona birakmazlar, ya da yarida kesmezler.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Muhtemelen blue ray satışlarında kaygı duymadıklarından mangaya sadık kalıyorlardır.

• Beğen
Vay arkadaş bitiş jeneriğinden sonra ufak sahneler oluyormuş bu gün farkettim :( :D

Son bölümde biraz abarttılar sanki.. Hikaye birden hızlanacak sanki?

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
spor animelerindeki en sevmediğim özellik bunada musallat olmaya başladı.

ikide bir kişisel gelişimleri vurgulamak için insanları değişik kılıklara sokuyorlar. adam balon oldu yahu az daha şişse kapadokya daki bolonlara dönüp uçup gidiyordu.

inşallah daha da abartmazlar...

• Beğen
@isamorgil
O elemana özel güç bulamamışlar ondan oldu sanırım. Daha farklı bi şey geliştirmeleri lazımdı, şişkonun gücünün aynısı olması bence de saçma olmuş

13. Bölüm Türkçe alt yazı olarak Turkanime TV de çıkmış. Japonca olarak yarım anlayarak seyretmiştim. Şimdi Türkçe'sini seyrettikten sonra düzgün yorum yaparım.

saat 15.00 yeni bölüm neden daha gelmedi sezon devam ediyo dimi ?

Yeni bölüm geldi. Opening bölümünü inceleyince 3 takımın 6 yarışçısı ortaya çıkıyor sanırım.

!!! - Spoiler yememek için açılış bölümünü izlemeyenler spoiler butonuna basmasın.

Opening e bakınca Koga-senpai'nin yarışmayacağı yeni elemanın yarışacağı görünüyor. Muhtemelen sakatlığı ya devam ediyor yada farklı bir durum var. İki takımın da 6 kişisi openingteki gibi olacak görünüyor.

Screenshot_2.jpg
Screenshot_4.jpg Screenshot_1.jpg

yowashi.jpg

15.Bölüm çıktı.

Seyrederken bu adam sağlam yardımcı olacak gibi diye düşünürken bir anda Onoda'nın gelişmesi ve takımın teknik desteği için sağlam bir yardımcı olacağı çıktı ortaya.

Midousuji bu sene daha da kıl olacak gibi. Üstüne bir de tel dişlek yanına tam kıl bir masör geldi. En sonda sarı mayon bile yok derken son anda takıma mı girecek acaba? Bunun izlerini mi veriyor? Merak ediyorum. Zamanı geldiğinde görecez. Takımı çok küçümsedikleri ve sadece Onoda'yı dikkate alacakları görünüyor. Onada'nın yeni yeteneklerini göstermesi ve yarışı kaybetmelerinin kilit noktası burası oluşturacak gibi.

Makishima'yı destekçi olarak tekrar görecez gibi. Destekçi olarak görmek animeye zevk katacaktır. :)

Makishima konusunda katılıyorum görmek isterim onu da :). Bu yarışta bende sohoko kaybedebilir diye düşünüyorum. Yeni gelen sakatlanırsa belki koga girebilir takıma ve telliye dersini verme şansı bulur. Şu anda naruko'yu da merakla bekliyorum :)

• Beğen
Arkadaşlar anlamadığım nokta bizim sakat kaslı deliğanlı var ya bi tane,kaptanla yarışarak onun yerini almak istedi. Anlamadığım şey ikiniz de takımda olsun, hayvan gibi adamdı yani takımda olsa süper olurdu. Yeni gelen elemanın aksine daha fazla katkı yapardı. Onları gereksiz yere yarıştırmışlar, bizim gözlüklü deliğanlı da boşuna elenmiş oldu :D

Yeni bölüm Türkanime TV de çıktı.

Tachibana iyiden Onoda'yı kabul etmeye başladı. Kanzaki'nin elinden almaya kalkışırsa saşırma. ^^^

Naruko busefer nasıl bir yarış sergileyeceğini gidip söyledi. Bakalım buna karşılık ne gibi bir fikir aklına geldi ilerde görecez.

Takımdakiler Şampiyon olmadan önceki Hakone'nin şampiyonluğunun aslında Kinjou'nun arkadan tutularak çekildiği ve bir sonraki sene tekrar performanslarıyla şampiyonluğu almanlarının gerçekten güçlü olduklarının farkına vardırsada Kaburaki; iki sene önceki kazayı ve geçen sene başlarından geçen zorlukları bilmediklerinden çok büyük bir tereddüt içine girdi. Acaba bundan nasıl sıyrılacak. Makishiba daha ortaya çıkmadı. Acaba tek mi yoksa Todoro ve Kinjou ile beraber mi çıkacak. Üçlü yan yana çıkarsa süper bir sahne olur. :D

• Beğen
Kaburaki bahsettiğin gibi tereddüt ediyor. Hakone akedemisinde ki yenileri merak etmeye başladım o gidonu bükmek nedir ya :) Üçlü bir arada gelebilir ancak tek gelirse Onoda için büyük destek olur. Bu sefer daha güzel sahneler olacak gibi. İleride Onoda'yu bir kız arkadaş ile görebiliriz gibi geliyor bana:)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN bende yazdım sandım. ^^ Bilgi için teşekkürler.

Bu sefer Imaizumi sakat gibi. Yalnız o masör Türkiye de olsa dayak manyağı olurdu. Gelen gideni elliyor. 1. Sınıf çağlağımız bölüm sonunda kuşkularından kurtulmuş gibi. Onoda bakalım neler yapacak. Tachibana bir kaç bölümdür çok göz önüne çıkmaya başlamadı mı?

Geri