3. bölüm gayet güzeldi. Heyecan her hafta artmaya devam ediyor. Ama ben bıraktım izlemeyi. Sezon bitsin hepsini toptan izleyeceğim. Zaten 20 dakika hemen bitiyor tadı damağımda kalıyor. Sezon bitince bu başlığa tekrar yazarım.
Kardeşimden bilgisayarı kurtarırsam 3. Bölümdeki beethoven soundtracklarından iyi bir motivasyon müziği ortaya çıkarmaya çalışacağım. Normal dinleyeyim dedim ancak o etkiyi veremediler
@Ahmet Bilge Kaan AKIN çok iyi etki alamasam da ritim olarak beğendim 1-2 sefer dinleyip kulağım aşina olunca o etkiyi alırım diye düşünüyorum bunu da motivasyon kitaplığına atayım Avatar'ı tavsiye ederim bu müzikde fena değil ilk defa dinledim.
@Turan Babacan 3. bölümü 2-3 defa izledim baya etkileyiciydi özellikle soundtracklar Bu sezon bol heyacan ve aksiyon bizi bekliyor gibi
Eğlenceli bir bölümdü.
Guzeldi bölüm, bence yeni bi eleman almak yerine şu hicbir ise yaramayan sütoglani güçlendirmeye calisabilirler.
Yahut rakip takimdan eskilerden guclu birisi transfer olabilir renk olsun diye.
Seriyi tekrar tekrar seyrediyorum bende. Hikayenin giriş bölümü 1. sezonda kaldığı için en ağır olan bisiklete başlama ve gelişme bölümlerinin artık olmamasından kaynaklanıyor. 4. bölümde Sohoku çok pofpoflandı gibi me geliyor. Arabada da ikinci defa yenilmeyiz demesi bence bir sonraki kapışmada yenileceklermiş hissi yarattı.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Karakter çok ezik Onoda'da ezik bir karakter yapılsa da yeteneği, saflığı ve anime tutkusuyla özellik katılmış. 3 çıkan karakterin de kendine has karizması vardı. Bu boşluğu doldurabilecek birileri gelecektir.
edit : Arabada elemana çok yüklenmediler mi? Üç kişiye karşı tek başına yarıştı.
@Turan Babacan Katılıyorum sohoko baya övüldü dediğin gibi olabilir ve daha bizim diğer hakone'de ki Onoda'nın rakibi tırmanışçıdan da haber yok daha. 1. Sınıf olan kanatlanan genç
5. Bölüm çıktı. Yeni eleman göründü mü? Yoksa bir kişilik açık iki kişiye mi çıkacak? Bölüm çok güzel gidiyor du ama sonu kötü bitti. Bakalım haftaya nasıl olacak. Naruto yarışı kazanacaktır diyorum.