Scudo Sports

YouTube 'a erişim engellendi..

Oysa ki Atatürk yere konulan yünan bayrağının yerden kaldırılmasını istemişti.yünanlar Atatürk gibi bir lidere sahip olamadıklarından ve olamayacaklarını bildiklerinden Atatürk'e dil uzatıyorlar.Biz dünyada bir eşi daha olmayan Atamızın değerini bilelim yeter.YÜCE ATAM İZİNDEYİZ.

Scudo
Mahkeme kararını Türk Telekoma götüren postacı çok yavaş diyenler aşağıdaki linkten girebilirler ::

(link)

not: yavaş

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
karar kesinlikle saçmalıktan başka birşey değil hakareti yapan adamlar amacına ulaşmış oluyor biz mahrum kalıyoruz

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@obsolate

Harikasin Sercan :D Ultimate adamin hali baska oluyo :D

bu ne biçim mantık ya biz izlemeyip diğer 6 milyar insan izliyorsa bu türkiye nin vay haline.Denildiği gibi hakaret videolarını çıkarılması çok doğru....

Askerde bi söz vardır bilir misiniz bilmem ama "Tabur da bi kişinin cezasını bütün erler çeker..." Şimdi bu durumda biz bulunuyoruz diğer.görüntüleri izlemek için günahımız nedir ? ŞE..F.İZLER bu videoyu koyuyorsa çıkartın gitsin bu kadar kolayı mı var.....

@bisikletci

bilgisayarda den den koymasını bilmiyorum bunların sözlerin altına nasıl denden koyabilirm acaba .

pislikleri görmeliyizki yıkanılıbilsin . heryerde pislik olsa dünyanın hali ne olur sonra . insan biraz çevre dostu olmalı, tabiata saygılı olmalı

@Hasan Hakan Koç

üye olmanız gerekiyor bir sey yazabilmek için.

@HaliliOzturk

aynen katılıyorum.bence kapatılması yanlış...:boese157:

pkk ile yapılan yayınlara nasıl tepkili olmamız bekleniyor ve normal ise Atatürk ile ilgili çirkin saldırılara tepkisizmi kalalım .anlamadım Elbette bunları yazanların beyinleri kirli ve bir şekilde temizlenmeli illa şiddet olası gerekmiyor .internet yolu ilede olabilir bu .
sizce böyle bir şeyler yapan insanlar masummu .
Yani herzaman yaptığımız yanlışlara kızalım ama kafamıza uymayanlara kızmayalım adı demokrasi modernlik olsun.
Oğlumun Adı ATA, bunu yapanlarda pis beyinli insanlar...
Bu kadarını da söyleyemezsem bu forumun adresini sorgulamak lazım
herkese saygılar .

Çok yaşa Atatürk

Bence çok saçma o sitenin engellenmesi terörist pkknın siteleri dururken
youtube mi suçlu atatürke küfredilmesinden pkknın övülmesinden aynı sitede ıraklı direnişçilerin amerikalalıları vurma kafakesme gibi görüntüleride
var Atatürke küfredenide.

• Beğen
Tepkiler: Selim Çam
@wardrobe

ama arada fark var bu site dünyaya yayın yapıyor ve bu bir tepki ise ve kısa süreli ise yaptırımı olacak sa bence uygun bir yöntem
Bencede genelde dedikleriniz çok doğru bütün eleştirileri hakaretleri görebilesinizki . kime ne cevap verebileceğini konusunda fikriniz ve yolunuz olsun .

örneğin buradan yazı yazan herkesin fikrini bakış açısını görü yorsunuz ve karşınızdakini tanıma şansınız oluyor . size hitap şekline göre kendi konuşma tarzınızı belirliyorsunuz .

Kimse Atatürk ü sevmek mecburiyetinde değil ama hakaret ederse cevabını alır .

Arkadaşlar ben bu konuda sizlere katılmıyorum bence çok iyi oldu bu karar ve çokta yerinde verilen bi karar...

Türkiyenin tepkisini destekleyip aynı tepkileri belki başka ülkelerde verebilir ve bunun sonucundada YouTube.com yöneticileri tepkiler sonucunda üyelik sisteminde gelişmeler yapamayı bi mecburiyet olarak görebilirdi...

Bunun sonucunda ya videoları bi şekilde kontrol ederek siteye sokacaklar yada üyelerin gerçek bilgilerini bir şekilde alacaklardı ve sonuçta hiç bir aşağılayıcı video siteye giremeyecekti ama nerdeeee

Video paylaşım sitesi YouTube, bir Yunanlı'nın oyuncağı oldu. Stavreatos nickli Yunanlı, Atatürk ve Türk halkına hakaret için yine sahnede.

YouTube İnternethaber okurlarının tepkisi üzerine Atatürk'e ve Türk halkına "gay" diyen videoyu dün yayından kaldırmıştı. Stavreatos nickli Yunanlı'nın üyeliği de iptal edilmişti.

Ancak aynı Yunanlı bu kez "Stavraetos212007" nicki ile yeniden giriş yapıp aynı videonun daha beterini yayına verdi. Bu videoda "Merhaba ben Kemal. Gay Türk halkının babasıyım" sözleri ile başlayan o çirkin videoya ek yapılmış. Ulu Önder'in farklı bir animasyonu yapılmış ve bir şarkı eşliğinde bu yayınlanıyor.

Aynı iğrenç yakıştırma ve aşağılama Bu videoda yer alıyor. Üstelik ilk videodan çok büyük bir çirkinlik sergileniyor.... Yazılarını gerek gazetelerde gerekse sitelerde hepiniz okumuşsunuzdur...

Neden kapatıldığını bilmeden uyarı msjını gördüğümde ben de çok üzüldüm. Ancak bu ülkenin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk'e yapılan hakarete tepki olarak engellendiğini duyduğumda aferin çok iyi yapmışlar, destekliyorum dedim.
Ha bu bir yaptırım uygulatır mı bilinmez ancak ulusça tepkimizi ortaya koymalıyız...

Bakın forum dostları biz Türklerin çok hassas olduğunu noktolar vardır.

Anamıza, bayrağımıza, dinimize, atamıza küfrettirmeyiz!

- Önce Mersin'de bayrağımızı yakıp tepkileri ölçtüler.
- Sonra Hz. Muhammet (sav) Efendimizin karikatürlerini çizerek dünyayı ayağa kaldırdılar...
- Bundan bir önce System of a Dawn adlı Ermeni kökenli müzik grubuyla Türkler'e ve Atatürk'e hakaret ettiler...
- Şimdi de Atamıza gay diye hitap ediyorlar...

Şu an tepkimizi koymazsak ne zaman koyacağız. Fransa Ermeni Soykırımı Tasarısını kabul ettikten sonra iki gün Fransız mallarını boykot edip bir hafta sonra aynen devam ettiğimiz gibi mi yapacağız?
Yada birisi sizin ananıza, bacınıza kürettiğinde mi bu gidişata dur diyeceksiniz...
Bunlar saçma salak kişilerin yaptığı şeyler değil. Hepsi önceden planlanmış, nabız yoklamak, Türklerin damarına basmak ve kışkırtmak için yapılan şeyler...

Ben kendi adıma verdiğim tepkiyi söyleyim. Aaa bir sürü de video yüklemiştim yazık oldu. Neyse sağlık olsun ben de trtube ile pikniktube yüklerim bundan sonra... Siz de kendinize uygun çözümler üretebilirsiniz diye düşünüyorum...

Lütfen Duyarsız Kalmayalım!
Anlayışınız için şimdiden Teşekkür ederim...

Kews çok güzel özetledin olayları...

Haklısın Anamıza, bayrağımıza, dinimize, atamıza ASLA küfrettirmeyiz!

Arkadaşlar benimde sizden ricam tepkinizi gösterin siteye nası girebiliriz acaba diye çabalamayın....

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Bir insanın gay olması utanılcak bir şey midir ki bir de bunu hakaret niyetiyle insanlar birbirine söylerler, en başta oradan düşünmek lazım konuyu. Benim gay arkadaşım da oldu, bisexual arkadaşım da oldu. İnsanların cinsel anlamda ne hissettiklerine değil, karakterlerine önem veririm ben ilk başta. Bunu bir söylemek istiyorum.

İkincisi "Atatürk" meselesi. Kemalizm bir ekoldür, bugün Türkmenistan gibi Türk asıllı bir yerde de kemalistler var, Hindistan'da da. Bu saydıklarım benim bildiklerim. Hatta Hindistan'da devlette üst yetkililerden birisi bunu dile getirmişti:"Ben kemalistim"şeklinde. Ki bu bile tüylerini insanın diken diken ediyor.

Üçüncüsü merak ettiğim nokta şu... İyi güzel herkes wikipedia'yadan bişiyler okuyor, zaten youtube'dan hergün tonla video seyrediyor. Hatta din ve ideoleji gibi hassas noktalara kadar dokunacak saygısız videoları da izliyorlar. O halde bir soru soralım..
Bu sitelere girip isyan eden kaç müslüman kendi dilinde Kur'an-ı Kerim'i okumuştur? Ki kutsal kitabımız diyorsa bir müslüman onu en azından bir kere ilk başta kendine kabul ettirmek için bir okuyup düşünmeli. Acabasız bir iman için bu gerekir herhalde diye düşünüyorum.
Atatürkçüler de aynı şekilde sormalılar kendilerine, biz System Of A Down'ın klibini izledik çok kızdık ama acaba kaç Atatürkçü Atatürk'ün kaleme aldığı Nutuk'u ve Cumhuriyet'i okumuştur?

Populizm mi yapılıyor? Yoksa samimi mi insanlar? Her zaman bunu ayırt etmesi çok güç, belki de kolay.

Sevgi ve muhabbetle.

Selim Çam

• Beğen
Tepkiler: nebileyimulan
@Selim Çam

Konu birilarinin cinsel seçimiyle alakalı değil burda Ulusumuzun kurucusuna ve halkına hakaret ediliyor.

Sonuçta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün cesareti, stratejileriyle ve halkın çabalarıyla beraber kurulmuş bir ülke var biz bu ülkede yaşıyoruz ve ne olursa olsun bu ülkenin kurucularına hiç bir şekilde laf söyletmeyiz söyletmem.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e hakaret etmek vatan hayinliği. Eğer bu ülkenin vatandaşıysa söyleyen kişi ancak Ne olduğu belirsiz bi insanın bu şekilde bi komployla türk insanını birbirine katması çok acı verici birşey.

Nutuk'u baştan sona okuyup okumamak türklüğü hiçbir şekilde sınayamaz. Ben Türküm, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ama Nutuk'u baştan sona okumadım.

Elhamdulillah Müslümanım ama kur'an-ı Kerim'i de baştan sona okumadım ve okumamam da Müslümanlığımı inançlarımı belirlemez.

Burda konuştuğumuz bu konu beni hem üzüyor hemde sinirlendiriyor nasıl olurda bir ülkenin vatantaşı kendi ülkesinin kurucusu ve halkı hakkında yapılan yorumları görmezden gelir anlıyamıyorum.

@Selim Çam

Selimcim kusura bakma ama bu noktada sana katılamayacağım. Her ne kadar fikrine saygı göstersem de gayleri ve lezbiyenleri hoş görü ile karşılamalıyım onlar da insan, bir çok kişiden çok daha iyi birey olabilirler desem de bir yere kadar kendimi tutabiliyorum. Sonuçta ben müslümanım ve Türküm. Bununla da gurur duyuyorum. Hal böyleyken dinimizce kesinlikle haram olan ve günahı çok büyük olan homoseksüel ilişkiler yaşayanlara hoş gözle bakamıyorum. Sen de bu yüzden benim kusuruma bakma. Ayrıca toplumda hoş görüldükçe bunların sayısının arttığına inanıyorum. Önceden milletler daha kötü gözle bakıyordu, onları dışlıyordu. Gizli ilişki yaşasalar da sayıları azdı. Ancak bazı ülkelerde bu tarz ilişkilerin evliliğine müsade edildi, hatta turist çekmek için festivaller bile düzenlediler. Sence bu tür uygulamalar insanları daha çok cesaretlendirmedi mi? Özendirmedi mi? Sayılarını artırmadı mı?

Allah kadar bağışlayıcı, affedici ve sabırlı değilim. Bu da benim eksiğim, ne yapayım! :rolleyes:

Geri